Goldie Pants - 29
Raspunsuri - Pagina 16
oana_n spune:
nu mai dau nemic mey...ca m-am saturat ca iar imi scoti ochii cu generozitatea mea. s-a inchis la oferta la mine, nu mai dau nemic nemic.![]()
nu era apropo la camesha ta galbina...nici gand...ma referam la limonada si atat, nemic mai mult.....
aseara unde ai fost? 

mj_girl spune:
unde am fost aseara???
da ce mey trebe sa dau aci raportu????

iete am descoperit neste incaperi secrete pa la spa![]()
![]()
si am zis sa le incerc![]()
![]()
na, esti multumita?? a fost si www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover 

cu mine ![]()
foarte inspirata mrs purple jackson in amenajare![]()
![]()
![]()
da voi ce-ati facut mey??? ha? 

mi-a soptit cineva ca v-ati delectat cu pozili lu www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover
frumos va sade 

n-am ce zice

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
cine ti-a soptit...poate ca e cea care s-a delectat.... eu de aia te-am intrebat subtil unde ai umblat....ca pa loveru tau il studia cineva cu lupa aseara

si pa ebony l-a scos la inaintare...si nu mai stiu pa cine...ca am pierdut siru

lisa-marie spune:
www.youtube.com/watch?v=i1VPxXreMDA" target="_blank">bona sera
![]()
![]()
anka

bine ai revenit.
ne-a fost dor de tine.

fetili 
vad ca pe ziua de azi ati servit cam tot ce v-a poftit inimioara

![]()
...insa acum pe seara ar cam merge si un www.youtube.com/watch?v=iWZD8aTWk_8&feature=related" target="_blank">ceai fierbinte

..sau o www.youtube.com/watch?v=q-RHBGbrQNM&feature=related" target="_blank">hot white chocolate

nu? ![]()
![]()

![]()

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
mj_girl spune:
lasa mey sa-l studieze acu na 

daca e al mai www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery378.jpg" target="_blank"> HOT 

acu ce sa fac

oricum nu are parte de el never![]()
![]()
da io nu inteleg de ce p'ai ei ii neglijeaza

nu cumva ar trebui sa-i redistribuim??![]()
![]()
![]()
se stie pa cine 
vreau io![]()
![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
poi tocmai ca CT-ul tau e asa hot..ai grija...ca daca tine mult lupa pa el....bummm....ia foc
...lupa

ziceti ca nu aveti limonada, no nu-i bai...ca ma duc sa imi fac cu MLoveru. nu va servesc cae specialitate de a lui, numai pentru mine

sa dea cu generozitate cele care au cate 3-4..eu am doar 1...si al 2-lea e cu juma de norma...asa ca

JoAnn spune:
Oana
deci maine vin la spa
.
da ia spuneti... sporty tv ala de il prindeti voi pe ce frecventa e?? ori e sicret![]()
To speak the truth and never lie/To share my love without a sigh."
oana_n spune:
JoAnn numai eu prins sporty TV pe frecventa...ca sunt vecina cu iona.....si am neste zambete schimbate cu sporty

si oricat se incapataneaza iona nu imi poate taia frecventa

daca vreti..negociati cu iona sau cu sporty

JoAnn spune:
negociere cu iona
...n-am io sanse...poate il intalnesc pe sporty
si negociez cu el ![]()
To speak the truth and never lie/To share my love without a sigh."
mj_girl spune:

mey da ce stati asa cu dintii ranjiti![]()
![]()
![]()
![]()
si cu okii cascati 

pawww.mtv.com/bands/j/jackson_michael/thumbnails/jam_281x211.jpg" target="_blank"> sporty 

mey da nu puteti sa alegeti si voi altu

e iaca io m-am reorientat, mey mie cam imi face cu okiu www.youtube.com/watch?v=W9Lqm4Jq0e0" target="_blank"> revolutionaru asta 

o fi a lu cineva?![]()
![]()