Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)
Raspunsuri - Pagina 8
monica_80 spune:
dankutza, iti tin pumnii pt maine. Sa dea DD sa iasa totul bine si sa-ti tii printesa sanaoasa in brate maine. Incearca sa fii un pic mai optimista, stiu ca e greu, dar in felul acesta o ajuti si pe fetita ta. Multa bafta. te
. 

NASTERE USOARA DORIS!!!

NASTERE USOARA dankutza!!!

VA TINEM PUMNII!!!!!!!!!!!!
40+
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Rgagapie, citisem intrebarea ta, dar eu nu stiu, ca nu ii dau rechinasei Liv 52..ce e ala? imi suna a ceva naturist..Nu am cum sa te ajut cu vreun sfat... pozici noi cu rechinas |
Da e naturist, produs de aceasi firma ca si Bonisanul, e pentru ficat il dau ca a avut icterul foarte pronuntat, dar are un gust de toata se incrunta
cand il simte, iar de marti o sa incep sa ii dau si fier 

. Atatea medicamente si picuri de imi vine sa imi iau campii, saracuta
.Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
de
Maya Paula
monis5 spune:
Dankutza - asteptam vesti bune maine 

Laurairina - Camy a fost la doctorul Pop 
Sunt cu Iulianul in brate asa ca sper sa revin mai la schimbul III
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
dienutze spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Dankuta tinem pumnii sa fie totul bine! 
Incearca sa dormi putin in noaptea asta, e f f important sa fii in forma cat de cat caci nu se stie daca vei putea dormi vreun strop in maternitate.
Sunt ferm convinsa ca veti fi bine amandoua, iar puiuta ta te va surprinde de cat de sanatoasa si frumoasa va fi! 
BAFTA MULTA!!!

Curaj Dankutzule si nastere usoara! Un bebe sanatos si de nota 10 toata viata!
Cezarica te asteptam cu drag!

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii!
sa fim sanatosi!
dienutze spune:

Doris nastere usoara si un bebe perfect! Hai Doris!

sa fim sanatosi!
dankutza spune:
Daca am sa reusesc sa il convinga pe Doc sa ma interneze, o sa va anunt prin Monis sau Dienutze. AM numerele lor de telefon in agenda, ca pana ii explic lui Robinitza cum sa intre pe forum...
rgagapie la eco din 17 noiemebrie, bebe apare cu 2224g, la eco din 3 decembrie, aparea cu 2300g, iar la cea facuta de Herghe pe 4 decembrie apare cu 2209g. Deci, bebe e pe undeva pe aici 2200-2300g, ca doar nu or fi astia chiori. Mi-as dori sa se insele in bine dar nu in mai rau.
In momentul de fata, tot ce pot sa fac este sa fiu atenta daca misca. Este singurul mod prin care o pot monitoriza.
Daca mi s-ar rupe apa, sigur m-ar interna sa nasc.
Tot citesc pe net si cred ca are sanse mari de supravieturire, pt faptul ca nu e prematura, ci doar dismatura (intarziata in cresterea intrauterina).
Ma gandesc care e cauza. Una dintre posibilele cauze este greutatea mamei - sunt supraponderala. O alta cauza, la care ma gandesc, este faptul ca mi s-a spus mai demult ca am uterul mic, infantil. Poate ca uterul meu nu se poate mari mai mult de atat. Sau poate fi o cauza necunoscuta.
38+ moi si
Cezara Maria
AMR ? zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele
Poze la 38 de saptamani
dienutze spune:
Pe mine ma scuzati ca nu sunt activa, dar sunt descompusa de oboseala. Ne chinuie uratii astia de colici, nu prea dormim noaptea si mancam f des, cam la o ora jumate.
Asteptam vremuri mai bune si vremuri pt ...somn.
In plus am avut si musafiri care ne-au dat peste cap, of.
Pup toate fetele si bebelusii!
Noapte buna si fara colici! Fetelor care urmeaza sa nasca: noapte buna si somn usor care sa va aduca liniste si curaj! 
sa fim sanatosi!
dienutze spune:
Dankutzule, daca te refuza dr suna-ma si incercam la tanase. Eu cred ca e un profesionist de nota 10!
Bafta multa! Astept vesti f bune de la voi! 
sa fim sanatosi!
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 hmm..da nu cumva si Camy fusese la eco cand credea ca are probleme cu placenta imbatranita tot la Herghelegiu???? si se intorsese daramata toata de la Bucuresti, ca ii spusese ala ca placenta are gr 3, si alte 'minunatii'?de a fugit pe urma iar la Tg Mures, unde doctorul ei a asigurat-o ca e ok, si sa nu isi mai faca griji??Sau incurc somitatile intre ele?? ![]() pozici noi cu rechinas |
Din cate imi aduc aminte ala era Pop. Si tare ii place sa bage gravidele in sperieti.
Ba ca e placenta imbatranita, ba ca are copilul ceva...etcFloricik
40+
Maria Emahttp://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
floricik spune:
HAI DORIS! NASTERE USOARA!
Dankutza te asteptam cu super vesti. 
Floricik
40+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png