Puiuti de Randundunici 2008!! (340)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Am fost azi la vot...

Nicoleta, La multi ani! Ce poze frumoase, ce globuleteeee si ce pusti draguti!!!

Mimo, multumesc de melodie, am ascultat-o de-am tocit youtub-ul! M-a terminat Dudelle ce-o asculta pe sora-sa!! Si mi-a placut ce frumos l-a mazgalit pe Jony!

Simo, darnic Mocul vostru!

Ramo, ce te invidiez pt friptura aia de fazan!! Tre' sa fi fost buna rau!

Zoze, da' ce mosh darnic, fata, fu la voi!!! Ce s-a bucurat Suflet blond!!

Bubu, si mosul vostru a fost darnic, bag seama ca eu am fost un pic zgarcita...

Fii-mea imi repara epilatorul...Merg s-o conving sa doarma. Au trecut bunicii si i-au adus si ei cate ceva de mos, eu as bea un vin fiert, dar n-am nici vin si, mai ales, nu am nici cu cine...asa ca merg la povestea de seara.

Noapte buna!

A trecut si moshul asta...

P.S.Gecko, deci mosul vostru e cu greutate...Sa vina repede, atunci, si sa fie ceea ce va doriti! (Ma refer la marca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Alice ca mi-ai adus aminte ...

Geckolina sa inteleg ca mosul aduce in iunie o Mazda 3?

Chiar, are cineva noutati de la Luny? Ce-o fi facand Mufulici in spital de Mos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, ce echipa faina fac puii tai ma! Si electorala, de belea!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sper ca maine dimineata sa nu am greata...sper ca sucul de portocale sa fie mai puternic decat ala de rosii. sper sa NU MA TREZESC IN COMUNISM!!! sper sa NU dorm linistita vegheata de lumina rosie 5 ani de acum inainte...iar daca va fi asa MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN!!! si voi cauta tara care sa ma merite, caci aici, cu un tembel de presedinte, care reprezinta aceasta tara, eu nu ma simt ACASA

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Alice, ce emotii si la voi! Ce fetita frumoasa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ariel, ce te stresezi asa? Crezi ca se va schimba ceva in viata noastra de zi cu zi, indiferent cine castiga?

Valentina cu Matei si 30+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Gudinde draga!

in cuptor nu se poate coace ca trebuie incontinuu sa
il invarti
tatal meu are si un gratar mai special care e mai inalt si are
loc pt bat deasupra unde se coace si nu trebuie sa il tii in
mana
cat despre intrebari o sa zica mama mea "dupa ochi"
dar daca vrei sa fii foarte precisa intreb
eu zic sa cumperi mai bine de a gata ca e prea multa zoala cu el
la voi nu se gaseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata cu Moshul! Am sarbatorit atat cu mancare de post-sarmale,cat si cu iepure si miel la cuptor..A fost frumos la tara,soba statea sa crepe,mirosurile s-au combinat..ceva de vis-sarmale,carnita la ceaunel,cozonac si chec,vin fiert cu scortisoara,dar si tuica fiarta..Ce sa mai,vin sarbatorile!

Mos Nicolae a mai poposit si prin alte case,lasand cadouri si pentru Mih,astfel-a mai primit o minge cu urechi,o masinuta cu doua fete,care face numai giumbuslucuri si-o rata cu cerculete

Mi-am dat seama ca n-am fost atenta la mesjul geckolinei si m-am intors sa ma dumiresc! Oricum am luat-o,tot cu virgula mi-a dat Asa ca,am zis ca primeste-ori o nou-nouta,ori un alt minunat!!Oricare ar fi-o sa fie un cadou dorit si mult asteptat!!

Andreea pentru versurile frumoase!

Oana,da,el e! Mihai e impulsul,puterea lui!! Doamne,tine-l sanatos..sau ia-l fara chin!

Nicoleta eu iti ratasem soata! Sunt socata de cat de bine ii seamana Stef! Ce frumoase-s decoratiunile de latarg!!Ah..

Catalina-sa dea DD sa va ocoleasca bolile si iasa mai repede caninii aia!

Clau!

Alice ce dulce e Thea!!Doamne,Mosul i-a pus in ghetute-exact ce-si dorea ea!!
Fu bun Mosul,nu zic nu,mai ales pe criza astaOricum-portocalele si pomelo,ciocolata si tofifili le-am basculat noi

Mimo! Da mai-primaria e!
E haios Mimul!! Ha-ha!!Si ce tari is copiii cu da sau ba!!

Arii!! Off..hai ma..nu da apa la chitz-chitz,te rog iou!! trec ele toate,o sa vezi! Sanatate muultaaa!!

Valen-sa va bucurati de bradutul impodobit,iar Mos craciun sa fie darnic!!

blanka,Simo!

Viiioooo ce ascunzi in burtica?!

Adriiuutaaa??!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Zozelici cu sclipici, ti-am vazut mandrul fecior bucuros de cadouri! Ce mai, un blond pe cinste ai tu acolo!! Stefan da, este baiatul luŽ tata 100%. La el nu are sotul niciun dubiu . (Cand era Matei in burtica Stefan imi zicea ca ar vrea sa aiba ochii verzi ca mine, sa seman si eu cu cineva! ). Mi se face dor de bunica mea, de acasa... Trebuie sa invat sa fac sarmale, ca-s afoana in ale impletitului! Decoratiunile de la targ frumoase rau! Insa nici nu m-am apropiat sa vad preturile, ca nu se asorteaza cu globurile noastre de plastic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Ariel, ce te stresezi asa? Crezi ca se va schimba ceva in viata noastra de zi cu zi, indiferent cine castiga?

Valentina cu Matei si 30+ cu Luca

vali, nu cred in minuni si in minciuni electorale, nu cred ca basescu va face hocus pocus si va transforma totul in lapte si miere, dar sunt convinsa ca daca redevine Iliescu presedinte, nu va fi bine...condusi de Iliescu, Patriciu, Vantu si alte potai d-astea...pe mine una ma atinge la corason ca sunt mai sensibila...am avut prieten cu capul crapat de catre mineri, fratele meu a avut colega de liceu ucisa de ei...asa ca, sunt subiectiva, sunt influentabila, NU ACCEPT asta...
nu o sa ma dau cu fundul de pamant, ca nu rezolv nimic, insa, poate il conving pe al meu sa plecam naibii de aici! mie tara asta nu-mi mai ofera bucurie de mult timp....a cam pierit bucuria mea aici de pe cand viata lui frate-miu depindea de niste lighioane...
poate se va convinge si al meu ca nu merita...el inca spera si spera ca Romania sa se trezeasca...mda...si mie-mi plac povestile cu zane, insa nu mai cred in ele.
chiar daca va invinge basescu, tristetea mea tot ramane...caci voi trai in continuare alaturi de 49.x% care au crezut ca un nou comunism ne va izbavi...
ma duc sa mai trag un ochi la subforumul electoral, caci neavand tv, aflu si eu una, alta de acolo si de pe mess

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput