Puiuti de Randundunici 2008!! (340)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alicel, !!!! Ne inscriem si noi la cresa ta , sa stii!

A venit Mosul si la Sof, cel mai mult a incantat-o cartea asta http://www.shopandfun.ro/products/De%252da-v%252da%C5%A3i-ascunselea-cu-pisicu%C5%A3a-%C5%9Fi-%C5%9Foricelul.html si papusica. Puzle-urile le-a ignorat, ca a gasit banutii de ciocolata cu Mickey . Am facut poze, le pun mai incolo, impreuna cu cele de aseara, de la luminile din centrul orasul .

Mami a primit un parfum si tati o pereche de manusi de piele , deci cuminti am fost si noi.

Sa nu uitati sa mergeti la vot !

Arieeeeeeel! Cum sunteti? Luny si Muful sper ca sunt bine si ca o sa avem vesti bune si de la ei .

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Merci Olgutz, Nico!

Noi plecam la vot (adica eu cu Thea)...Nu de alta, dar papagalii, prostanacii si castratii nu fac parte din favoritii mei.

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani de Sf Nicolae tuturor! si sa aveti un mos bogat cu ce va doriti voi!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neataaa!

La multi ani Nicoleta si Nicol, sa fiti sanatoase! La multi ani tuturor de Sf. Nicolae!

A venit Mosu' si la noi , Vlad s-a dus la baie apoi in sufragerie, a trecut pe langa ghete si nu a zis nimic , cu toate ca a vazut!
Apoi am venit eu si Cata ii filma, eu super uimita si atunci au inceput sa se bucure amandoi
Stef s-a bucurat mult la dulciuri, a inceput sa desfaca din ele, si-a infipt dintii intr-un mos de ciocolata cu tot cu ambalaj , apoi nu stiu cum a reusit si a desfacut unul si a luat o gura de cioco pe stomacul gol I-a placut caruciorul, il plimba pe-aici...au mai primit cate o pijama si cate un pulovaras, iar Vlad inca doua carti foarte frumoase
Si eu am fost tareee cuminte si am primit niste colanti pe care pusesem ochii la zara si Cata a primit o cravata, tot de la Zara , doamne, e lesinat dupa ele
O sa descarc poze si filmulete mai incolo.
Acum fug sa fac o ciorbita de pui. O sa mergem si la vot dupa-masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multi Ani Nicoleta!!! La Multi Ani Nicol!!! La Multi Ani celor ce poarta numele!!!

Olgu, si noi avem cartea aia si Patrick e innebunit dupa ea. Am tot cochetat cu ideea de a i le comanda si pe celelalte 3 din serie ca sunt tare interesante cu discul ala.

La noi Mosul a venit...s-a uitat la incaltari (in speta slapii zilnici, ca deh suntem in plina vara)...a dat dezaprobator din mustati si dus a fost. A promis ca se intoarce cu cadoul nostru mai pe la iarna...in iunie...cand om avea si noi incaltari suficient de incapatoare pentru cadoul promis. Intre timp ne-a aratat un prototip si suntem tare incantati...deabia asteptam sa vedem produsul final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Uitasem sa pun pozica asta

Maaai ce copilasi cuminti ati fost!! Frumoase cadouri,frumoase reactii!! Ce poate fi mai frumos?! Olga,gecko-va bagati la un BB2!

Ramo e bine Mihul!Zdravan ca un cal,vorba Kyei!!

Noi asteptam sa se trezeasca piul si plecam la buna de la tara,sa o sarbatorim

Of..si nu pot sa nu va spun cum mi-a rupt-bunul-inima in 2Daca ati sti ce cuvinte frumoase a rostit si cu ce durere.. Doamne,de ce trebuie sa piara oamenii?!

Va pup fetelor!Zi frumoasa sa aveti!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Nicoleta!
La multi ani Nicol!

La multi ani tuturor
Sa aveti mare spor
Sa despachetati cu zor
Cadouasele primite
In ghetute de Mos pitite.

Sa fiti veseli, bucurosi
Sanatosi si voiosi
Sa simtiti cum intra-n suflet
O imensa bucurie
Ce fiece copil o stie
Sa va simtiti din nou mici
Bucurosi ca ai vostrii pitici.

