Puiuti de Randundunici 2008!! (340)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel stiam eu ca am uitat ceva..am vazut ca va chinuiti si voi,din nou ,cu bolesnitele astea fir-ar mama lor sa fie... si va doresc multa sanatate...

aaaa si zoze mihaita cum se mai simte..in poze pare ok...

si mosu' nu mai vine...cred ca tre'sa merg la nani ca altfel s-ar putea sa-mi ocoleasca casa... si sper ca maine sa auzim numai si numai de bine ,in special de mufarinul...doamne ajuta pentru ei...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc numele in aceasta Sfanta zi!
Sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti!

Tuturor, mici si mari, sper ca v-a adus Mosul un cadouas si ca maine va veti bucura din plin de aceasta zi de sarbatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Nicoleta!!

La multi ani,Nicol!!

La multi ani,randunici si randunoi aniversati azi!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Buna dimineata si
La multi ani Nicoletelor si Niculailor din dotare!
Fericire, sanatate, tolba plina cu de toate

La noi mosu' a venit , astept sa se trezeasca Dudu sa vedem ce zice Am facut aseara niste filmulete in timp ce-si pregatea de zor toate incaltarile, le-a frecat cu peria pe talpa bine bine si m-am distrat pe cinste ca dupa aceea s-a si pieptanat cu aceeasi perie, a sters si masa si pe jos...tot, nimic n-a scapat de lustruit Bine ca nu i-a dat prin cap sa se spele si pe dinti tot cu peria aia Iar cand i-am zis :hai, da cu peria pe ghetute! , a luat peria viteaz si cand le-a troznit vreo doua am crezut ca ramane fara ele Abia astept si continuarea

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Nicol! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de mandrele tale frumoase!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Neata!

A venit Mosul regulamentar, azi-noapte. De dimineata Thea a fost f emotionata, ca nu indraznea sa ia cadoul din ghetute, apoi, dupa ce a fugit cu el la ea in camera, in pat, a adus si ghetele tot in pat.:)))

Din pacate, moshul meu e departe...mi-e un dor teribil de el, n-am facut decat sa ne uram pe net si sa ne tinem in brate peste noapte, virtual... Vor veni si vremuri mai bune....

Mergi la inceput

Si la noi au fost incantati copiii de ce au primit, dar as fi vrut sa-i filmez impreuna descoperind cadourile. Stefan sa trzit insa primul, se ducea la baie... Nu a fost reactia asteptata de mine )avea omuletul treaba, se grabea...), si nici nu puteam sa ma duc dupa el cu camera, el mergand la toaleta... Insa i-au placut jucaria si bluza, acum a trecut la dulciuri! Ar fi vrut inca o jucarie , vazuta ieri in Metro... Am zis sa aiba si el rabdare! Ca mai vine un MOS! Matei a mesterit la puzzle, uneori nimereste locurile, alteori nu... ii plac papucii de casa... dulciuri nu a primit, doar niste fructe.

Va pup si va doresc o zi minunata!!

Mergi la inceput

Alice , vor veni vremuri mai bune, cu siguranta!! Matei nu a fost asa de emotionat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nicoleta, Nicol si tuturor sarbatoritilor zilei de astazi

Sa fiti sanatosi si fericiti!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput