Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gio si daca schimba astia legea cu CIC-ul iarasi? si o face la aceeasi indemnizatie pt toata lumea? Eu mi-aduc aminte la Nicolas ca in primul an am avut 800 ron CIC si 30RON alocatia si in al doilea an au facut 600 ron CIC-ul si 200 ron alocatia... defapt ni s-a luat nu ni s-a dat.
Eu n-am facut nici o modificare... ce dadeam pe mere... POATE luam pe pere... iar daca le vin idei ca se goleste bugetul si se renunta la cei 85%... sa nu-mi smulg parul din cap.

LILIANA 30+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si Matei are 2 puncte negre ca niste carii la 2 maselute...
Liliana, cica parerile sunt impratite referitoare la inhalo-sedare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lili mersi.
Si mie mi-e groaza, sper sa nus chimbe astia nimic....oricum, am de luat o groaza de bani din urma...numai sa vad odata aprobat dosarul ala. sper sa nu o coaca acum basescu, ca mor nu alta.
cu sedatul ala nu cred ca as fi de acord...sa vedem daca sta pe viu...pun ei ceva geluri, si cica plombele au diferite arome de fructe.
Iuliana si noi am avut puncte care s-au marit.

doamne ce bine am mancat, mai mult decat al meu sot...si eu am halit si la micul dejun...numai masina de facut paine imi lipseste ca sa ma fac cat China.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si pe mine m-ar bate gandul sa iau acea masina de facut paine, dar si mie mi-e frica sa nu ma fac cat China tot bagand paine calda....
Vad ca acele puncte negre de pa masele sunt inca la stadiu de puncte....de aproape 1 an.....
Mi-e teama sa nu se formeze carie in interiorul maselei...
Am vorbit cu niste dentisti si mi-au spus sa mai astept pentru ca cica daca ar incerca acum sa-i curete cariutele, maselele fiind foarte moi, am sanse mari sa i se crape.
In plus, cica la varsta asta nu tin plombele.
Mie dr. mi-au spus sa merg cu el in jurul varstei de 5 ani.
Si sa nu-mi fac griji atata timp cat nu se vaita de dureri si i se asigura igiena corecta.
Si nu a fost numai un doctor....
Acum nu prea stiu eu ce sa fac.
De stat, sunt convinsa ca nu ar sta cu toate desenele animate din lume

Mergi la inceput

Nu am aprofundat problema cu inhalo-sedarea... ca inca nu am ajuns sa ne punem pe treaba dar probabil ca e o solutie ca sa stea locului... Nu ma gandesc ca n-ar avea cu ce sa le dea sa nu-i doara... problema e daca au stare copii sa le lucreze. Cel putin eu il vad pe-al meu cum face cu aerosolii... E GATA? E GATA? desi vede si el ca mai are solutie in aparat... ba il mai opreste sa-si sufle nasul ba sa vada cata solutie mai e...
Macar sta poate vorbi in timp ce sta cu masca aia pe fata la aerosoli dar cand ar trebui sa stea cu gura deschisa si sa le frezeze prin masele il si vad punand valul de intrebari

Mergi la inceput

Iuliana si mie mi-au zis ca atata timp cat nu il doare, nu se infecteaza sa-l las in pace... ma refer la incisivii de sus care s-au tocit mai in interior decat gingia... Slava Domnului ca nu acuza dureri si ca nu a facut infectii la ei ca oricum n-am ce sa-i fac... decat sa-i scot insa nu e ok nici asta pt ca atunci cei definitivi ar iesi pe unde le vine lor si i-as distruge si dantura definitiva. Probabil ca atunci cand vor aparea ceilalti va necesita o atentie mai deosebita dar nici nu vreau sa-l terorizez ca stiu ce-am patit eu in copilarie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour doamnelor, ajung si eu in zoa ca mia-m incheiat activitatile i cu decoratiile de la scoaa lui Alain.
Fetelor merci de aprecieri eram indoita cu culoarea mea dar asa e mai practic si aveam nevoie de o schimbare si cum cu kg nu reusesc
Vad ca sunt o multime cu carii, e perioada in acre sunt f vulnerabili, aiurea tare. Alain mi -a plans de ceva maseluat de ceva vreme dar nu era nimic, credca ii iese ceva in spate de tot, la dentist nu l-as lamurii nici eu never fara sedative
Iulianasuper ce declaratii ai primit simpatica faza tare m-a amuzat .Merci de aprecieri.
Maraki v-am vazut pozele ai fost mortala cu Iuliana imi place ce ...plina de trairi esti tu, te admir pe bune cateodata. Eu parca zac in strafundurile gandirii mereu fara sa reactionez . Super pozele le-am vazut.
Liliana parola mea e ALAINNICOLAS , si eu m-am vopsit ca ajunseem intr-un punct mort cu blondul nu se mai putea plus ca sunt de 6-7 ani asa. Profita din plin acum de momentele de libertate cat e piticu la gradi ca vin vremuri grele nu aminteles nici eu decat dupa ce am nascut...Sa nu imi amintesc de firme in Ro ca mi se lasa rau , noi am avut acum 100 de ani una si am suspendat-o de vreun an ca nu mai avea activitate de vreo 4 ani dar cica se plateste vreo 500 euro la inchis ceva taxe in coma suspendata o tin pana moare singura eu nu mai platesc nimic pe ea.
Ana de france chiar as vrea sa vad ceva poze cu tine asa, tu cum asi slabit cred ca arati super super , eu mai am de rez pb cu kg .
Ioana ai drepatte e un ciocolatiu inchis o sa bag ceva sate saptaman viitoare ca deja incepe sa de decoloreze imi zicea tipa de al mag ca asta e cu blondul la prima vopseala merci de aprecieri. Vad ca tu esti de-ai casei in bucataria mea nu te mai stresa acum cu kg draga mea ca o sa ai timp dupa, nu zic sa te lasi total in voia sortii dar alinta-te cat mai poi si ai scuze .
Giova chiar am remarcat ce gospodaresti ,bucataresti mereu bravo ca iti faci timp si de asta ca sigur nu e usor. Cu alocatia eu zic ca daac ai apucat sa iei ramane valabila la tine si daca schimba ei legea ca asa a fost si data trecuta se plica legea numai la cine intra dupa aprobarea ei. Zileel astea fac prajitura ta .
Bumbi chira pe unde esti de nu mai dai semne?
Ana de Spania chiar ai putea sa e zici ceva retete bestiala, trebuie sa incerc si cozonacu ta ca mi-a ramas in minte
Pe restul fetelor ce sa le mai strig ca as avea o lista cat casa dar eu imi zic ca acum de Sarbatori sigur o sa isi gasesca un ragaz sa ne salute ca asa fac prieteneii oricat de departa ar fi de Craciun dau un semn

