Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)
Raspunsuri - Pagina 10
toanca spune:
Irina, ai grija de tine.
Stai in pat si relaxeaza-te....nu face niciun fel de efort sa-i fie bine bebeline.
Giova, la noi spalatul pe dinti se executa fie ca vrea, fie ca nu vrea.
E un subiect la care nu negociez cu el: dimineata si seara e litera de lege: trebuie spalati dintii.
Asa am facut si eu cand eram ca el: imi spunea mama ca nu vroiam sa ma spal pe dinti si acum am o dantura

Asa ca prefer sa se enerveze si sa planga decat sa ajunga mai tarziu sa umble prin dentisti toata ziua buna ziua.
Oricum materialul e prost

ca si eu si Victor avem o dantura....
de pus la gunoi![]()
Oana, nasol daca doarme la ora asta.....pai la noapte o da mai doarma?
oachi_79 spune:
Fetele, dati-mi idei. In baie pun gresie, la fel pe balcon ca acolo am aragazul si centrala; ramine bucataria care e mai mult loc de luat masa ce se continua cu holul, fara a exista perete. Aici ce pun? Merge parchet? Nu se strica pe hol? Sau in bucatarie parchet si in hol gresie? 
Oana, mamica de
Razvan-Stefan (13.02.2006) si
19 S
toanca spune:
Oana, pai in bucatarie nu prea merge parchetul.
Asa am si eu: bucataria comuna cu holul, dar am pus gresie si in bucatarie si in hol.
Insa in hol am pus o gresie super care imita parchetul...nici nu-ti dai seama ca nu e parchet; a cam scumpa, dar merita.
Ca nici in hol nu prea merge sa pui parchet (parerea mea)
ralirali spune:
salutare salutare,
M-am laudat ca o sa intru in tihna de la munca, dar nu stiu ce sa fac mai repede sa ma pun la punct mai repede pentru ca sefa mea s-a gandit ca o sa fiu foarte apta a preiau echipa dupa 2 ani de absenta in care s-a schimbat totul
. dar de, sunt cu mintea odihnita si pot face fata
. pe de alta parte pot sa va spn ca e relaxare pentru mine si am de o mie de ori mai multa rabdare cu copiii acasa, chiar daca sunt zombie de oboseala. Azi am ajuns mai repede si strumfa a inceput sa planga de fericire.
Nu am citit nimic din urma, doar ultimele posturi.
Oachi, eu am parchet peste tot, in afara de bai, pe holul mic si bucatarie am laminat si arata super.
Trebe sa fug la pui, pup
Giova spune:
Iuliana si dantura mea e tare proasta...vai cati bani am bagat in ea...si mai am si cele 2 implanturi de terminat
.
Oachi vezi ca e si parchet pt. zone sensibile/bucatarie. Noi regretam ca nu am pus pe ditamai holul. depinde cum ti bucataria: e pt. gatit, sau doar de fiert un ceai...etc....
Irina mama calmeaza-te si las-o mai moale...prea multa miscare si prea te obosesti...nu mai zic ce te-ai enervat la subiectul politica. bebelina trebuie sa mai stea acolo macar o luna, asa ca las-o moale si stai relax. bine face Marian ca e cu opchii pe tine
.
am vb. cu tipa care organizeaza petrecerile la gradi...vineri la 15:30 am intalnire cu ea sa vedem ce oferta imi face.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
oachi_79 spune:
Pai bucataria e doar cu niste dulapuri, frigider si masa. Aragazul a disparut in balcon. S-ar putea ca si chiveta sa ajunga tot in balcon. Deci in bucatarie as pune parchet. Dar pe hol? care de fapt e un tot unitar cu bucataria? Asta laminat nu se umfla, strica? Ma gindesc ca mai venim cu ghetele ude sau murdare de noroi...
V-am ametit, dar ma iertati voi....
Oana, mamica de
Razvan-Stefan (13.02.2006) si
19 S
andiaroro spune:
oachi-eu stiu ca parchetul, chiar si ala laminat, are mai multe grade de rezistenta. cauta unul pentru trafic intens sau cum s-o chema ala de se pune in magazine, unde intra poate mii de oameni cu apa si noroi pe cizme si rezista..o fi mai scump, dar eu zic ca e interesant pentru un hol mai ales ca nu aveti cine stie ce suprafata de acoperit(adica nu sute de mp) incat sa fie enorma dif de pret...
va scriu mai multe mai la noapte ca am fost cu clasa lui alex la spectacol( o porcarie, dar lor le-a placut) insa pustii sunt simpatici.
Giova spune:
La noi a fost circ: Edi era pe o paturica/centru act. pe covor...Marco i-a scapat un avion din plastic, usor, dar ascutit pe fatza...asa ca bb a urlat, eu pe Marco...care s-a panicat si nu a putut sa-mi zica ce s-a intamplat. pana am vazut ca Edi e ok, m-am linistit, s-a calmat si el si mi-a zis ca a scapat avionul pe fata gogoasei...se juca deasupra lui
. of...of....
Ralu chiar asa...ai inceput munca si tot nu ai timp de net. poate reusesti dupa ce-ti intri in mana.
spor si te asteptam....
Oana scuze, ai zis ca ai scos pe balcon...am uitat
. eu zic sa pui parchet peste tot, mai ales ca e open space si se vede. eie unul de calitate mai buna, laminat sau din lemn masiv- cum preferati.
Ana am uitat...ce fain ca va lasa sa mergeti la scoala si sa participati la act. cu ei
. te asteptam la noapte sa ne zici cum a fost la spectacol.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
salutare....eu cu tb pe aici si cu ochi la voi![]()
Dmelli
stai potolita si calma...odihna multa si fara stress....
vad ca vb de carii....Bianca are pb de mica dar am tratat o si dr a spus ca va avea o dantura ffff buna...Stefan se spala zi de zi ...inca nu se vad carii
Andiaroro
parca tu ma intrebai ce mai citeste bIanca....acum nik ca se pregateste de teze...azi a avut la romana si eu cum prevad
le a dat Sobieski si romanii....si aseara la 10 citeam dupa ce o zapacisem cu intrebarile despre intriga
RALIRALI
o placere sa te vad pe aici ....povesteste de minunile tale
Oachi
si eu am parchet care imita gresie si este super bun...imi pare rau ca n am pus in toata casa asa ca
tu decizi
SILVI
gagica de gagica esti![]()
Giova sa stii ca s topita de Edi al tau
Toanca eu n am avut pb cu dantura pana asta vara...cu o pacatoasa de masea de minte,dar n as mai vrea sa trec prin durerile astea
pup toate fetele
apropo...e buna masina de paine.....mai ales ma da pe spate mirosul de paine calda dimineataa