Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)
Raspunsuri - Pagina 7
silvi_2005 spune:
Bonsoir doamnelor.
Liliana super petrecere ati avut din ce povestesti chiar si daca ai fost lasata balta , doamne ce faza
nici nu imi pot imagina. Super cadouri a primit Nicolas
.
Giova m-am delectat azi cu pozele tale
doamne ce talent aveti la facut poze, pe bune . JP a profitat de mototiv sa cumpere cadouri eu am stat pe tusa ca nu mai am chef sa ma enervez
si nu pot schimba oricummare lucru. Merci de aprecieri 
Iuliana am intees ca si tu incepi decoratiie super , s ane pui poze .
Maraki tu ai pus poze cu Angelo? Cred ac a fost super happy
cand e vacanta la voi?
Cosmi la munte ?
te invidiez pozitiv doamna bravo voua, sa va bucurati si voi de cadouri.
Irina imediat vine si petrecerea voastra
.
Eu cu brunetul parca am dat timpul inapoi....si acumma vad cat de grasa sunt fata de acum 10 ani
vai ca pe bune ca de cand m-am vopsit am slabit un kg, de vineri adica ...ca nu imi mai vine sa mananc cand ma uit in poze
. Pe langa subiect
de maineincep sa pun meniuri de Craciun si de rev pe site, ma gandesc sa fac si o rubrica cu decoratii
ca am fost in grupul de mamici de la scoala lui Aain cu acre am facut decoratii de Craciun pt targul de Craciun al scolii si am invatat chestii dragute.
O seara buna va doresc tuturor 
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
silvi am deschis cont nou maraki6...sa ma treci la tine in lista.....revin mai incolo...trebuie sa il pregatesc de culcare pe angelo ....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
discursul lui Geoana de aseara a fost foarte penibil....chiar ca are un staff de tot rahatul.
si cum era de asteptat...au inceput contestatiile.
Silvia super ca ai slabit...asta te incurajeaza...chiar daca e numai unul.
eu nu pot tine cura propriu-zis, bb trebuie sa mai bea laptic ca tare bine-i merge. am mancat mai fara paine si dulciuri cateva zile si tot degeaba...m-am demoralizat rau.
am terminat si de calcat...marco picteaza, Edi doarme.
ma duc sa pregatesc cina: paste cu legume
: zucchini, ardei, rosii, usturoi, vinete.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Giova wow ce bine suna, sa ne zici reteta, eu chiar vreau sa incerc.
Maraki ok o sa caut sa va vad nu stiu daca ma descurc cu trecuul in lista
.
Fetelor am pus o reteta super de efect si usor de realizat : piept de pui umplu cu cascaval si ciupreci servit cu stelute de cartofi prajiti
http://bucataria-sylviei.ro/piept-de-pui-umplut-cu-ciuperci-si-cascaval/ e simplu de facut si poate va tenteaza.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
cosmi1975 spune:
GIOVA asa e....consilierii lui Geoana niste incompetenti...vai de ei
Sivii abia astept retetele ...
maraki spune:
Ca a avut staff de rahat asa o fi dar.....l-au pus aia sa tzopaie de cateva ori pe scena? De toata jena....mie mi.a placut aseara Basescu cand a spus ca electoratul lui sa stea linistit pana la numararea voturilor si sa aiba incredere in echipa de la BEC, ca nu vor fi fraudate alegerile
Silvi super cadouri a primit Alain
Nu stiu exact data cand se ia vacanta dar cred ca va fi in jur de 22-23 decembrie si va tine 2 saptamani.
Intru la Giova in drop....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Silvia....aoleu....ce bine arata puiul cu cascaval
; mi-e foame deja...
Asa e doamnelor va dau dreptate...consilierii lui Geoana au gresit...niste incompetenti...l-au pus pe Geoana sa topaie pe scena si acum sunt alegerile frauduloase
Iar discursul a fost absolut penibil: multumesc mamei care e in fata televizorului

Daca ei erau cei care castigau mai erau alegerile frauduloasa????

Vorba unui coleg: daca as fi in locul lui Geoana mi-ar fi jena sa mai ies din casa"!
Giova, nasol ca Marco a cam aflat cum sta treaba cu mosul
Giova spune:
Silvia nu pot sa zic decat
. ce idee super cu cartofii taiati cu forme dintr-alea.
Haideti ca si basescu a dat-o in bara cu "ciuruitii" lui. nu prea e el diplomat, dar a fost foarte popular si fara fitze.
_
Gio
de
andiaroro spune:
cand i-am raspuns irinei nu stiam ce "pasiuni"au nascut in ro cu alegerile astea
...a venit apoi si liliana, am vb si cu matusa mea care-i de obicei de un calm olimpian(are si un nume predestinat) si acum era f agitata...
sa vedem si partea buna, poate incep oamenii sa se implice. Dar tot nu e corecta faza cu disapora sa nu voteze...pai ori ii cheama si pe aia romani, ori nu-i mai cheama...atat pot sa faca si ei: sa voteze presedintele si un deputat sau senator(ca oul si imp, guvernul le scumpesc si ala e validat de parlament, care fara senat si dep ala de care ziceam sunt alesi de ro din tara).... Ca la locale , fiecare pe unde.Silvia- e ro in ue altfel nu puteai sa votezi...iti luau fr taxele alea misto si nu puteai sa decizi, daca-l alegi sau nu pe ala care-ti pune bec in coltul strazii...si ce scandal au mai facut fr acu 3 ani cand au fost nevoiti sa accepte asta, dar nu era sa te duci sa votezi primarul la Cluj...Iti sta bine
bruneta ...vad ca bate vant din asta pe aici ca si eu saptamana trecuta pe langa mesele blonde mi-am bagat si unele ciocolati si nu prea imi mai regasesc capul
...la noi parca saptamana viitoare e atelierul de decoratii la scoala, azi e un spectacol.
si am uitat sa va zic...lunea e o ora la care pot participa si parintii...Si m-am dus si eu intr-o zi(ca sa investighez ce fac ei pe acolo
). Chiar m-am distrat... mi-au repart 4 copii la o masuta(si alex printre ei) si am avut tot felul de jocuri cu zarul, culori, cifre, etc...a fost haois, dar m-au marcat fetitele.aveau niste zambete inocenteeee, ma priveau drept in ochi si in timpul asta rasuceau in manutele alea grasunele zarul sa fie la culoarea ce le trebuia si il puneau usurel pe masa(in loc sa-l arunce)...sincer, sunt mai smecherele ca baieteii la varsta asta din ce am vazut eu pe acolo
. un baietel era pedepsit pe scaunel si l-a tinut cam un sfert de ora...interesant, o sa ma mai duc, daca pot. m-a pupat toata clasa la plecare, mi-au multumit. noroc ca stiau ei regulile la jocurile alea ca nu prea imi lasau timp sa citesc pe cutie ca-i dadeau bataie imediat...
Giova-e suuuuperb Edi....acu ca-s cu Anastasia si alti bebei la indemana, pot sa-ti spun ca-i tare dulce si binefacut
(madmoazeala mea are doar 7.100, dar are falci)...Ca tot vb de ea-are inceput de otita si antibio nu se poate( chestia cu penicilina), cortizon nu (ca a luat prea mult cu antihistam imp alergiei), asa ac mi-a dat doar ceva sa fluidifice secretiile-sper sa nu se complice si cica e in avans la palavratit ca are deja 5 cuvinte...in schimb, nu e asa cataratoare ca alex la varsta asta...se deplaseaza, dar mai calm.
Liliana-suuuper petrecerea! Tanti partenera s-o fi gandit ca o costa prea mult, dar asta nu scuza comportamentul, un tel sa te puna la curent cu intentile nu era mare lucru, macar atat sa fii facut.
mai apar
editez ca altfel uit: m-a intrebat educatoarea ce prostie am facut de am primit "beatz"( adistrat-o cuvantul) ca bineinteles ca alex a povestit la scoala. de fapt, ii invata pe prietenii lui cum sa-si lase cizmele la usa ca se umplu cu mickey care face zgomot(jucaria aia de plastic piuitoare) si cu dulciuri si l-a auzit educatoarae sia fost incanata ca l-a pus sa povesteasca clasei(asat abaia steptat prilejul sa se laude). orcicum, in fr dpoar in alsacia si lorena il au au moshul asta
si mai am ceva sa va spun si acum chiar plec...
daca vreti sa faceti o fapta buna de sarbatori si sunteti in pana de idei: http://sites.google.com/site/cutiadepantofi/
e initiativa cuiva foarte apropiat mie si pot sa "garantez seriozitatea"
Giova spune:
Neatza!
azi am treaba multa...ca de obicei
. am de facut vreo 3 feluri de papa, maine plec hai-hui prin oras dupa banii aia , pe joi merg sa vad daca s-au rezolvat dosarele pt. aloc si CIC si uite asa se termina sapt.
Cum Marco nu mai merge la inot, trebuie sa termin cu tot pana la ora 16.
Aseara au fost cumintei si eu am reusit sa calc o tura...mai am una, dar o las pe vineri.
Ana imi pare tare rau de otita...of...noua ne-a trecut cu homeopate, caci a fost virala. la a 2-a am luat sumetrolim si asa am scapat. acum am comandat ceva picaturi nemtesti tot homeopate, sper sa nu mai faca...sa tin cutia neinceputa in casa.
Eu m-am implicat in alta actiune cu fetele din Tm...chiar miercuri merg sa donez haine/jucarii si sa cumpar ceva alimente de baza
gata...s-a trezit gogoasha...si eu nu m-am apucat de treaba
.
_
Gio
de