Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

HAI DORIS!!!!!!

Dankutza, te astept cu vesti bune maine! Am vazut ceva pozici noi, o burtica mumoasa de 38 de saptamani, sper sa fie ultimele poze cu burtica, iar urmatoarele sa fie cu bb Cezara in brate, nu? Da am ramas tare nelamurita...Zbuciumix e o fetita???parca spuneai de nepotel..sau am incurcat borcanele si trebuiai sa tai motzu ...hmm...nu ma luminezi si pe mine?

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am adaugat la semnatura poze noi, facute azi.
Le-am comparat cu cele facute in saptamanile precedente. Se vede clar ca nu mi-a crescut burta deloc. Si la capitolul kg luate in sarcina, stau la fel. M-am oprit si eu la kg luate pana la 34 de saptamani, adica 14,5kg. De aproape o luna nu am mai luat deloc in greutate. Eu, ca o tampita, ma bucuram ca nu ma ingras, dar in realitate, asta era un semnal de alarma pe care nu l-am priceput.
Mi-am facut bagajele. Daca pana acum cateva zile, ma gandeam cu frica si emotie la nasterea propriu-zisa, acum situatia s-a schimbat. STiu, ca ma duc sa nasc, dar nu stiu ce va fi cu bebelusul meu. Trebuie sa sper pt bebelusul meu. Imi este teama pt viata si sanatatea ei. Eu, contez prea putin in ecuatia asta.
AM avut o sarcina perfecta pana acum o luna, cand totul s-a schimbat. In ultimele zile, mi se pare ca traiesc un cosmar si vreau sa ma trezesc din el, dar nu pot.
Nici nu vreau sa ma gandesc ca ma refuza Haiduc. AM sa gasesc eu o solutie pana la urma, dar nu vreau sa ma refuze. Vreau sa o scoata maine. Eu cred ca ea sufera, sau daca nu sufera, se va intampla in curand. Nu inteleg incapatanarea medicilor de a o tine acolo. Cred ca are mai multe sanse afara.
De abia astept sa vina dimineata. Azi, am reusit sa stau fara sedative, dar am cazut mereu pe ganduri. Cu totii s-au chinuit sa ma aduca la realitate. Eu stateam si pandeam loviturile fetitei mele.
Nu mai vreau sa mai traiesc asa! Vreau sa se termine o data totul. Sa ma intorc cu fetita mea mica acasa. Vreau sa sar peste zilele astea. SImt ca nu mai am putere, desi nici nu am inceput.

38+ moi si Cezara Maria
AMR ? zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele

Poze la 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Dankutza, te astept cu vesti bune maine! Am vazut ceva pozici noi, o burtica mumoasa de 38 de saptamani, sper sa fie ultimele poze cu burtica, iar urmatoarele sa fie cu bb Cezara in brate, nu? Da am ramas tare nelamurita...Zbuciumix e o fetita???parca spuneai de nepotel..sau am incurcat borcanele si trebuiai sa tai motzu ...hmm...nu ma luminezi si pe mine?

Zbuciumix este nepotelul meu Andrei. Azi, la 2 ani, i-am luat motul. AM pus poze cu tortuletul lui, cu maica-sa si taica-su.

Si, eu sper ca urmatoarele poze sa fie cu Cezarica in brate. SUnt coplesita de sentimente contradictorii. MA tem dar si sper in acelasi timp. Mi-e frica dar am si curaj in acelasi timp. Oricum eu sunt o zodie duala - Sagetator- si cred ca e normal sa ai 2 sentimente diferite in acelasi timp. Ma navalesc ganduri negre si apoi imi spun ca nu se poate. Nu o sa fie asa. Totul o sa fie bine. E doar mai micuta, dar e o luptatoare, e puternica. O sa supravietuiasca! O sa stau mai mult in spital, dar o sa ma intorc cu un copil sanatos.

38+ moi si Cezara Maria

Poze la 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat de mult , nu am reusit sa mai citesc din urma mai nimic, dar le felicit pe mamicile care au nascut si le fac galerie fetelor care urmeaza sa nasca. Nu am mai putut intra ca sotul a inceput deja lucru si bebelul a inceput cu colici mai puternice si avem nopti nedormite poate cate 2-3 ore acumulate, picaturile pentru colici nu isi mai fac efectul, dar ne-a spus cineva sa ii tinem feonul (sper ca am scris bine) deasupra la burtica si se pare ca da roade, dar ii drept ca trebuie sa ii facem din 5, 10 ,etc minute. Nu stiu cum de mai rezista bebelul ca eu una nu mai pot.
Va si sper sa mai pot intra pe forum mai des, poate dupa ce terminam cu colicii.

ALI

Mergi la inceput

Dankutza, cat te citesc ca spui ca fetita ta o sa fie mai micutza..nu stiu..parca eu totusi cred ca va fi un bebe sanatos si perfect normal, in grafice..nu stiu de ce simt asta..Desi stiu ce ti-a spus dr Herghelegiu Sper ca maine sa reusesti sa dai un sms, sau un telefon la una din fetele de pe aici, sa stim ce ai facut..Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, si pt tine, dar mai ales pt bebelusa Cezara!

Ali
, eu doar pot sa imi imaginez cum e sa nu ai ajutor pe sot, care e toata ziua la munca, si daca bb plange si de colici, imi dau seama cat de greu e..
La mine sotul lucreaza doar jumate de zi, restul timpului e acasa, si am mare ajutor din partea lui, de asta poate imi fac si timp mai des sa stau pe forumache..

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Am adaugat la semnatura poze noi, facute azi.
Le-am comparat cu cele facute in saptamanile precedente. Se vede clar ca nu mi-a crescut burta deloc. Si la capitolul kg luate in sarcina, stau la fel. M-am oprit si eu la kg luate pana la 34 de saptamani, adica 14,5kg. De aproape o luna nu am mai luat deloc in greutate. Eu, ca o tampita, ma bucuram ca nu ma ingras, dar in realitate, asta era un semnal de alarma pe care nu l-am priceput.
Mi-am facut bagajele. Daca pana acum cateva zile, ma gandeam cu frica si emotie la nasterea propriu-zisa, acum situatia s-a schimbat. STiu, ca ma duc sa nasc, dar nu stiu ce va fi cu bebelusul meu. Trebuie sa sper pt bebelusul meu. Imi este teama pt viata si sanatatea ei. Eu, contez prea putin in ecuatia asta.
AM avut o sarcina perfecta pana acum o luna, cand totul s-a schimbat. In ultimele zile, mi se pare ca traiesc un cosmar si vreau sa ma trezesc din el, dar nu pot.
Nici nu vreau sa ma gandesc ca ma refuza Haiduc. AM sa gasesc eu o solutie pana la urma, dar nu vreau sa ma refuze. Vreau sa o scoata maine. Eu cred ca ea sufera, sau daca nu sufera, se va intampla in curand. Nu inteleg incapatanarea medicilor de a o tine acolo. Cred ca are mai multe sanse afara.
De abia astept sa vina dimineata. Azi, am reusit sa stau fara sedative, dar am cazut mereu pe ganduri. Cu totii s-au chinuit sa ma aduca la realitate. Eu stateam si pandeam loviturile fetitei mele.
Nu mai vreau sa mai traiesc asa! Vreau sa se termine o data totul. Sa ma intorc cu fetita mea mica acasa. Vreau sa sar peste zilele astea. SImt ca nu mai am putere, desi nici nu am inceput.

Dumnezeu sa fie cu voi, sa veniti acasa sanatoase

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Fetelor revin cu intrebarea, cine mai trebuie sa dea la LIV 52?
Cum reactioneaza ?

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona de Maya Paula

Mergi la inceput

hmm..da nu cumva si Camy fusese la eco cand credea ca are probleme cu placenta imbatranita tot la Herghelegiu???? si se intorsese daramata toata de la Bucuresti, ca ii spusese ala ca placenta are gr 3, si alte 'minunatii'?de a fugit pe urma iar la Tg Mures, unde doctorul ei a asigurat-o ca e ok, si sa nu isi mai faca griji??Sau incurc somitatile intre ele??

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Rgagapie, citisem intrebarea ta, dar eu nu stiu, ca nu ii dau rechinasei Liv 52..ce e ala? imi suna a ceva naturist..Nu am cum sa te ajut cu vreun sfat...

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

38+ moi si Cezara Maria

Poze la 38 de saptamani

Imi cer scuze ca eram atat de preocupata de problemuta mea si nu am observat suferinta altuia. Stai linistita e sanatoasa si nu iti fa griji. Eu am nascut in 17 iar la ultimul control am fost in 13, atunci Maya a avut 38 de saptamani si 3 zile, iar dupa masuratori doar 35 de saptamani si 1 zi, iar greutalea de la ultimul control a fost cu doar 200 g mai mult. Cand am nascut a avut 3.200 Kg (fata de cele 2.668 kg cat a fost la eco), apropo greutatea e doar calculata nu stiu exact cum . Asa k ai incredere in si o sa vezi ca va fi bine o sa ai o bebelina frumoasa si sanatoasa, dar nu te mai stresa ca nu va face bine.
Am sa ma rog pentru voi

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona de Maya Paula

Mergi la inceput