Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (178)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Si azi pt ca tot facem o luna, daduram o fuga la duamna doctor sa ne vada. Bebe are 3700 gr si 52 de cm, totul este bine, putza fontanela. A stat ff cuminte la doctor cu ochii mari.

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Citat:
citat din mesajul lui myrella_21

e maricel de asta cred ca se satura greu ...are azi 3 saptamani si are deja peste 4500 gr.

Daca pana acum nu i-ai dat supliment si a luat jumatate de kilogram in greutate eu zic ca laptele tau e foarte bun. Noua la cursul prenatal ne-au explicat ca media de greutate pe care o iau bebeii in primele luni este de 650g, dar ca asta e calculata pentru bebeii care se nasc la greutatea medie de 3 - 3,5 kg si daca sunt mai mici de atat de obicei iau mai mult sa ompenseze, iar daca sunt mai mari iau mai putin. Asa ca la greutatea lui Ianis, eu cred ca a luat foarte bine.

Probabil ca va mai trebuie putin timp pana va faceti un program si atat. Sau eventual sa incerci sa temulgi tu si sa ii dai lapticul in biberon, sa vezi ca poate e pur si simplu mai lenes si de asta ii ia atat sa traga din tzitzi. Poate iti dau sfaturi mai bune fetele cu experienta.

Maria 39+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOLUL 179-HAI DANKUTZA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Buna dragele mele fete
Fac capitol nou?

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39s. si 6z.Cezar Iustin
Astazi e ziua cea mare

bine ati venit acasa si pe forumache!!

te si iti multumim ca esti alaturi de noi, chiar daca sunt convinsa ca esti foarte ocupata cu minunile tale Stefitza si Iustin.

pentru o mamica fericita si asteptam pozici cu printul tau.

38+

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE ,"DRAGA CUSCRA "!! SA FII FERICITA ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE!![

LA CAT MAI MULTE LUNITZE ,REMUS ANDREI!! SA CRESTI MARE SI VOINIC!!
LA MULTI ANI ,SANDOR CRISTIAN !! SA FII SANATOS!!

Mergi la inceput