Sa aveti o zi frumoasa
Cu de toate in casa
Sa simtiti ca-i sarbatoare
Ca este o zi mare.

Un La multi ani si o urare
O bomboana si o floare
Pentru ale noastre randunici
Harnicute mamici
Ce astazi ziua isi serbeaza
Se mai duc si si voteaza
Si pe seara poposesc
Noua ne povestesc
Cum a fost, cum au serbat
Poate au un platou de dat
Sa ne veselim din plin
Sa-nchinam un pahar de vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Zoze, foarte frumoase pozele si Mosul incarcat! Chiar vroiam sa te intreb daca bunul din poza este cel bolnav...ce fericit e alaturi de Mihaita Imi pare nespus de rau ca nu e bine...

I-am culcat si eu pe baieti si ma apuc sa fac ordine, ca nu vreti sa stiti in ce hal arata casa mea cu mii de jucarii aruncate in toate colturile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, ce mai faci? Mufarinul cum o mai fi?

Zoze, imi pare rau pentru bunelul tau. Te inteleg, eu mi-am pierdut unchiul drag...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI NICOLETA si NICOL! Sa aveti parte de tot ce e mai bun, sanatate si tot ce vreti sa se implineasca!

LA MULTI ANI CAMI pt ieri, ca n-am apucat sa mai intru , toate cele bune, sanatate, bucurii multe de la copiii tai minunati si toti din jur sa te iubeasca macar atat cat ii iubesti tu

LA MULTI ANI si celor pe care i-am ratat de SF ANDREI, puiuti minunati de randunici, Gudinde si restul sarbatoritilor!

Multa sanatate ARIEL si familia, Mufy, Teodora de Liana , Stela, Nicoletasi pt toti ceilalti puiuti si parinti care sunt loviti de virusi si bacterii in perioada asta. Sper sa treaca repede bolile si sa va bucurati de perioada sarbatorilor asa cum se cuvine!

Noi suntem bine, sper sa ne ocoleasca necazurile si sa ramanem sanatosi. Luki f nervos ca ii ies toti caninii, jale mare, adoarme greu, nici de mancare nu-i prea arde, e mereu agitat si are momente cand plange asa cu jale ca mi se rupe sufletul de mila lui. Ii mai bag uneori seara nurofen, dar nu pot sa-l umflu non-stop.

Cu bona sper sa se acomodeze, ca n-are incotro. Nu plange cand o vede, dar evident ca prefera sa fie cu mine cand sunt acolo.
De saptamana viitoare voi incepe sa-i las si singuri cate putin, e f greu pt ca el nu a stat niciodata cu cineva strain, ca n-a avut cu cine, si e o schimbare cam radicala, dar tb sa o facem.

Mosul a venit si la noi, Antuca deja de la 6 ani stie realitatea si isi alege singura cadourile, dar s-a bucurat f mult de jucariile lui Luki cu care s-a jucat incantata Luki nu a fost impresionat, cred ca nici n-a inteles despre ce e vorba cand a vazut cadourile langa ghete. A primit niste masinute mititele: pompieri, ambulanta, excavator de la Die CAst, ieftine si bune, impreuna cu semne de circulatie si semafor - i-au placut la nebunie si un joc de la Smoby, Casuta cu forme, de care a fost incantata Antuca. Dulciuri nu i-am luat ca nu i-am dat niciodata si nu stie ce sunt si la ce folosesc

Alice mare, am vazut mica vorbareata, e o scumpa! Si multumim pt strigare, din pacate ajung greu la computer, si seara pic uneori odata cu bebe.

Raluca am citit ca ati fost si voi bolnavi, sper ca acum sunteti bine. Al meu nu stiu daca mai ajunge la BC, vine cumnata insa si o voi ruga pe ea sa ne rezolve cu trenurile. Iti trimit nr meu si il astept si eu pe al tau sa ne conversam.

Am mai multe de scris dar Luki se tot trezeste si tb sa stau langa el, asa ca trimit tuturor -ici multi si sper sa mai intru sa rezolv restantele.

Mergi la inceput