Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)
Raspunsuri - Pagina 16
maraki spune:
Hello again,
Vai Ana ce frumoasa este Anastasia
E scumpa foooc si are niste ochi senzationali
Cosmi parca si anul trecut ati avut vreo 15 persoane la ziua Biancai
Lasa ca o sa iasa frumos, fata sa fie multumita si invitatii
Giova santate lui Marco, nu cred ca face intentionat cu tusea deasupra gogoasei.E prea mic sa gandeasca asa.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
gata, am terminat si deplasarile pe ziua de azi.
bai, ma musca gogoasa cand papa de numa. si inca nu are dinti
. si are un stil...musca si trage de san...aoleuuu ca-mi vine sa ma urc pe pereti. vede ca urlu...se uita la mine, lasa sanul si rade
. ma termina copilul asta, dar tare drag mi-e.
Ana e super frumoasa...si ce ochi mari si albastrii
. o mai alaptezi? nu te musca?
Maraki nu stiu ce l-a apucat, caci pana acum ducea mana la guritza cand tusea, acum oi face intentionat...il cunosc.
Silvia asa e...ziceau ca rezidentii incep de la 3800 euro.
Ioana pai ce sa-ti zic cand Marco imi spune ca lui ii plac microbii si vrea sa-i ia de peste tot
. clar ca nu stie cum arata. Nu am gasit mare lucru pe net, mai caut, poate ii schimb opinia.
am vazut costumul...e tafta cu saten combinat, stilul celui de spiridus de anul trecut. Nu mi-l da mai repede, dar tot reusesc sa-l spal in 16 seara si sa-l calc, sa nu mai patesc ca si cu cel de anul trecut...mirosea a tigara si era tot patat
.
am gasit un site:
http://www.carnavaltimisoara.ro/ dar nu au costum de tzurtzure. asa ca...poate la anul om fi mai norocosi si ii gasec un costum mai misto.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
andiaroro spune:
Ce bine e sa scriu ziua
vad si eu tastatura...
Da, Madmoazeaua are inca ochii albastrii si cred ca asa ii raman sau ceva fff deschis si e adev domnisoara ca se oglindeste in tot ce gaseste de oglindit si alaltaieri cand am fost sa o recup de la cresa se plimba la 4 labe cu o poseta rosie de papusa(ii intra pe mana) tinuta delicat "la cot".
Giova- nu are decat un dinte, dar acum e mai cumintica decat era intr-o perioada cand era cheala in gura si ma capsa fix ca Edi...o fi o perioada cand isi incearac si ei puterea din gingii...Eu am dascalit-o/certat-o si a functionat pana la urma...Cum strangea, cum ii scoteam sanul din gura si, chiar daca ea se hlizea, eu incepeam discursul + aratatorul "tantos" insotit de un : "nu, nu ,nuu"...cum capsa, cum repetam operatiune. si pe intuneric am cicalit-o asa. De alaptat o alaptez inca si o sa o fac ca la Alex cat se poate, daca nu apar alte minuni intre timp...La 10 LUNI O SA-I INTRODUC SI LAPTELE DE CREStere ca gustare ca sa fim pregatite pt orice eventualitate, dar doar ca sa stiu ca in caz de ceva e obisnuita cu el ca alaptatul continua....
Si Alex facea tot ca Marco cu masca... ii aluneca taman langa Anastasia...era cuminte, statea cu ea fara pb si, brusc, nu stiu ce il apuca.cam asa a fost si cu varicela...n-as putea spune ca facea numai asta. in general, a fost ok....incearca si ei![]()
Ioana-banuiesc ca esti la serbare acum. Abia astept pozele cu
Razvan
Inca nu facu otita anastasia, dar tuseste zdravan in continuare grasss...o face in tandem cu alex numai ca ala tuseste sec
Liliana- hai cu 2010...superba petrecere si torturiiiile
Irina-sa nu mai zici ceva de rau de Mario-uite ca e un baietel sensibil in adancul lui cum (recunosc) am crezut intotdeauna...asta sub aura aia de cavaler teuton...
Maraki-sa vezi ce te invata Angelos germana acum
Cosmi-asteptama povesti petrecaresti
Miha-haide cu rap de cura.Tin pumnii sa tii ritmul...Sigur o sa reusesti. Cum mai e Tudor?
eu merg pe retete tradi de Craciun si, chiar daca o fi sa umblam creanga, tot trag niste sarmale piftii si cozonac(ca la asta am deja lista cu clienti
nu cu bani)
Canda-ce-ti mai face trupa?
toanca spune:
Imi vine sa urluuuuuuuuu...........
De vreo 2 luni sefa directiei a plecat (si-a dat demisia); acum avem un nou sef....care e pe alta lume....nu se implica in nimic si eu le iau in circa pe toate

Azi am fost deja in 3 sedinte si o tele-conferinta

toate numai cu greci (deci numai in enlgeza)
Nu ii mai suport
andiaroro spune:
iuliana
cl: la tine e valabila "cugetarea" ioanei cu schimbarea sefului....nervi tari ca mai ai putin si vine we si ai 2 zile de "uitare"
Giova spune:
Iuliana pai ce sa faci, daca sunt sefii vostri
...baga-i mama in engleza, si al meu are o lucrare cu niste nemtalai si se converseaza la greu in engleza cu ei. Nu credea ca stie atatea cuvinte...la noi limba straina de baza a devenit italiana.
Ana trebuie sa incep si eu cu NU_NU_NU, caci sanul il scot din gura, s-au renunta el dupa ce-l intinde bine
.
ce tare este Anastasia cu poseta si oglinda 

.
am primit si eu filmarea d ela concurs, dar e de vreo 40 min., marco e in prima tura...nu stiu cum sa-l tai ca sa-l pun pe net
.
Poate se pricepe husbandul cand vine acasa.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Toanca ti-i traduceam eu de uitau cum ii cheama
Asta era avantajul meu cand lucram in firma, eram singura vorbitoare de greaca si pe mine ma luau peste tot unde era cazul ( aveau niste italieni care habar nu aveau engleza, una traducea pt mine in ro iar eu in greaca pt ei, ca la balamuc )
Ana pai sa sti ca asa va fi, a inceput destul de mult cu germana angelo
Sanatate la copii, greu cu tusea
Noi am avut o surpriza foarte frumoasa astazi: a baut o gramada de apa, din pahar fara pai, la gradinita

De o luna nu a vrut sa bea apa deloc acolo, nici cu paiul, cu paharul lui de acasa, apa de acasa....ei astazi a baut direct in pahar si fara pai, foarte corect si fara sa verse Angelino pe el
Adineauri ma miram de ce este paharul pe masa fara pai, mutul de giorgos nu mi.a spus cand a venit vestea cea mare, m-a pus acum sa-i aduc paharul copilului si am vazut cat de bine bea apa
A mai ramas sa manance la pranz...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
oachi_79 spune:
Buna seara!
S-a mai terminat o zi de gradi, miine e ultima si pauza 3 saptamini. Cred ca imi va minca ficatii. Mai nou ma striga sa-mi arate toate prostiile, mami in sus, mami in jos. Abia il astept pe taica-su, mai avem 3 zile singurei.
Burta mea creste, loveste si cere mereu de mincare. Dar de pus pe mine ioc. Vreau sa ma ingras!!!!!!! Si maninc orisice, cartofi cu piine, ciocolata zilnic.
Abia astept sa vad pozele cu serbarile, la noi nu se face nimic, nu vine Mos Craciun la gradi. S-au panicat prea tare astia cu gripa porcina

Oana, mamica de
Razvan-Stefan (13.02.2006) si
19 S
andiaroro spune:
de amuzament...
imi scotocesc onor sotul in buzunare dupa cardul de sanatate(il duc pe alex la dr ca tuseste aiurea) si dau de hartia cu ce-i trebuie la spectacolul de gimnastica: pijama si perna
...el are,si una si alta, dar oare sunt demne sa se imbrace la un "pestacol" cu ele?
asta mai lipsea acum pe lista de cumparaturi si nici nu stiu ce fel de pijamale vor ca ieri nu stiam despre ce vb ca sa intreb si nu am decat mobilul presedintelui clubului. o sa-l sun pe ala pe al miezul noptii sa-l intreb ce dim vrea la perna...bine ca nu m-am trezit in ultima zi![]()