Puiuti de Randundunici 2008!! (340)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

N-am somn...cred ca de la alegerilor mi se trage...

Zoze, da, ma, i-a luat moshul exact ce tot isi dorea de la o vreme incoace si s-a bucurat asa tare!!! Am un filmulet cu chiraielile ei, m-am bucurat mult ca a fost fericita!! Ce atmosfera la voi acolo, cu vin fiert si mancare buna, la soba ce duduia...Mi-e asa de dor de vremea copilariei mele de la tara...Sa-i dea Dumnezeu bunelului zile linistite si pline de caldura, atatea cate mai are!

Mhutza, am uitat sa te apasat si sa-ti ofer o pt ca esti mereu asa dragutza cu mine si cu Thea!

Andrea, eu asa am dedus, ca masina ar fi...Acu' m-a bagat Zoze in ceata!

Tonic, am uitat sa-ti intorc icii. Si noi suntem in suferintele caninilor si mereu ma gandesc la Oaca al tau, cum pronunta el ca-ninii si ma apuca rasul.

Blankar, chiar in seara asta m-am delectat (dupa vot simteam nevoia musai de dulceeee, mult dulceeee, sa alunge amarul...) cu un colac rumen, de-al vostru. Ce bine-o fi sa-i poti prepara in casa!!!

Nico, pt kmetrii de la volan, s-o tii tot asa!!!

Ariel, fato, tu esti din patria mea! Te vad curand uramandu-ma spre tari mai...luminoase... Ai grija de tine, nu mai pune asa la suflet (bine, eu acum ma stiu "acoperita", adica tot o sa plec...)

Acum plec iar sa mai incerc o pozitie. De somn...Poate imi iese.

N.B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Vali, iar te-am sarit si toata seara m-am gandit la distractia lui Matei cu copiii mai mari! Tre' sa fi fost super, eu nu prea am prieteni cu copii iar Thea e innebunita dupa ei - in general dupa copiii mai mari-.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

Gudinde draga!

in cuptor nu se poate coace ca trebuie incontinuu sa
il invarti
tatal meu are si un gratar mai special care e mai inalt si are
loc pt bat deasupra unde se coace si nu trebuie sa il tii in
mana
cat despre intrebari o sa zica mama mea "dupa ochi"
dar daca vrei sa fii foarte precisa intreb
eu zic sa cumperi mai bine de a gata ca e prea multa zoala cu el
la voi nu se gaseste?

cred ca tocmai am ramas fara kurtos
Nu Blanka, n-am de unde cumpara. Mai e cate un chiosc cand e sarbatoare in diverse zone ale Bucurestiunului dar nu-i mai ca ala Ardelenesc. Am luat acum cateva saptamani unu' si nu-i asa pufos, cu coca. Mancat pe loc e relativ ok, dar mie nu-mi place sa mananc in public si pana am ajuns acasa, racit, iti zic ca la cat era de tare cred ca puteam peticii acoperisul blocului pt care strangem bani sa-l refacem.

Si cam mi-am adus aminte de gusturile copilariei Bunica mea facea in aceasta perioada a anului paigli (nu stiu daca asa se scrie) cu mac si cu nuca. Dementiaaaaaaaaal. Eu sunt moarta dupa cel cu mac. Neaparat trebuie sa ma adun sa fac de Craciun unul.

Zozelici cu scipici ma bucur ca ti-a placut.
Am si eu aceeasi intrebare ca Mimo: luminata era primaria? Mi s-au parut foarte frumos realizate ansamblurile de lumini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ma alatur si eu :::

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hohohoho...primiti cu colindul?
M-am delectat cu pozici care mai de care...cel mai mult mi-a placut de Vladutz cum isi freca el gheata pe talpa..

LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII DE LA SF. NICOLAE PENTRU NICOLETA,NICOL SI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI NICOLAE!

Mosul la Tea a venit ceva mai devreme cu asta si azi a mai primit de la buni un urs frumos cu pui de care e f mandra...si tot incearca sa care si ursul si cutzul ei preferat si nu mai reuseste ca o doboara amandoi.
Olga,si Tea e f incantata de carticik pe care ai aratat-o tu.O are de mai mult de-o luna din carrefour si deja stie sa regaseasca toate animalutele in ea.

Despre alegeri...bleahh...sunt pe aceeasi lungime de unda cu Ariela..
Cel mai tare m-a intrigat "domnul nou presedinte" care s-a dat cu fundul de cadre ca e invingator,asa ca de nu va fi ma voi sparge de ras maine.In rest,Dumnezeu cu mila.
Dar eu inca sper asa cum spera Base...

Nu mai stie nimeni nik de Luny si Muffy?? Doamne ajuta lor!

NB.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Na'seara!
dau si eu un ochi pe aici sa va spun La Multi Ani si sa va pup pe toate.
Nu pot sa raspund fiecareia, ca sunt pe net pe mobil,si mi-e dificil sa scriu. vroiam doar sa va pup de Mos Nicolae.
Ma duc si eu, vorba lui Alicel sa incerc o pozitie noua - de somn

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, ce super a iesit poza 67 (cu razele de soare care bat pe Tea!!), o scumpica frumoasa ta!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu ma tot gandesc... in Romania se pare ca nu se mai intampla nimic bun, la nivelul "superior", al "organelor" de conducere... se perinda aceleasi "minti" cu alte nume... parca nu vine nimeni din urma, parca mergem cu 10 km pe ora pe "autostrada" si nu ajungem niciunde... si suntem nevoiti, democratic, sa alegem raul cel mai mic, in loc de binele cel mai mare... mi-e sila, mi-e sila rau. Si ma gandesc si la oamenii multi, impinsi de foame sau de lene, ajunsi in pragul halucinatiei ca "viitorul" presendinte le va da ce nu au avut niciodata... care manuiesc stampila inca din turul 1 atat de sbiectiv...

Stie cineva cati s-au prezentat la vot?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoririlor de astazi!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am votat si ce-mi aud urechile cica avem 2 invingatori cum mai sa spui ca esti invingator daca nu s-a dat verdictul final...imi e greata de tot ce inseamna romania si tare as vrea sa fug cat mai departe dar cum si cu cine sa fac acest lucru ca al meu nici gand sa-si ia catrafusele si sa plece printre straini..

beyyy dar se vede ca avem niste copii cuminti...la toti a venit mos nicolae...hmmm andru nu a reactionat in mod spectaculos,a zambit si l-a cerut pe ham ham..catelusul pluto...apoi am luat si tractorasul si puzzelul si le-am desfacut...atunci a inceput distractia,cand tragea de cutiute cu amandoua mainile ,nerabdator sa se joace cu ele,cel mai mult i-a placut catelul,a cantat si dansat toata ziua dupa muzica lui,nu-i de "firma " dar e dragutz...apoi am inspectat si dulciuricile ,a papat putin ou kinder si la un moment dat il vad si cu o ciocolata deja desfacuta cum o molfaia in guritza...la fel si noi pe burtica goala dar o data-i mos nicolae...puzzelul eu l-am "comandat" eu o sa ma joc cu el ..am incercat sa-i arat dar ce ...cu cine sa ma inteleg ,imi lua toate piesele ,mi le ascundea prin jucarii..circ
a venit mosu' si la tataie cu o masinuta hammer cu remorca cu o alta masinuta iar la mamaie a venit cu un smart care danseaza si are multe luminite ...

mimo am vazut cum s-au pregatit copilasii ppt mos nicolae...ce mi-a placut de teo cata rabdare are cu dudelle..mi-am adus aminte de mine si fratele meu

ariel off imi pare rau ca esti cu moralul la pamant...hai capul sus ca viata e frumoasa.. si multa sanatate...

nicoleta f frumoase pozele..hmm mateiul imbracat in rosu are ochisorii si mai frumosi iar steful e leit tati lui pe care nu cred ca l-am mai vazut pana acum, ca as fi observat asemenea asemanare...felicitari pentru km parcursi...

valentina si eu sunt de aceiasi parere..bleahh...ce misto ca ati impodobit bradul...de abia astept si eu...

alice a fost suuuper bun..sper sa mai fac rost de vanat ca-s tare buni..a papacit si andru si s-a lins pe botic...ff frumos omu' pada...

zoze ma bucur pentru tine ca te-ai simti bine la tara...imi este ff f dor de sambetele petrecute la bunica lui catalincand ai scris de sarmalute de post de atat bunatati mi s-a facut un dor nebun de mamaie... desi e mai bine asa ,in special pentru ea pentru ca in ultimelle 2 luni s-a chinuit rau si nu merita asta...sa va fie de bine si sper ca bunul tau sa ramane printre voi si sa-i fie bine

gudinde imi pare rau ca ai "ramas" fara kurtos

alice si mimo da primaria e asa luminata..orasul craiova arata suuuuper de sarbatori...jos palaria pentru dl solomon...

mstela am vazut cadouasul de la mos si o tea fericita

daca afla cineva ceva de mufarinul sa nu uitati sa ne dati de veste

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput