Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

hmm..da nu cumva si Camy fusese la eco cand credea ca are probleme cu placenta imbatranita tot la Herghelegiu???? si se intorsese daramata toata de la Bucuresti, ca ii spusese ala ca placenta are gr 3, si alte 'minunatii'?de a fugit pe urma iar la Tg Mures, unde doctorul ei a asigurat-o ca e ok, si sa nu isi mai faca griji??Sau incurc somitatile intre ele??

Din cate imi aduc aminte ala era Pop. Si tare ii place sa bage gravidele in sperieti. Ba ca e placenta imbatranita, ba ca are copilul ceva...etc

Asa e! Alta somitate tampita! Pe mine ma roade sa stiu, de ce sunt astia cei mai buni? Ce au asa special? Cred doar ca au beneficiat de reclama gratuita. Nu zic ca sunt niste zero barat, dar nu ii vad nici fantastici. Cretinul de Pop cu placenta imbatranita, si cretinul asta, care ma intreba ce caut la el la varsta asta a sarcinii. "Ce doamna, nu stiti ce-i aia pitic?" Boul dracu'.
Si fetei asteia de la inseminare, cu care am vorbit si a avut acelasi caz ca al meu, as putea spune tras la xerox, i-a spus boul sa tina copilul in burta. SI a ajuns femeia de a pierdut lichidul si a trebuit operata de urgenta. Deci, o "somitate" care nici nu stie ce spune. Mare idiot si eu mai mare idioata decat el ca m-am dus la el.
Cred, intra-adevar ca masoara bine copilul, desi chiar el mi-a spus ca la varsta asta este greu sa masoari cum trebuie.
Ce am facut? AM aruncat cu banii pe fereastra si m-am alaes si cu nervi si stres in ultimele 3 zile.

38+ moi si Cezara Maria
AMR ? zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele

Poze la 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Doris - oau, maine e Ziua?!? pai curand de tot.

nastere usoara!!!! si bebe sanatos si voios!!!

Simonette - ce vorba senzationala stii tu... "se mai zice ca in somn, atunci cand zambesc, de fapt vorbesc cu ingerii"

Ionela - multumim de vesti, abia astept sa vad daca reuseste sa se mobilizeze mami Ramonika sa bage un nas si pe la noi. Voi cum sunteti? ce mai zice bb Mihnea? Dar tati? .

Dankutz - vazut poze cu burtica si cu sot si cu nepotel frumos foc si cu tort. Zbuciumix si-a desenat mustati pe tort cumva?!?
Astept maine vesti (poate ma repet ) pentru tine si pentru mica amazoana.

Ali - imi pare rau ca aveti asa dureri mari noaptea... din pacate e una din caracteristicile principale ale colicilor... sa treaca repede de tot perioada asta grea.
Cand va aud pe voi mamici cu "tati a reinceput munca..." imi vine sa zambesc, la noi tati ne-a adus acasa de la maternitate, ne-am invartit prin casa o vreme si apoi a plecat la birou... daca va vine sa credeti...

Rgagpie - eu nu stiu sa-ti spun de Liv52... eu ii dau copilului doar Vigantol si pic de colici si tot imi pare ca-l infund cu medicamente... . Pupam Maya incruntata

Dienutze - poate le mai dai interdictie o vreme la vizite... pe mine una o vizita ma oboseste aproape mai rau ca o noapte nedormita... nu mai zic de copil care e super agitat dupa vizita. Eu le-am zis clar... mai incolo, acuma-s gripe blablabla... au inteles. Sper sa vina si la voi vremuri mai linistite...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Eu sunt tristan tare ca au plecat ai mei care au stat la mine 10 zile (adica la frate-miu seara si la mine ziua... din lipsa de spatiu) ... m-a luat plansul la gara. Stau asa departe si ne vedem asa rar... de fiecare data ma gandesc sa nu cumva sa fie ultima oara...
Asa de bine o inteleg acuma pe mama... de fapt mai corect ar fi sa spun: abia acum o inteleg pe mama...

hai ca plec la culcare ca iar ma ia plansu'
A, am urcat cateva poze la semnatura

pupici si noapte frumoasa

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Dancuta- iti doresc sa ai maine o zi asa cum te-ai gandit tu sa fie, cea mai fericita din viata ta, iar fetita ta minunata sa fie puternica si sanatoasa tun! Nastere usoara!
Hai Cezara!

