Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

elo burtici & mamici!

Lumi, monis, eu ma gandesc ca viseaza ba ca ii e foame (al meu se trezeste direct in planset cand ii e foame plange de zici ca l-am lasa nemancat )..ori ca a facut pishu/kk si vrea sa fie schimbat altfel, ce altceva ar putea visa, nu?

dankutza, ...fii increzatoare, totul va fi bine!

broscuta, bine ati venit acasa! las' ca o sa-si faca micuta un program! este timp!....cat priveste plansul....daca nu e din ala isteric ..e binevenit....pe mine, si acum ma apuca boceala cand il vad pe fi-miu mufat la tzitzi....si cand ma priveste cu margelutele alea de ochisori..ma topesc toata

laura, ma inscriu si eu pe lista cu una bucata copil partzaitor ....ne-a rupt...eu chair am intrebat pediatra daca e normal sa faca atat de multe si sa...miroasa ..si cica "ati prefera sa le tina inauntru si sa va tina treji toata noaptea?"

Maya Andreea - pentru cele 2 luni implinite!

Sophia Ioana, Dragos Mihai si Emil Gabriel - pentru prima voastra luna!

Zodie de foc & RuxandraV
pentru floricik, monica tin si eu gagicile dupa usa ca sa am acces la ele usorca poate ma nimeresc p'aci

simonetu & siminelu... fete!

si de fapt...ca de obicei.pup toata gasca!!

Lidia - multi catre tine!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Krelia Eucred ca toti bebeii fac asa.......cand dorm!
Ai mei asa faceau si din batrani se spune ca ii amageste Maica Domnului! Cine stie ce ii supara pe ei in mom alea??? Se mai zice ca in somn, atunci cand zambesc, de fapt vorbesc cu ingerii

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

La multi ani cu sanatate sarbatoritilor de azi,MAYA ANDREEA,SOPHIA IOANA,DRAGOS SI EMIL!!

dankutza succes maine !! ne gandim la tine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

krelia si noi facem tot felul de mutrite in somn ..acus acus zici ca da sa planga ,dupa care il vezi cu gura pan'la urechi..numai ei stiu ce viseaza..
Vizavi de parturi ,eu ma bucur tareee de ele,vb pediatrei..

broscuta bine ai revenit !! cred ca reprize de boceli vom tot avea de acum incolo ;ba pt .laptic ,ba pt colici ,mai apoi vaccinuri ,dintisori si asa mai departe...

da ce e asa liniste prin zona ?!sunteti ocupate cu "mosu"?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Vin si eu cu noutati, am fost din nou la control, colul scurtat la 50% dar a inceput un pic sa se deschida, reusea dr. sa bage varful degetului, mi-a facut un control un pic mai invaziv, am si niste pierderi de sange, dar mi-a zis ca e normal dupa acest control. Si maine dimineata la 7,45 trebuie sa ma prezint la spital ptr. internare si imi provoaca nasterea. Deci maine va fi ziua cea mare. In sfarsit voi vedea si eu fatuca lui Matteo. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-mi dea un baietel sanatos.

Doris 41 + 2 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Doamne Ajuta Doris draga!!! Sa nasti usor si bb sa fie sanatos tun!!!

Go Doris!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Mergi la inceput

ce fruuuuumuuuuuuu....

Citat:
citat din mesajul lui simonette

atunci cand zambesc, de fapt vorbesc cu ingerii

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna seara
Vin cu vesti de la ramonika. Sunt inca in spital, Ruxica a facut putin icter si a stat cateva ore la lampita. Maine merg acasa, sunt foarte bine amandoua. Mami de Ruxi e nerabdatoare sa se intoarca acasa. Maine primeste si fetita vaccinul pt TBC( ca nu au avut in marternitate sapt asta) si mami scapa de fire. Astept si eu mesajul ca au ajuns acasa pe care Ramonika va incerca sa il trimita maine seara pe forum.

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Raru' meu rade si dupa ce face partz..uneori ..saracutzu....iti dai seama ce bine se simte dupa..si uneori are asa o mutrita e om satisfacut....imi vine sa-l mananc.

si eu sunt multumita ca le face....e clar ca e mult mai bine pt el sa le scoata pe acolo....sau sa faca "gar"....decat sa se chinuie...

Citat:
citat din mesajul lui miany75

krelia si noi facem tot felul de mutrite in somn ..acus acus zici ca da sa planga ,dupa care il vezi cu gura pan'la urechi..numai ei stiu ce viseaza..
Vizavi de parturi ,eu ma bucur tareee de ele,vb pediatrei..

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Hai Doris! Nastere usoara! Sa vii acasa cu un bebel de nota 10+!

38+ moi si Cezara Maria
AMR ? zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele

Poze la 38 de saptamani

Mergi la inceput