Puiuti de Randundunici 2008!! (340)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI DE SF NICOLAE TUTUROR si sper ca Mosul v-a adus dupa placul inimii.

Cami, LA MULTI ANI cu intarziere, mii de scuze..

Si nu in ultimul rand multa sanatate puiutilor bolnaviori.

Am vazut poze frumoase, frumoase, am citit de cadouri frumoase...
Eu nu mai gasesc deloc timp in ultima vreme, as vrea ca ziua sa fie mult mai lunga sa pot face si eu tot ce doresc si tot ce trebuie sa fac, dar din pacate am mari restante la capitolul asta!
De citit apuc sa citesc dar cand vreau sa si scriu , gata timpul meu...mereu, mereu e ceva de facut.

Acum Razvan citeste o poveste si asteptam sa se trezeasca Rebe sa iesim putin in parc.
Va pup si o seara de duminica perfecta va urez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Veti zice probabil ca sunt dusa... dupa ce a adus al meu cantarul neam cantarit toti din casa. Matei a depasit pragul psihologic de 12 kg. 12.200 avea. Stefan are 23 (cam slabut)...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ati mers la vot? Noi acum mergem, intai cica voi conduce si apoi. Si dupa vot un vinisor fiert!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Yellow !
Am vazut poze frumoase cu copil blond care a fost cuminte si a primit daruri multe de la mosuuu Sa se joace frumos cu ele si sa fie sanatos! Ganduri bune si pentru bunelul Am uitat sa zic ce mult mi-a placut cum au impodobit orasul Aia luminata toata o fi primaria? Bravo lor!
Alice m-am intristat nitel cand ti-am citit prima postare si am vrut sa-ti trimit www.youtube.com/watch?v=bDseJGMPoJw&feature=related" target="_blank">asta in dar ! Dar mi s-a resetat calculatorul asa ca-ti trimit darul cu intarziere !
Bubu ce m-a amuzat Stef pofticiosul Asteapta si tu poleiala la iesire acum
Nicoleta vin fiert? Atmosfera de familie? Vacanta prelungita? Ce-ti mai trebuie poze?
Gecko sunt ffffff curioasa ce ti-o aduce tie mosul in ghete in iunie mai ales daca ti-a trimis prototipul in slapi Ei, nu-i nimic daca n-am inteles eu bine ...nu ma supar
Olga si voi ati fost cumintei, bravooo! Azi ne-am intalnit cu Damian care zicea ca Dudu huge Parca parca am mai auzit eu ca asa se zice corect undeva
Gudinde multumim pentru poezia adusa in dar! Tie ce ti-a adus mosu'?
Noi azi am fost iar la ferma, facuram o pasiune pentru animale doomestice. Dudu s-a uitat curios la ghetele lui pline cu de toate, a zis de vreo doua ori wow si gata S-a aratat mai interesat de cadoul Teodorei iar cu puzzleurile m-a pus pe mine sa ma joc
Din aventurile de azi musai sa va spun ce ni s-a intamplat cu niste tigani cersetori Vine tiganca la Mimu hotarata si-i zice "la multi ani conasule, sa-ti traiasca ala micu' , da si mie 5 lei ! " la care Mimu, f serios, zice: "aoleo , lasa-ma in pace ca m-ai speriat! Ce la multi ani? Ca nu stiu...io sunt musulman"
Incarc vreo doua filmulete de aseara si plecam la fini

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, NICOLAI SI NICOLETE!

a venit mosul si la noi aseara, din pacate nu am putut sa ne reunim familia cum as fi dorit din cauza carcaiasilor nostri :(. sper de Craciun.
Copii au fost foarte incantati de cadouase, noi la fel.

Pe mine nu ma mai dor plamanii, nici pieptul, nu mai tusesc, nu mai am mucisori, insa sunt ca o carpa de moale, abia ma tarasc dintr-o camera in alta, sunt ametita si slabita. Sper sa ma pot tari sa votez, sa traiesc bine . asta daca imi scade febra, caci de dimineata o tin numai in 39 - 38.5.
alex tot cu febra si gat in pioneze, teo tuseste latrator, parca i-a mai "rupt" tusea de cand i-am dat si lui expectorant v, jumatate pastila, pe care i-am pisat-o. azi noapte mi-a facut iar o criza de laringita, acum e vesel si vorbaret, abia am reusit sa-i parchez la culcare caci aveau chef de joaca si tranca tranca.
eu sunt in butoi, cu moralul la pamant, cred ca am calcat pe ochelarii aia roz si le-am spart lentilele, caci imi vine sa dau apa la soricei, ca nu mai suport situatia asta. nu mai vreau sa mi se imbolnaveasca copiii asa des,nu mai vreau ca teo sa faca crize de laringita, ma sperie rau de tot imaginea aia...ma duc sa ma trantesc in pat, ca am obosit f tare cat am stat 10 min la calculator.
si ma asteapta si 10 colete de facut pt maine si efectiv nu pot! il pun pe al meu sa le faca, mai greu e cu facturatul si modificatul prin site, ca la asta nu se prea pricepe. musai trebuie sa caut pe cineva sa ma ajute in momente d-astea, ca e clar, ca daca pic eu, pica si treaba si clientul nu are nicio vina....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

da sau ba
electorala
Deocamdata atat, cele cu mosu' se incarca greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

da sau ba
electorala
Deocamdata atat, cele cu mosu' se incarca greu

Sa ma opreasca cineva ca mai am putin si crap de atata ras!!!!TAAARE!!!Bravo,Dudell

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ariel,sanatate.Va fi bine
Mai ai costume de spiridus???pt 3-4 ani???

Noi,de fapt eu am votat,al meu inca nu a ajuns acasa.
Mama a luat copii la plimbare,si ma plictisec....nici vin fiert nu pot sa beau....

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am fost si am votat si eu, Cata votase cand a venit de la servici. Descarc si eu pozele sa vedeti mosul nostru

Ce dulci sunt Dudelu & Tete

Mergi la inceput

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9f8cdfc5a7a576b8fb97d5" target="_blank">in asteptarea lui Mos Niculae

Mergi la inceput