Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*
Raspunsuri - Pagina 10

liliac1 spune:
Ah, am uitat sa spun ce era mai important pentru mine: ma inscriu si eu la un sezlong cu fetele pe malul marii, undeva intr-o regiune exotica. angelli stim cum e cu alergatul, mamis, dar lasa-ne sa visam ca se va putea. Io vreau coctail cu umbrelute verzi Le luam la bebeloi o piscinuta, ii bagam acolo, le mai dam drumu pe apa la o pluta si...trai pe vatrai. Uof... abia a venit iarna si eu visez la plaja.
P.S. va rog sa ignorati colaceii si sunculitele pe care vreau sa mi le expun.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei

lutoniana spune:
in calitate de posesoare de putzica ...eu era sa am un soc cand l-am schimbat prima data si da cu pupaceala da cu cucul gol...hai bicicleta si putza se facea tot mai mica ...tot mai mica....
Si eu femeie matura care stia atatea bancuri cum ca se face mica la frig...intai era sa-mi stea inima in loc si abia apoi mi-am dat seama ca ii e frig copilului Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana in calitate de posesoare de putzica ...eu era sa am un soc cand l-am schimbat prima data si da cu pupaceala da cu cucul gol...hai bicicleta si putza se facea tot mai mica ...tot mai mica.... Si eu femeie matura care stia atatea bancuri cum ca se face mica la frig...intai era sa-mi stea inima in loc si abia apoi mi-am dat seama ca ii e frig copilului ![]() ![]() ![]() |
pai si cand te-am disperat cu marimea la puta de ce nu ai zis nimic soro cum e cu frigul ?

lutoniana spune:
citat din mesajul lui liliac1 Ah, am uitat sa spun ce era mai important pentru mine: ma inscriu si eu la un sezlong cu fetele pe malul marii, undeva intr-o regiune exotica. angelli stim cum e cu alergatul, mamis, dar lasa-ne sa visam ca se va putea. Io vreau coctail cu umbrelute verzi ![]() P.S. va rog sa ignorati colaceii si sunculitele pe care vreau sa mi le expun. |
te luam cu noi draga mea dar eu inca mai cred ca se ocupa Adi de copil cu galetusele, nisipul, apa, nu asa se face ?

Eventual eu fac poze

Cat despre colacei...eu ii iau cu mine chiar daca stiu sa innot, pe post de colacei de salvare

Cred ca daca m-as imbraca acum intr-un costum de baie maine mi-as face programare la doctor pentru o reteta de antidepresive

lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
pai si cand te-am disperat cu marimea la puta de ce nu ai zis nimic soro cum e cu frigul ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]() |
stai soro ca e o neintelegere la mijloc tu ma intrebai cam cat de mare trebuie sa fie si eu habar nu aveam...si nu stiu nici acum....
Dar cat de mare sau mica o are Davidelu, la episodul cu frigul...disparea sub ochii mei

Iulika29 spune:
citat din mesajul lui lutoniana in calitate de posesoare de putzica ...eu era sa am un soc cand l-am schimbat prima data si da cu pupaceala da cu cucul gol...hai bicicleta si putza se facea tot mai mica ...tot mai mica.... Si eu femeie matura care stia atatea bancuri cum ca se face mica la frig...intai era sa-mi stea inima in loc si abia apoi mi-am dat seama ca ii e frig copilului ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Liliacule cum e cu pluta??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Bruce, minunea noastrå

liliac1 spune:
aidutz mama, ce preocupari ai si tu. Pai si la noi e un fel de rama mai groasa, lung cat prima falanga de la degetul mic...dar cand umblam p-acolo de crescut nu creste dar ohohoooo ce zdravana este.
Dar noi am avut intrebari intrebatoare despre "punguta cu 2 bani" ca era o chestie imprastiata pe care o manevram cu grija sa nu carecumva sa se sparga...si-am descoperit ca la frig se face normala, dar am descoperit tare tarziu. Tat-su chiar ma intreba: "mai, mama, e normal sa stea asa imprastiata??"
Ca sa nu mai povestesc ce de-a palpari am executat sa verificam daca-s toate la locul lor: "ia vezi si tu, sunt 2, da??" iar excrocul asta mic ne blagoslovea cu cate-un jet in freza si apoi ne radea strengareste-n nas.
luto in caz de primesti reteta, spune-i sa-ti dea dublu...ca eu n-am curaj sa-mi fac nicio programare.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei

aidaciolac spune:
ioi cu antidepresive
si eu ma gandesc sa imi duc foca la bazin , bebelasi ... bla bla , fite , dar cum sa ma dezbrac eu in costum de baie
, bine ca am aflat , cu antidepresive
... sper sa nu ma inec eu mare inotatoare ...

lutoniana spune:
Mi-i si imaginez pe Bruculica, Erikutu, Radulescu si Davidelu pe litoral....rasturnand o piscinuta dinaceea gonflabila....cu picioarele lor ca niste caldabosi...(daca asa se scrie )
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Iulika29 spune:
V-as trimit eu o poza cu Bruce la cucurigu gol cand avea vreo 5 zile si statea la ''soare'' dar nu pot sa o sterg de pe mailu comun dupå ce o vedeti pt ca maine s-o trezi fetele si cand o vedea ce poze sunt pe acolo zice ca sunt tzåcå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZEIuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå