Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)
Raspunsuri - Pagina 8
T_Ioana spune:
Buna dimineata mamici de spiridusi!
Dau o
tare si fierbinte!
Cum ati dormit? V-a mai trecut incrancenarea cu alegerile
....stiti voi, nu conteaza cu cine votezi, iese cine vor ei!?
Silvia, abia astept sa vad retetele pentru sarbatori, desi, cum ti-am scris si pe site, as putea sa mai iau o pauza cu gatitul si mai ales mancatul ca vad ca pun vertiginos kg. Deja am 5 kg puse si numai din nesimtirea mea, ca toata ziua as manca si evident, tampenii!
Arati super bruneta, mie imi place mult mai tare asa, te si intinereste mult si iti scoate in evidenta superb trasaturile!(desi mie nu mi s-a parut chiar brunet, mai degraba un saten inchis-roscat
)
Irina, cum te-ai organizat cu ziua lui Mario pana la urma? Ai apucat sa vorbesti cu edu?
Giova, eu nu am reusit aseara sa las comentarii in drop dar am vazut comorile tale. Tare frumusi mai sunt. Si ma tot minunez de Edi ce pielicica alba are
si e si lungan bine. Iar marco ditamai barbatelul!
Ana, cum e Alex? A trecut gripa, e ok? Sa inteleg ca Anastasia merge de-a busilea la brad, la zmotocit? Chiar zicea Cristi ca anul asta sa facem doar un brad si doar in rosu-auriu (de obicei fac unul mare in sufra in rosu-auriu si unul sorcova multicolora
, mai mic, in camera de zi) dar am decis ca-l fac doar pe cel mic si il fac sorcov ca am multe globuri de sticla iar la anul, cand va fi terminatoarea mica in zona il fac doar cu plastice. Razvan nu a atentat deloc la brad, a mai spart din greseala cate un glob (cand era micut) dar asta doar pt ca le invartea si se minuna de ele si erau prinse prost si picau.
O sa incerc si eu sandwich-ul cu ou, sper sa-i placa lui Razvan, pt ca desi ar manca zilnic oua le prefera ochiuri moi si zdrobite cu painica in bol sau eventual oua-jumari....dar cine stie, sigur il va incanta aspectul
!
Iuliana, va invidiez pt mersul la munte. Noi nici acum nu stim ce facem de Rev
si cabanele sunt in proportie de 95% inchiriate plus ca dej ace gasesti e la niste preturi astronomice
!
Cosmina, cum sta Bianca cu lecturatul
? Eu sincera sa fiu apreciez foarte mult ca mai exista copii in ziua de azi care citesc, indiferent ce, cel putin isi dezvolta afinitati pentru lectura!
Liliana, cand pui poze de la ziua lui Nicolas?(sau ai pus is nu am fost eu pe faza?)
Raluca, eu sper din suflet sa mai bagi nasul acum, ca s-au mai asezat lucrurile la subiect
si sa ne povestesti de spiridusa si spiridusul mic!
Mirelaaaaaaaaa, dau o strigare poate o auzi[:d], cum mai sunteti voi? ce fac printisorii tai
?
Bomboooooooon, valabila si pt tine strigatura
! Ce face Jasy, cum e la gradi? Rebeca cum e?
Bumbitaaaa, unde esti? Iar e bolnav laptopul? Ce fac baietii?
Anasol, cum e David dupa varicela? Ce mai faceti voi?
Hai ca m-am intins, va astept la povesti!
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
17+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
T_Ioana spune:
Evident, pana am scris eu km ala de mesaj au parut mamicile matinale!
Ana, sanatate multa Anastasiei
, poate trece de la isne daca zici ca e doar inceput! Ce mi-ar placea sa fie si la noi activitati din astea cu parinit! De mult ori imi doresc sa fiu o musca sa pot sa vad ce face fi-miu pe acolo
....vise!
Giova, mor cand te aud cu calcatul[:d], mai ales ca ziceai ca nu-ti place! Pt mine e cosmar, mai ales la pantaloni barbatesti
, dar macar eu nu am unde sa "depozitez" hainele calcate asa ca prestez pe loc, la cererea "clientului"
.
Si eu vreau sa va zic ca din ce am vazut/vorbit/inteles romanii din diaspora l-au preferat pe Basescu tocmai pt ca ii sperie f tare rvenirea culorii comuniste la putere. Poate noi suntem mult mai incrancenati aici in tara, probabil optica se schimba mult cand traiesti in tari mult mai civilizate si ai alta masura pt fiecare lucru, alta perceptie. Sa fiu sincera eu am fost foarte hotarata sa votez SCHIMBAREA (nici nu va spun cate discutii nu tocmai prietenesti am avut cu sotul meu in perioada asta
) dar asta pana joi noaptea, cand SCHIMBAREA s-a dus la ceas de taina la MOGUL sa "se relaxeze" ....si am zis in gandul meu "a dracu' pielea pe ei, toti o apa si-un pamant!". Asa ca, m-am dus totusi sa imi exercit dreptul de vot si m-am gandit ca cel putin RAUL din ultimii 5 ani l-am vazut si trait, m-am invatat cu el, am inceput sa ma tem de SCHIMBARE. Stiti voi vorba aia "Schimbarea sefului bucuria prostului!"...eh, eu am experimenta-o din plin, profesional vorbind!
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
17+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui toanca Silvia....aoleu....ce bine arata puiul cu cascaval ![]() ; mi-e foame deja...Asa e doamnelor va dau dreptate...consilierii lui Geoana au gresit...niste incompetenti...l-au pus pe Geoana sa topaie pe scena si acum sunt alegerile frauduloase ![]() Iar discursul a fost absolut penibil: multumesc mamei care e in fata televizorului ![]() ![]() ![]() Daca ei erau cei care castigau mai erau alegerile frauduloasa???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vorba unui coleg: daca as fi in locul lui Geoana mi-ar fi jena sa mai ies din casa"! Giova, nasol ca Marco a cam aflat cum sta treaba cu mosul Iuliana si Matei Alexandru 06.01.2006poze http://www.dropshots.com/toanca http://www.dropshots.com/toanca1 http://www.dropshots.com/toanca2 |
Toanca nu credeam sa iti spun vreodata dar: i love you

sau daca ar fi castigat Geoana, tot asa inversunati ar fi fost impotriva diasporei???
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
teolinda spune:
Buna dimineata!
Am trecut si peste noaptea asta... mult mai bine decat noaptea trecuta.Pana la urma pe la 1 noaptea s-a mai linistit copilul din tusea aia chinuitoare si a dormit ca un ingeras pana la 10
.
Ana super tare "beatz-ul" vostru
... al meu copil nu s-a lasat prea convins de Mosh... nu prea ia in seama asta cu Moshul.
Misto ca Alex le-a bagat si "franzujilor" in cap povestea cu Mos Nicolae
.
IOANA - esti o frumoasa ca intotdeauna
.
SILVIE - marfa arata puiul ala umplut si stelutele de cartofi dar eu la pozele matale nu pot sa vizionez... din cauza de parola
asa ca nici macar nu reusesc sa mi te inchipui neagra/bruneta. Eu am renuntat la blond .. m-am facut aramie
... de-acum o sa ajung mai greu pe la coafor si sa nu mi se vada diferenta prea urat cand creste parul.
Inca n-am pus poze... si nu pot nici astazi.. poate diseara sau maine ca mi-a luat Robert laptopul in care am descarcat pozele si m-a lasat doar cu e-cafe-ul de bantuit pe net
.
Despre Base nu mai zic nimic decat ca poate cei care sunt angajati si au doar un salariu (bun/rau) sunt multumiti . Noi ne-am saturat de JAPCA...sa platim taxe, impozite, TVA, impozit forfetar
fara nici un beneficiu.Nici macar nu pot spune ca am o firma pe care desfasor o activitate in adevaratul sens al cuvantului ci pur si simplu DOAR pentru a ne putea incasa banii pe munca prestata zi de zi. Ce sa zic... e "foarte bine si multumitor" ca din cauza crizei+bataliei pe ciolan a celor din politica de 7 luni de zile nu am mai vazut cum arata nici macar un leutz... in schimb trebuie sa platesc lunar CAS-uri si impozite pe niste salarii pe care nici macar nu am de unde sa mi le incasez...
Asa cum am mai zis... si daca se schimba culoarea politica... nu ma asteptam ca de maine sa inceapa sa curga rauri de lapte si miere pe strazi si bani kklau in cont insa speram ca macar intr-un an sa ne punem pe-o directie dar asa... ma gandesc cand se va reusi deblocarea situatiei si ce RAU o mai urma dupa...
Si cu asta... BASTA cu politica...
LILIANA
30+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Giova spune:
Ioana nu am ce face...euy calc toate hainele lui bebe si lui Marco(fara ciorapi), iar noua partial. am noroc ca al meu sot nu poarta pantaloni la dunga, dar tot calc pe blugi si altii din material asemanator si pe camasi
si fara dunga la maneca.
Lili nu-mi zi de taxe...aseara m-a instintat Clau ca trebuie sa plateasca 12.000 euro pe taxe in ianuarie. noroc ca s-a miscat ceva in ultima perioada si a avut incasari bune...
mai avem o firma pe care am fost eu angajata...o tinem deschisa sa intre banii aia pt. concediu...dupa care cred ca o inchidem. dar pana atunci platim taxele din buzunarul nostru, caci banii s-au dus pe taxele dupa salariul meu din ultimul an. asta e...
Nu prea cred ca Geoana facea ceva in dir. asta. poate nu mai plateam atat, dar cine stie pe ce parte ne luau banii. taxele sunt mari peste tot, m-am crucit cand ne-a zis italianul sora-mii ce taxe are la stat.
in alta ordine de idei...ma bucur ca e mai bine Nicolas, sa se puna repede pe picioare ca acusi vine serbarea.
imi zici ce detergent si ce balsam de rufe folosesti de la Sano?
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
teolinda spune:
Gio - pai ajungi sa te bucuri ca ai de platit taxe... ca ai si-ncasari... mai naspa e cand stai sa te chinui sa faci "cheltuieli" sa mai scapi de TVA
... dar ce naiba sa tot cumperi si caaat? Ca pampersii, mancarea, hainele si toate cele necesare de zi cu zi nu se deduc pe firma.
Si noi vom suspenda/inchide firma dupa ce termin eu cu post-natalul.. ca era ea inchisa deja daca nu eram eu
. M-am saturat sa platesc contabila si pt contabila CAS degeaba... de 7 luni
.Si ca o mare nesimtita ce e putea sa-mi spuna sa-mi mai iau si eu medical cate 2 sapt pe luna sa mai fac economie la taxe
... dar ce-i pasa ei... ca doar nu-i opreste ei nimeni din salariu.
Eu folosesc Sano detergent Baby Sensitive ala cu ambalajul mov si balsamul in sticla alba.... tot pt baby. Le folosesc de 4 ani... pt Nicolas si am ramas "fidea".
LILIANA
30+
si
Giova spune:
pai in situatia de fata asa am ajuns
. degeaba plateste restul de leasing la ambele masini, ca tot nu se scade din impozitul ala ce l-a depasit
.
eu nu am vrut sa-mi iau concediu medical...contabila mi-a recomandat...dar eu 6 luni am avut salariu minim pe part time, si din ian. 2009 mi-a schimbat functia si mi-a marit mulllltttt salariul, ca sa iau si eu ceva banuti frumosi dupa ce nasc.Chit ca in primul an ne primim banii bagati pe taxe, macar ramanem dupa al 2-l;ea an cu ceva. doamne ca am facut la calcule de ne-am tampit
.
aha am inteles cu detergentul/balsamul. si eu am detergent mov...dar balsam am unul nemtesc care pastreaza asa de bine mirosul. la Edi nu i le fac cu balsam, doar detergent.
si ale voastre cu ce le spalati? tin minte ca asa de fain va miroseau hainele atunci in Turcia
si am tot uitat sa te intreb
.
Bumbi pe unde esti? am sunat-o si mi-a inchis telefonul...o fi in sedinte....
_
Gio
de
toanca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maraki
Toanca nu credeam sa iti spun vreodata dar: i love you ![]() ![]() sau daca ar fi castigat Geoana, tot asa inversunati ar fi fost impotriva diasporei??? Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Maraki, nici eu nu credeam ca voi primi o asemenea declaratie

Giova spune:
aaa...in 16 dec. duc copilul la dentist. I-am descoperit 3 masele cariate, asa ca nu mai pot amana. sa vedem daca va sta. Oricum e o dentista super de copii, au desene animate, le face figurine din vata...sper sa-l tina naravul, ca voi fii si cu haplea mic dupa mine
.
_
Gio
de
teolinda spune:
Aoleu Gio pai ce stiu eu cum miroseau hainele acu' 3 ani
... banuiesc ca Ariel/Persil d-ala lichid. De regula luam de la cineva care aduce din Germanica
sau de la targ
... Bslsam folosim pt noi tot Sano dar albastru. Mai nou am gasit un balsam misto mirositor de la Malizzia
... tot de la mag alea care aduc produse de la Germanica, Italica, Spanilica.
Si Nicolas are carii la maselute
... nu cred ca voi reusi curand sa-l conving sa stea sa-i umble pe-acolo... desi vecina de-alaturi are cabinet medical si-o cunoaste ... cand am fost odata pt mine acolo n-avea stare si tragea de mine sa plecam acasa
.
Poate sa-l duc la clinica aia speciala de copilasi... de mari fite si bugete
... aia cica fac inhalo-sedare si ii lucreaza
.
LILIANA
30+
si