Doris - nastere usoara si bebe sanatos!
Hai Matteo!

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Simonette, Dankutza, laurairina, monica, Dienutze, floricik, monis, mihamora, va multumesc tuturor ptr. sustinere sa dea Dumnezeu BB sanatosi la toata lumea.

Dankutza si eu cred ca ar trebui sa te linistesti, mie la ultima eco nu reusea sa-mi ia masurile cum trebuie, cu cat inaintam cu sarcina cu atat e mai greu sa-i masoare pe BB. Al meu avea mereu un avans de 2 saptamani, la ultima eco nu-l mai avea, da nici dr. nu reusea sa-i masoare capusorul cum trebuie. Deci incearca sa te mai linistesti, ca o agiti pe Cezarica. si un BB sanatos sa-ti dea Bunul Dumnezeu.

Doris 41 + 2 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Acum plec si eu la (daca am sa pot dormi) ca maine ma asteapta o zi grea.

Doris 41 + 2 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

O zi grea si frumoasa Doris

Eu ma perpelesc fiindca am dormit azi la pranz......
In ultimile 2ore Am avut contractii la distanta de 20 min si apoi la 15 insa nu cred ca-s alea Om mai vedea

Ma gandesc la tine Dankutza, Doamne Ajuta maine!!!

Imi pun un film poate adorm
Va spun somn usor!!!
Inca o contractie!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

hmm..da nu cumva si Camy fusese la eco cand credea ca are probleme cu placenta imbatranita tot la Herghelegiu???? si se intorsese daramata toata de la Bucuresti, ca ii spusese ala ca placenta are gr 3, si alte 'minunatii'?de a fugit pe urma iar la Tg Mures, unde doctorul ei a asigurat-o ca e ok, si sa nu isi mai faca griji??Sau incurc somitatile intre ele??

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

nu, nu am fost la Hergheliu, am fost la Pop, unul la fel de bun...dar uite ca si ei mai gresesc cateodata...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetele! neatza! Scuze pt ca am tras chiului ieri, insa raresh al meu, s-a trezit de dimineata sa vada ce ii adusese Mos Nicolae, si nu a mai vrut sa doarma absolut deloc toata ziua! L-am scos afara, i-am cantat, l-am plimbat cu masina! Nici cum nu a adormit!!! Cu greu aseara pe la 8 mi-a adormit, si am stat toata noaptea sa il veghez sa nu mi se trezeasca...sunt franta...asa ca va invit la sa ma revigorez! Citesc din urma si revin!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetele, va salut acum, va las si o in cazul in care vreti sa incercati si de la mine.
Scriu acum, pentru ca mai tarziu nu se stie ce are de gand Flavius cu mine , mama a plecat ieri si mai vin e la botez in ianuarie , asa ca sunt doar eu si bebe...pana la Craciun cand tati va sta cu noi acasa...

Dankutza ma gandesc la tine, sa fii tare, optimista si sa mergi cuincredere in Dumnezeu, El e totul! Va fi bine!

Raluci_b am vb cu prietena di Ungaria, ajunge saptamana asta la sfarsit la Brasov si mi-a cumparat 2 flacoane de Infacol si Vigantol (ca la noi nu am gasit)...daca nu reusesti sa le dai pana le termin pe astea 2, o sa le iau eu de la tine. si multumesc ca te-ai gandit la mine

RgagapieLIV 52?????? nu am auzit de el, nu stiu ce-i

A venit si la noi mosul, mai mult la Flavius el a primit foarte multe, eu am primit dulciuri, ca nu sunt suficient de grasa , dar ce sa-i faci?? Darul e dar si am multumesc cu el.

Ieri l-am scos pe Flavius pe afara desi era cam rece, am mers la cimitir , i-am dus lui Darius flori, nuieluse colorate, jucarii si multe lumanari....nu am reusit sa stam prea mult pt ca Flavius plangea (statea pe loc si nu-i place, asa am observat eu), am mers si am si votat, am mers si al socrii cu el, a primit daruri de la multa lume ieri

Aseara a picat rupt, asa ca nu i-am ami facut baita, ca nu am mai avut cui...si imi fac procese de constiinta si eu si Pustache ...dar macar a dormit bine si m-am odihnit si eu.

HAI DORIS, SA AI O NASTERE USOARA, BEBE SANATOS SI O RECUPERARE RAPIDA! TE ASTEPTAM ACASA!!!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput