Puiuti de Randundunici 2008!! (340)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ghetutzele sunt pregatite, picii s-au dus la culcare (Stefan cu o mare dorinta in suflet ca Mos Nicolae i-a auzit rugamintile), speram ca maine dimineata sa ne gasim "incaltarile" "pline" de sanatate, bucurie, iubire, speranta, intelegere si cei mici - de surprize! Ador sarbatorile de iarna!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oana-siropul e facut in casa Cred ca ati procedat foarte bine si frumos!E jucarie?! E!!

Ariel-Doamne-ajuta sa fie bine puii!! Capra batrana se reface mai repede!!

Ce dulce e David cu frica de nuia!
Daaa,Simo,vin sarbatorilee!!

Alice nu ma invidia mama,cu poeziile,ca nu le stiu pe toate pe dinafaraMa mai ajut din bilioteca! M-am apucat de studiat din gravidie
Ia tzuica de-aci ca io-s pe vin,iar!! Oare mi s-a pus gand rau?!

Nicoleta!!

Muff-suntem alaturi de tine!!

..La noi..a venit Mosul,deja!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Am mers si noi in seara asta sa bem un vin fiert la unul din targurile care au umplut Viena. Copiii au mancat cartofi, au baut ceai, noi am baut o cana de vin fiert (am impartit-o frateste) si am mancat castane coapte ! Vrem sa mai mergem zilele astea, ca pana miercuri avem weekend prelungit (libere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Gudinde
tot uit sa ii cer reteta lui mama mea
musai sa ai si bat din ala
tre sa il intreb pe tatal meu de unde il are

Luny m-am gandit mult la voi si m-am bucurat cand am vazut
ca sunteti mai bine

sa va aduca Mosul sanatate cu carul ca altceva nu prea conteaza
la noi vine dimineata
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La noi a venit deja Mocu,de ce i-a fost frica lui David nu a scapat,dar era incantat ca si frate-su a primit!I-am filmat cum deschideau usa :David tremura de emotie iar asta mic numai Wuauu zicea!Pe Sam masina nu l-a prea interesat ,el vroia sa il pape pe Mocu si normal sa il pape pe Mocu lui Dede,dulciurile si fructele lui,ca sunt mai bune.Bine ca David e intelegator.David a primit un pian playmobil cu pianist,iar pianul canta singurel cateva cantecele-asa de fericit a fost!
Maine se duc la bunici sa vada ce le-a lasat si acolo Mocul:grea viata!
Noapte buna va doresc si ghetute cat mai pline dimineata

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Pt ca maine nu stiu cand mai intru,fac urarile de pe acum:::

La multi ani fericiti,NICOLETA!Sa iti dea Bunul Dumnezeu numai bucurii alaturi de baietii tai,si neaparat o fetita!

La multi ani fericit,NICOL!Sa ai succese pe toate planurile si neaparat sa faci bb3 ,un baietel!

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf Ierarh Nicolae!

Mergi la inceput

Stati asa ca l-am vazut si pe Blondut bucuros de ce a primit!Doamne ce bucurie poate fi cand vezi atata fericire pe copii cand primesc cadouri-pt licarirea aia din ochisorii lor micuti,merita orice si oricat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helouuuu!

Am fost la concertul de colinde. A fost frumusel...dar nu era pt. copii...si era Teatrul Tandarica, logic, plin de copii si parinti si era harmalaie si se plictiseau...ai nostri au stat cumintei...ii mai auzeai: cat mai canta astia? iar au venit astia? in gura mare, normal
Apoi ne-am plimbat nitel prin centru sa vada luminitele, au vrut ma Mc , s-au jucat in metrou...cand am ajuns acasa mi-a zis Vlad ca a fost cea mai frumoasa zi din viata lui
Si inca nu dorm, stau la povesti pe intuneric...mosul inca n-a venit la noi...il asteptam si pe tati

Zoze, da, si eu am primit mereu si o jucarioara...lui Vlad mereu sunt tentata sa-i cumpar mai mult decat ar merita...si mi-e ff. greu sa nu-i iau...oricum, le-a adus si soacra-mea o punga...nu stiu cu ce...o sa aiba destule

Nico, ce super! abia astept si eu la targurile de la voi Joi vine prietena mea acolo, cu sotul, stau si ei 3 zile.

Simo, ce draguti baietii tai cu ochi sclipiciosi

Stefu m-a strigat pt.prima data "mami" si ce frumos ma striga

Eiii...sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Simo, multumesc pentru urari , mai ales pentru ultima , uite cum ma pui tu sa gatesc noaptea tarziu.

As pune si un vin fiert, dar nu am gasit "poza" pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zoze esti cea mai tare cu poezioarele astea.....si la andru mosu' vine tot cu jucarii..ii aduce un tractoras,catelusul pluto care vorbeste la telefon si un puzzel cu caluti plus dulciurici de la kinder... ohohoho a venit mosu'..ce scump e mihaita..si mie imi place ffff mult perioada asta a anului,cu bune si cu rele e cea mai frumoasa perioada din cursul anului...acum uitam de tot ..stim doar sa ne simtim bine,sa fim copii,sa simtim si sa iubim...ooo ce idee buna mi-ai dat pe mos craciun am sa-i iau si eu puzzel magnetic...

mimo si la mine a venit mos gerila..la noi in familie venea mos nicolae si mos gerila..mos nicolae cu dulciuri ,jucarii iar mos gerila cu hainute...

alice ma bucur ca v-ati intalnit cu mosu'

eu asta seara m-am tratat cu un pahar cu bere alaturi de o fripturica de fazan,un deliciu pentru prima oara cand gatesc si mananc asa ceva...plus la final o feliuta de tiramisu...un deliciuu si asta desi am gresit un picut crema,nu s-au batut albusurile spuma ca o bezea si am stricat tot dar adta viitoare sper sa fie asa cum imi doresc...

acum mai stau un picutz si ma duc sa fac ghetutele si sa descui usa

LA MULTI ANI NICOLETA,NICOL...LA MULTI ANI BUNICI,MAMICI ,TATICI CARE POARTA ACEST NUME SFANT

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput