Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (342)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata

m am trezit am baut cafeaua si spre gradinita cu frumosulapoi musai sa trec pe la cosmetica ca am niste sprancene

de azi incepe operatiune a pregatiri pt ziua Biancai....pana la urma au ramas 17 copii asa ca balamucul in floare la mine....nu stiu ce cadou sa i iau

Dmelliinu mai conteaza cu cine ai votat..
Marakivoi intrati in conflict pt poiltica??gata fetelor dati o incolo ca nu merita.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki imi pare rau ca nu reusesti sa te abtii de la jigniri, e si asta probabil o modalitate de satisfactie personala.Acum vrei sa stii si ce nr au dioptriile la calul meu? (macar sa informezi tot forumul).Spor la jigniri!A si dc tii neaparat iti pot spune dc am lucrat in primarie sau nu , in Cipru sau nu , in Honolulu sau da, nu e nevoie sa iti dai cu presupusul la viata mea perosnala pe forumuri.Iti spun eu singura.
Silvie eu mai mult ca nimeni nu am nimic cu diaspora si nici nu as putea dupa ce am stat acolo, ma enerveaza doa cand vb de noi cum vb de zici ca ei nu au plecat de aici ci din paradis,paradis pe care noi prostii ramasi l-am transformat in balega.Aia ma enerveaza.
Astept injectia! Revin apoi.
Mario a fost cuminte la serbare , a spus poezia incet de nu a auzit nimeni , si a astat cuminte, a dansat , si-a primit cadoul , per ansamblu a fost ok.

Irina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gata dus copilul ....n am ajuns la pensat ca m am oprit sa cumpar pahare,farfurii,furculite de unica folosintapt party.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Csomi maine sau popimaine faci petrecerea? Eu nu mai duc maine la gradi ca se pare ca au disparut copiii, adica cum sunt ultimile doua zile nu ii mai aduc parintii.Asa ca am sa fac probabil acasa ca am ceva prichindei si gata.Cu ocazia asta nu ma mai obosesc plecand prin cine stie ce locuri .Aici am multicare a ma ajute.
Silvia ai pus ceva pt petreceri ca eu am intrat si nu am gasit

Irina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Marco tuseste ca un magar si de-a naibii in fata lui Edi, nu-si pune mana la gura. cred ca imi face mie in ciuda, ca l-am tot cicalit.

Edi e tare marait....mai nou incearca sa se intoarca de pe spate pe burta si nu-i reuseste...e greu curul. Invers s-a executat, e mult mai usor. si doamne ce se mai enerveaza ca nu poate. Se incovriga intr-un mod foarte ciudat, l-am fotografiat aseara...zici ca sta sa-si rupa gatul.

Irina nu conteaza ca Mario a zis poezia incet, conteaza ca a facut-o. ma bucur ca a fost ok.
cat despre subiectul celalalt...stai calma, pt. binele vostru...nu-ti prea sta tie in caracter.
Cosmi, Lili azi au piticii vostri serbare. le tin pumnii.
Silvia aseara ma gandeam la voi ca era un targ la Buc. pt. doctori in strainatate si ziceau ce conditii le ofera si ce salarii. pai cum sa nu pleci?

azi trebuie sa dau o tura la Real si la tanti pt. costum. e cam ticnita femeia, mi-e groaza sa merg, dar n-am incotro.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Nu-mi place atmosfera asta! O sustin pe Liliana si va rog si eu sa va limitati la a va arunca rahat in gard pe la subiectul celalalt sau pe privat....fara suparare.
Azi avem si noi serbare, parintii trebuie sa fie prezenti la 15.50 FIX. Cei care intarzie nu mai sunt primiti in salaasa ca l-am anuntat pe Cristi ca daca nu are siguranta ca ajunge pana la ora aia sa-si vada de treaba si sa nu mai vina deloc, doar ca sa stea pe holuri. Sunt curioasa ce o sa faca ca acum se intoarce de la Bucuresti (e prin Sighisoara), are audit de calitate azi si cica diseara trebuie sa se ocupe si de nu stiu ce client norvegian care a venit in vizita. Ma gandeam sa-l aduca si pe ala la serbare, sa asiguram partea de entertainment
Eu trebuie sa ajung si la medic de la 13.30, unde sigur stau o gramada si apoi acasa sa ma schimb, sa cumpar flori, sa iau aparatul cu acumulatorii incarcati si sa ajung si la serbare...pana la maxim 15.50
Giova, eu as cauta ceva poze pe net cu virusi/microbi la scara marita si i-as arata lui Marco explicandu-i ca ganganiile alea il afecteaza si pe Edi....poate il sensibilizezi. Pupici si sanatate spiridusului.
Cosmina, 13 ani, ce varsta frumoasa. Te-ai gandit la tema pentru petrecere pana la urma?
Silvia, eu astept cu nerabdare retetele de sarbatori desi de Craciun cred ca merg 100% pe traditional. Chiar am rugat-o pe mama, acum cand a fost venita de ziua lui Razvan, sa-mi puna niste frunze de varza la acrit sa nu mai umblu de bezmetica dupa varza murata inainte de Craciun. Anul trecut am pus eu in butoi dar nu mi-a stat bine si varza nu a fost stralucita asa ca am renuntat la butoiul cu varza. Si abia astep sa fac racitura, mor de pofta. Cred si prajituri anul asta fac eu (vreo 2 mai simple sa fiu sigura ca imi ies) si ma tenteaza tare de tot cozonacul a carui reteta ai dat-o tu....desi singurul care mananca in familie cozonac e Razvan. Am editat ca tot uitam sa te intreb: la aluatul tau de pizza, in afara de cei 100 ml apa calduta pusi la inceput, cam ce cantitate de apa folosesti la framantat. Am facut de 2 ori aluatul, a fost excelent blatul de fiecare data, dar a doua oara cred ca l-am facut ceva mai vartos ca a fost atat de elastic de m-au trecut toate apele pana l-am intins. Deci e clar, aluatul trebuie facut un pic mai moale decat l-am facut eu. Stiu ca e am aiurea nelamurirea mea dar poate data viitoare cand faci pizza tte gandesti la mine si incerci sa contorizezi apa folosita!
Ana, cum e Anastsia cu otita, regreseaza? Sanatate multa!
Irina, felicitari pentru Mario, vezi ce baiat cumintel, a spus poezia, a cantat?! Si al meu zice cam incet poezia si aseara am repetat ffff mult pauza de dupa fiecare vers. Ma si distram ca zice 4 versuri si nu inspira/expira deloc. Si aseara ii bateam tactul, sper la serbare sa se uite la mine sa vada semnul STOP unde trebuie sa se opreasca, si sper sa nu-l pufneasca rasul ca acasa.

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 17+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana bafta la serbare si la control si la tot. dar stiu ca ai o zi plina, pe ultima 100 de metri a ei.
Buna treaba cu virusii/microbii. daca ai stii de cate ori ii explic, mai ales ca mai roade si unghiile si doamne ce microbi sunt acolo. Il bat zilnic la cap, mai ales dupa ce am vazut o emisiune la tv in care ne zicea sa nu-0i mai lasam ca asa iau fel de fel de streptococi/stafilococi...of.
sa vedem ce gasesc pe net si cat il va atrage/speria ce va vedea.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Pace, pace!!!!
Pana si pe anastasia a apucat-o melancolia dupa votare
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2439526790059518639xwzfnB
Glumesc

apar mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hy intru in graba ca ma detroneaza sotl venit din garda .
Irina vezi ca am facut ceva rubrica am pus 2 aperitive deocamdata http://bucataria-sylviei.ro/ballotins-de-saint-jacques/ si ceva bastonase cu cascaval. Mai pun si azi.
Giova aia care vin cu agatatul in Ro mai si exagereaza cu salariile ca mai erau din ro care credeau ca din 4000 incep toti nu e chiar asa dar oricum nu se compara.
Ioana sa imi zici cum faci tu racitura pls ca o sa fac ca ii place lui Jean , mai, la aluat nu am zis poate trebuia eu pun 100 ml poate si 150 ml si apoi framant cu apa calda , cat ia aluatul si la sf pun o lingura de ulei masline.
Revin eu am fugit, pupici la toata trupa.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova, asa stau si eu cu gura pe Razvan ca pune mana pe toate tampeniile dar vad ca mai da si rezultate: azi dimineata a vrut pipi la gradi si am mers cu el ca sa-l spal pe maini dupa si era o oclega de a lui care isi baga degetele prin sifonul ala de pe pardoseala. Am ras in hohote cand l-am auzit pe fi-miu, panicat "Lorena, ia mana, e plin-plin de microbi si e toxic!". La noi asta e explicatia, e cu microbi sau toxic cam tot ce e interzis dar o s acaut si eu niste poze sa vada ce urati sunt microbii astia. Reclama aia cu microbii din vasul de toaleta imi provoaca, deci nu mi se pare "de aratat" piciului, al meu poate chiar i-ar gasi simpatici pe uratii aia.
Silvia, chiar ma gandeam sa scriu niste retete clasice, pe care le prestez eu la sarbatori mari (dintr-o carte ferfenitita, mostenita de la mama, care cred ca e de Silvia Jurcovan-cartea, nu mama). Eu dupa retetele ei fac raciturile, ciorba de miel si mai ales drobul de miel. Mi se par cele mai clasice si apropiate de bucataria din zona Nasaudului. Drobul cel putin iese demential, toti cunoscutii il lauda. Acum 2 ani am facut cantitate dubla, si pt prietenii nostri cei mai buni care au avut Pastele in aceasi duminica (ei sut maghiari reformati) si le-a placut atat de mult ca l-au mancat cald, asa cum l-am trimis, iar la Inviere si in zilele urmatoare nu au mai avut pic de drob!
De apa de la aluatul de pizza exact la aia folosita la framantat ma refeream, am retinut ca initial se pune 100 ml apa calduta dar ulterior, la framantat, ma interesa!
Ana, m-am delectat cu pozele Anastasiei! este un copil foarte frumos, dulce si extrem de expresiv!
Liliana, ai gasit 2010 ala?!!!!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 17+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput