Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

de amuzament...
imi scotocesc onor sotul in buzunare dupa cardul de sanatate(il duc pe alex la dr ca tuseste aiurea) si dau de hartia cu ce-i trebuie la spectacolul de gimnastica: pijama si perna...el are,si una si alta, dar oare sunt demne sa se imbrace la un "pestacol" cu ele?asta mai lipsea acum pe lista de cumparaturi si nici nu stiu ce fel de pijamale vor ca ieri nu stiam despre ce vb ca sa intreb si nu am decat mobilul presedintelui clubului. o sa-l sun pe ala pe al miezul noptii sa-l intreb ce dim vrea la perna...bine ca nu m-am trezit in ultima zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Oau ce de serbari pe aici. Noi nu ne putem lauda cu asta, dar o sa-i arat poze lui Tudor poate-l tenteaza cumva. L-a vazut pe Nicolas(ce torturi frumoase a avut), pe Angelos si pe Razvan, acum ma uit prin restul albumelor.
Inca n-am vazut-o pe Silvia satena, maine ma vopsesc si eu ceva mai inchis, am tot fost ciocolatiu deschis dar mi se vede rapid si tare la radacina cand creste, al meu fiind mai inchis.
Despre alegeri, no comment, adevarul ca intotdeauna e undeva la mijloc, eu chiar cred ca n-am avut o varianta de alegere buna, ambii au mai fost, intr-un fel sau altul si cam la fel ne-a fost.
Tudorache, tare cumintel in ultimul timp, doar ca prea-i place acasa, sa se joace singur, e tare inchis copilu asta al meu. Azi a scris scrisoare la mos, vrea un robot si-un tigru mare.
Eu cu dieta , f. bine, sunt in a 3 sapt, cred ca am mai slabit putin\, nu ma mai cantaresc, fac acum cate 50 de min sport, ma simt grozav. E prima data de cand am nascut cand sunt sigura ca voi slabi.Rali sunt o mare neserioasa, imi fac mea culpa, promit sa-ti trimit in weekend schema mea.
Toanca nu ti-e usor la serviciu, cred ca e stresant cu atatea teleconferinte, presupun ca dupa fiecare ai cate ceva de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Giova, sanatate lui Marco, deci vrea sa primeasca cat mai multi microbi, figura e. Asa zicea si Tudor, merg la gradi si marti o sa iau raceala de la un copil si nu mai merg...
Ana sanatate si alor tai, si voi o tineti dintr-una in alta. E superba Anastasia, ca si fratiorul ei.
Silvia, weekend frumos sa aveti, cred ca o sa-i impresionezi cu masa pe musafirii vostri. Il cunoaste Alain pe baietel sau doar acum se vor cunoaste.
Irina, fii cuminte si stai linistita sa mai stea bebita in burtica. AZi am facut si eu greseala sa ma cert cu o colega si mi-e o ciuda acum, m,ai bine ma faceam ca nu aud.
Cosmi iar faci petrecere mare, mi-aduc si eu aminte ca anul trecut a avut Bianca muuuulti invitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Miha, multumesc.
Intr-adevar e crunt la munca...iar grecii astia parca sunt nebuni; dar problema e ca pentru moment nu am unde sa plec in alta parte, cu acelasi salariu....
Ma enerveaza cel mai tare ca actualul sef e cam pampalau si ne paseaza noua problemele.
Maraki, tare buna ai fi fost cu cunostintele tale de greaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cam liniste pe aici doamnelor.....
Faceti?
Eu asta intentionez sa fac pentru ca m-a terminat ziua de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu astept sa se traga un film pe cd: cry of the owl si ma duc in dormitor.
Cand se inchid gradintele in Ro? Intreb pt ca toata lumea vorbeste de serbare si unele deja au fost. Noua inca nu ne.au spus cand se face si gradi se inchide in jur de 18 dec, nu sant sigura.
Silvi pe unde ai fost?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana nu e prost, e smecher seful tau...fuge de responsabilitati, vi le paseaza.
Miha ai mare ambitie...mie imi lipseste momentan, dar ma mobilizez dupa sarbatori. sper sa nu iau prea mult la bord pana atunci.
Ana barbatii astia au o problema...al meu nu a patit-o, ca ma implic eu in dusul-adusul copilului si pe noi ne anunta si pe mail, nu numai pe hartiuta. si primim amandoi instintarile, invitatiile.
Dar am auzit intamplari cu unii tatici din gradi: i-au dus desculti la masina, sau cu p[apucii altor copii, unul a uitat sa-i zica neveste-si ce rol are copilul si aia cauta dim. disperata costum, pt. serbarea de la ora 16, asa ca se poate.
vezi tu maine cum il descurci pe Alex cu ce pijama si ce perna il duci. probabil au regizat ceva si astea le sunt costumele.
Maraki felicitari pt. progresele facute de Angelos. in curand iei dictionarul, ca nu vei intelege tot ce zice in germana.
Oana deci sunteti in vacanta. sper sa fie cuminte spiridusul si sa nu te necajeasca prea tare.

pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Alex avea iarasi 39 cand am ajuns la dr...cica e un virus combinat cu o otita, asa ca iarasi antibio si tot tacamul...anul trecut nu a racit decat in feb ca bea in fiecare zi limonada cu miere cu mine(greturile,trebuie neaparat sa revenim la bunele obiceiuri....
Giova-e abia vinerea viitoare spectacolul, dar repetitiile sunt marti si miercuri in alta sala decat aia obisnuita, unde eu nu am cum sa ajung si cu caruciorul, de asta s-a dus el...data mi-a spus-o bine, dar foaia abagat-o in buzunar fara sa citeasca...
Miha-cheia e determinarea...Acum ca esti hotarata sigur reusesti...Sa nu te sperii de "platouri" ca vor di si alea, dar noi suntem aici sa te urechem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Netaza si de la noi cat pot de repde ca iar tb sa plec la injectie.Pe Mario il tin acasa de azi ca mi-a fost lene sa il mai du co zi.
Oachi esti sigura ca e baiat sau astepti morfologica?
Ana care merge la spectacolul de gim Alex sau sotul ca nu pricepusi?
Miha spor la dieta bravo tie ca esti perseverenta.
Maraki felicitari pt Angelos ca bea din pahar , ai sa vezi ca si cu mancare va fi usor.Aici gradinitele au ultima zi azi , normal ar fi fost si sapt viitoare deci pana pe 18 insa guvernul baga toti profesorii obligat in concediu fara plata ca nu au bani sa ii plateasca, din cauza asta ba nu s-au mai facut serbari ,e brambureala mare.
Iuliana ai si tu n pic d erabdare e si perioada asa mai nasoala cand toti asteptam sarbatorile sa ne relaxam si din contra ne agitam mai mult.Stai linistita unde stai mai ales ca se anunta cateva luni de foc in primul trimestru.
Eu am o problema la un san.Mi-au iesit la pipait doua galme mari de tot, faza e ca nu mai stiu exact ce s-a intamplat , stiu ca intr-o noapte ori mi-a dat Marian una ori Mario , nu mai stiu care dormea cu mine.Acum vreo doua seri.Ori am visat.Cert e ca ma cam doare si simt doua umflaturi mari.Mai ciudat e ca e tot la sanul la care am avut probleme cand am incercat sa il alaptez pe Mario .La cel la care am facut mastita de doua ori cand avea Mario 3 si 9 luni, in conditiile in care eu nu am avut un strop de lapte.Acum nici nu stiu pe cine sa intreb ce si cum.Sa fe de la lovitura, habar nu am

Irina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata!
De fapt nu e prea buna ca razvan nu a prea avut somn azi-noapte. Si dimineata ma chinuiam sa-l trezesc. Ba ca-l doare gitul, ba ca vomita, ba ca vine nu stiu ce monstru. Asa ca de azi mai luam pauza la desene animate si ne jucam mai mult cu masinutele si trenuletele.

Irina sigur e baiat, ne-a aratat cocoselul la 17 saptamini. Pina atunci am sperat ca poate e fata, dar n-a fost sa fie. Sanatos sa fie, ca nu conteaza. Vorba lui barbate-miu, il facem si pe-al treilea Glumesc. Iar tu du-te la dr mai ales daca doare si se simte gilma. S-au inflamat niste canale pe acolo probabil.
Maraki la noi la gradi e ultima zi azi. Saptamina viitoare sunt in libere fara plata, apoi vacanta propriu-zisa.
Cosmi gata ultimele pregatiri pt petrecere?

Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 19 S

Mergi la inceput