Puiuti de Randundunici 2008!! (340)
Raspunsuri - Pagina 10
nicol_conte spune:
Hai ca am apucat sa urez inainte sa se termine ziua..
Va multumesc din suflet tuturor pentru urari 
Am avut 2 zile foarte pline, cu musafiri care au plecat azi dupa pranz, dupa ce au plecat ne-am linistit si noi, iar pe la 5 am plecat in Bucuresti sa vedem "2012"-impresionant..
Am facut pozici, poate reusesc sa incarc macar cateva, a venit Mosul si la noi ..
Am citit doar pe diagonala si am vazut pe Dudell cum isi peria tacticos ghetele- sa-l mananc si mai multe nu 
Altceva n-am vazut , ca-s moarta de oboseala si ma cam enerveaza netul asta ca incarca mai greu.
Maine dimineata merg cu pisicul in Bucuresti sa-l opereze la picior,apoi vin sa pregatesc un bagajel randunoiului care pleaca la Sttutgart la meciul Unirii Urziceni.Daca nu aveam treaba saptamana asta, tare m-as fi dus si eu...
Mi-am adus aminte ca n-am citit nimic de Mufa, merg sa "sap" sper ca e bine..
Sanatate tuturor puilor bolnaviori!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
ramo_cata spune:
am pus si eu cateva poziic cu andru...
http://family.webshots.com/album/575820572MuMTYT
am uitat sa va zic ce mi-a adus mie mosu'..o gasca de plus si dulciurici..hmm oare de ce o fi ales al meu randunoi tocmai gasca??...mi-a dat de gandit...ma comport ca o gasca,adica "gagaiesc non stop"..tre'sa -l descos...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
nicol_conte spune:
Am vazut pozici cu Andru rasfatat inconjurat de jucarii, nu-i mai vazusem de mult ochii albastri
Am reusit sa incarc si eu cateva pozici cu fetele, dacavreti sa le vedeti.
fug la nani acum
NB 
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
ariel_7000 spune:
ramo, cu mine? ![]()
mai, eu acum am o revelatie!!! in USA si Canada nu s-au inchis inca urnele!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Geckolina sa inteleg ca mosul aduce in iunie o Mazda 3? |
eh, e numa 2

mihutza11 spune:
m-am delectat si eu cu mosulicii vostri care mai de care mai frumos si mai bogat.. 
la noi a fost cam saracut (adica Andra a fost mai cuminte
), ca facem mici economii pt alte scopuri.. suntem cam in aceeasi oala cu Gecko.. speram ca Mos Craciun sa vina mai greu.. uff ca e grea asteptarea..
tare dl Mimu cu musulmanul!
Alice
m-ai facut sa ![]()
am fost si noi la vot si am stat si la coada un pic, fata de turul 1 cand am mers la aceeasi ora si era lejer.. si da Ariel sa nu uitam de diaspora, care dupa parerea noastra e mai degraba pro-Base.. iar sondajele nu cuprind si diaspora.. eu nu stiu ce sa cred, randunoiul zice ca iese tot Base, sa vedem..
Va
si ma duc sa termin mancarica de facut ca indata se trezeste gaza cu foamea in glanda!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
ariel_7000 spune:
mihu, si eu cred ca iese tot base...la 1 mm de euglena...
ca tot vb de euglene, rame si alte lighione, cam asa arata o parasuta politica:
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
bitza037 spune:
salutare!!
La multi ani Nicoleta si tuturor de sf.Nicolae...scuze ca am scris cu intraziere dar nu am apucat deloc azi sa scriu.......

va dau eu de veste despre Muffy:...in sear asta in drum spre votare si dupa aceea spre nasi, am paucta sa-i dau telefon Ancai sa vad cum se simte Matei: este f. bine, s-ar putea sa le dea drumul chiar maine dar nus tia sigur.....mai mult nu am putut vb ca eu conduceam iar Anca alerga dupa MAtei cu mancarea.....deci este bine ..in elementul lui

si la noi a venit mosul: i-a adus Antoniei un set lego care ii palce f. mult mai ales ca etse viu volorat fata de ce avea, si un camion de care s-a indragostit, a carat jucariile in el toata casa si ceva dulce.
va intrebasem ce fel de puzzle ati luat voi, ca vreau sa-i iau si eu.....m-am uitat prin supremarket dar nu am vazut, sau nu am stiut ce sa caut..pupici
va pup 

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihutza11 spune:
Neatza fetele!
tare-s curioasa de rezultat!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
95% de sectii
-TB - 50,43 %
-MG - 49,57 %
Rezultate partiale BEC, ora 08.00! - fara diaspora
Mica dansatoare
Hoinarii