Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor, inca de dimineata am inceput sa citesc, acum am terminatca nu m-a lasat Fomistul

Bon, incep cu Lumi prin a-i ura La muklti ani iubita, sa fii fericita alaturi de Richard si Anabelle, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!

Ramonika bine ai venit acasa..poze??????

Andrecluj eu dau lapte praf Humana, cate 90ml scrie pe cutie la 3 ore...eu dau si san . Am vazut printesa, foarte frumoasa!

Monis si eu patesc la fel cu dudul, nu prea mai apuc sa fac......odata am stat nespalata pe cap...asa de tare ma manca capul ca la un moment dat dupa o masa noaptea a lui Flavius m-am dus la ora 3:00 si mi-am facut baie pe cap...aici am ajuns

Cadouri...Flavius a primit bani, incaltaminte, hainute, un tv muzical, o camila muzicala, si o casuta cu forme geometrice.

Laurairina mie nu mi-e foame..desi am trecut la un mom dat si prin faza asta, acum cred ca m-am obisnuit si nu mai simt foamea...mananc rar si putin, degeaba...nu scade deloc

Acum va pup, scot Fomistul la plimbare.

O zi buna!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Felicitari Stephy

Bun venit bebe Iustin!

Maria 39+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am fost din nou la dr. Copilul nu a mai crescut deloc. Incepe deja sa sufere. Placenta e de vina. Are necroze si infracturi. Practic placenta nu a mai lasat-o sa se dezvolte. Lichidul s-a imputinat. Ecografista a spus ca nu mai e timp de asteptat. Intru in cezariana maine dimineata. Nu mi-e frica pt mine ci pt ea sa fie santoasa. Este in continuare disproprtionata. Capul mai mare decat burtica si piciorusele. Ginecologul spune ca toata "puterea" s-a concentrat pe cap si de aceea a ramas in urma restul corpului. La fel cum noua ne este frig si toata caldura corpului se "strange" sa protejeze organele si creierul, la fel s-a intamplat si cu ea. Sper sa reziste pana maine cand o scoatem. DUpa aceea, doar neonatologul poate sa o ajute.
Este tare frica pt viata si sanatatea ei. Dar, eu nu pot face nimic, decat sa ma rog si sa sper ca totul bva fi bine.

38+ moi si Cezara Maria
AMR ? zile pana la venirea pe lume a amazoanei mele

Poze la 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Dragi mamici....mai este careva dintre voi la care sa nu fie bun laptele si sa ii dati san si apoi musai si niste supliment de lapte praf?????.......ca eu nu mai stiu ce sa ii mai fac ca ma plangeam ca are colici ca plange si nu mai stiam de mine dar el plangea de foame mititelu ca nu se satura cu toate ca uneori statea la san si cate 1 ora si jumate.....si cum ii dau si niste lapte praf cum adoarme....bustean si se si vede pe fata lui ca e mult mai fericit....

mai are cineva aceasta problema???
e rau daca ii dau si supliment ca eu am tot intrebat doctorii astia cretini dar am primit raspunsuri ceva de genu....vai dar vad ca aveti san datii de cate ori va cere....si imi venea sa le zic cate ceva in sensul in care la mine daca nu se satura si cere cam din jumate in jumate de ora si sta cam cate 1 ora la san si de cele mai multe ori chiar si mai mult si tot nu il ia somnu.....atunci eu ce fac? eu cand dorm cand mananc??? ei iti tot zic ca sa mananci bine sa ai san.....
si eu i-am dat si supliment de lapte praf si stiti cum adoarme bustean macar vreo 2 ore....

e maricel de asta cred ca se satura greu ...are azi 3 saptamani si are deja peste 4500 gr.

va rog sa ma ajutati si sa imi raspundeti ca eu cu doctorii astia m-am lamurit....

SI SA VA MAI ZIC UNA TARE ....am chemat ieri un medic acasa ca sa il vada, sa vada ca e ok, m-am gandit eu ca e primul copil si e mai bine asa si el in loc sa ma bage prea tare pe mine in seama....se uita la televizor ca era deschis pe realitatea si dadea cu presedintele si el ma intreba de unde se da televizorul mai tare.....va vine sa credeti??? si cand l-am intrebat de lapte mi-a zis ca sa ii dau de la mine de cate ori cere....ce sa ii mai zic ca abia asteptam sa plece...... si iti mai ia si o groaza de bani ca a venit acasa.....

Mergi la inceput

Ceau fetele,

Noi suntem bine, incerc sa conving bebitza ca ii e mai bine afara Nu e vorba, sunt sigura ca o sa -mi lipseasca burtica, dar medicul nostru pleaca in concediu din 15 decembrie si chiar daca sunt sigura ca m-ar lasa pe mana unui coleg competent, tare nu as vrea sa ne petrecem sarbatorile la spital. Asa ca ieri m-am plimbat vreo 5 km pe jos si ma gandeam ca fac si o baita seara, dar am fost prea rupta. Taica-su a declarat ca se naste saptamana asta, asa ca sper sa aiba dreptate.

Azi mergem la doctor sa ne monitorizeze. Eco a zis ca nu ne mai face de acum. Vrea doar sa-i asculte inimioara, sa se asigure ca ii e bine in burtica.

Cam asta despre noi. Bineinteles ca am citit o groaza din urma si nu mai stiu ce si cui sa raspund. Asa ca doar o sa le urez bun venit acasa Andreei si Ramonikai si asteptam povestile lor despre nastere.

Pupici

Maria 39+ cu Miruna

Mergi la inceput

Dankutza, trebuie sa fii tare pentru bebelina ta. Sigur e o luptatoare ca si tine si totul va fi bine maine. Noi ne vom ruga toate pentru voi.

Maria 39+ cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna dragele mele fete
Fac capitol nou?

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39s. si 6z.Cezar Iustin
Astazi e ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dankutza, cand se zice ca o mama simte nu sunt doar vorbe Instinctul tau care te-a trimis ieri dimineatza la spital hotarata sa o scoti afara pe bebitza n-a fost gresit! Bine ca in sfarsit cineva si-a dat seama ca trebuie s-o scoti....Doamne Ajuta sa fie bine si sa depasiti momentul critic! Suntem alaturi de voi cu sufletul, gandul si multe

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

buna fetele

multumiri de urari moni, lauriana, camelia, deinutze, lavi, mihamora, mariaandrei, simina

LUMI - La multi ani voiosi sanatosi fericiti

Dankutza - curaj si incredere, ma rog sa va fie bine

Myrella - din cate stiu nu exista lapte matern prost, peste tot scrie asta, s-ar putea sa nu fie consistent din cauza a ceea ce mananci, mai incerca sa vb cu alt medic, poate e doar o perioada a lui bebe in care creste, de cat timp face asa, adica suge din juma in juma de ora?

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Buna dragele mele fete
Fac capitol nou?

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39s. si 6z.Cezar Iustin
Astazi e ziua cea mare

Buna ,mami de stephita si bebe iustin..BINE AI REVENIT!!!

Te rugam sa ne faci capitol ....

Mergi la inceput