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu stiu ce sa zic cu cariile. Mi-a mai zis cineva, cica la astia mici nu s eplombneaza nimic, pana nu da in cangrena sau ii doare....nu stiu de ce Marco a avut una care s-a marit considerabil si acum i-am mai depistat. de spalat pe dinti o face cu chiu cu vai. la gradi se spala dupa masa de pranz, dar acasa, rar reusesc sa-l fac sa se spele, si asta dimineata...seara no way. cand are el chef se spala de 3-4 ori/zi...in rest numai cu circ.
acum sa vedem...tragem o vizita, pt. un control...doar le-a mai facut si la gradi unul ...cica a venit soricelul si le-a mancat din maseluta...acum e acolo si trebuie scos. asta e poezia de la gradi.

Edi asa frumos doarme si trebuie sa-l imbrac sa mergem dupa Marco. Incerc sa vad, poate vine sotul sus sa stea cu el, parca nici nu indraznesc sa-i propun ce tensionat este cu predarea de sapt. viitoare.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna ziua si de la noi!
Din pacate nu am mai putut sa intru ieri ca m-am simtit foarte rau,toataa noaptea am avut contrqctii din 4 in 4 minute pe ceas.Nu stiu de ce si cum ca nu facusem mare efort.Asa ca de azi sunt pe injectabil de doua o ri pe zi plus nu stiu ce tablete si relaxare totala.
Lasati naibii alegerile ca oricum sunt doi tanatalai, pe unul cel putin il stiu personal , pe al doilea e prostanac declarat.Maraki eu am incercat sa imi spun parerea fara sa jignesc si fara sa dau din coada.Cel putin m-am abtinut de la comentarii deplasate.Am mentionat ca ma refeream la rudele mele nu la cineva de aici de pe forum si iti si explic e vorba de o familie plecata de 7 ani in Spania cu copii cu tot , care a venit o data o saptamana acasa, care nu trimite bani nimanui ca nuu are cui( asta ca tot se lauda toata lumea ca economia tarii prospera din banii trimisi de restul)si care nu se uita la nici un post romanesc ca nu au antena.Si cine facea cel mai mare gat ca ei tb sa voteze? Ei bine , ei .Care nu vor mai veni niciodata acasa si care nu stiu nici cat e cursul valutar.Eu la asa ceva ma refeream , ca nu mis e pare corect sa voteze cineva care nu are nici o treaba in tara.Cum de altfel e si situatia ta intr-un fel sau altfel.Doar nu votezi doar ca sa le mearga bine parintilor, buniclor si mai stiu eu cui din tara.Pai sa voteze si ei de aici pt tine acolo , nu ai vrea?In fine,discutii care nu isi au rostul , oricum noi suntem nimeni , nu vezi ca poare veni si mama lui Obama cu tot neamul lor si tot nu ne scot din rahat.Mie asta imi e ciuda ca nimeni nu face nik
Va las sa nu ma vada Marian ca am fugit din pat.

Irina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna seara!
Al meu copil nu a servit somn la gradi, asa ca acum doarme bustean. Altfel nu ma intelegeam cu el. A adormit singurel.

Irina stai linistita ca inca nu are ce cauta bebelina pe afara asa devreme.
Silvi ma omori cu retetele tale. Numai sa am chef sa le fac. Se vedea la inceput pe site ordinea in care au fost introduse retetele. Acum le gasesc mai greu pe cele noi.

Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 19 S

Mergi la inceput