Puiuti de Randundunici 2008!! (340)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

[b]Gecko FELICITARI!!!! sarcina usoara si bebic sanatos![b] secretoaso!! hai mai ca ma inebunisesi cu Mazda si chiar nu m-am gandit ca e cu ochi!!

revin..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

M-am delectat impreuna cu Tea vizionand pozici si filmulete.
Elara,sa-ti traiasca puii.Ai niste copii superbi.E asa dragalasa Maria cum il leagana pe bebe.Ce s-a mai minunat tea de bb.
Bubu,ce haios Steful cu caruciorul.De unde l-ati luat?Sunt asa haiosi baietii in filmulet!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, de ce ti-ai propus sa ne bagi in ceata, ti-am gresit cu ceva?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Bubu si eu m-am prins de "furaciune" .. tare haiosi baietii!
Elara ce grasunel frumusel ai! iar Maria cu parul ala auriu si cret m-a topit!

Dana te inteleg pt ca am vazut la mama ceea ce povestesti tu.. din pacate asa e, la sarbatori cand vezi familii fericite te apuca tristetea.. sper ca tu totusi sa treci mai bine peste toate, nu ca mami meu care si acum cam sufera, dupa 20 ani indata..
nici noua nu ne-a fost usor ca de sarbatori de veci trebuia sa mergem la doua case sa nu ii suparam pe niciunii.. si daca tata s-a recasatorit, mama nu - pt ea nu exista alt barbat decat tata.. si pun pariu ca si acum daca el ar zice ca vine acasa ea l-ar primi..
sper ca nu te-am intristat si mai mult cu ce am scris..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Mimo eu nu am inteles ce trebuie sa faci cu charade-ul ala..
tre' sa alegi o var care sa mearga la toate? sau pt fiecare in parte cate una?

Mica dansatoare
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

geckoooooo, woooowww!!! asa veste zic si eu! ne-ai aburit cu masina, cand colo... sa fie intr-un ceas bun!

elara, dulce foc piciulea. si dolofannnnnn.

simo, vezi ca maine ai spiridus

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubule, da, ma, ma prinsesem, am glumit .

Dana, imi pare rau ca treci prin momente grele. Nu stiu ce ti se intampla, dar deduc ca tati e cu pluta, caz in care pierderea nu e nici a ta, nici a fetitei tale, ci numai a lui. Da, sarbatorile sunt timpuri grele ( dar eu sper sa ma insel si sa fi inteles gresit, de fapt ). Da' facem aici o veselie si sa vezi ce iesi tu din butoi !

Mimo, habar nu am, sorry ...

Nico, si pe voi v-am vazut in targ .

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Mihu si tie si Andrei. Cum sa ma intristez....dar vezi la mine datele problemei sunt altele cu toate ca rezultatul e acelasi.Eu nu-l mai vreau inapoi nici aurit sau platinat sau cu ce-o fi si nu sunt trista pt el ca persoana,dar nu cred ca voi cadea la pace in veci cu faptul ca sunt divortata si singura cu un copil care ar fi trebuit sa-l cresc in doi.
In fine, trece pina la urma sau cel putin sper ca va trece.Si la noi sarbatorile le impartim (prin lege cica el are drepturi) si mi-o ia pe 25 de la 2 la 8 si pe 26 de la 2 la 8 si pe 1 la fel. El vrea sa o luam un an unu si un an altul , asa ca s-o zapaceasca si mai tare de cit e.

Dana mamica de Jasmine Victoria(6 mai 2008)

pozne :)
http://picasaweb.google.com/mommydana/FirstBDayMay6th09?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Olgutz, nu te inseli :(

eu plec acasica si a inceput sa ninga :(....mama ei de zapada. Ajung si eu acasa in 2 ore si o tinem tot asa 6 luni de acum incolo

O seara buna

Dana mamica de Jasmine Victoria(6 mai 2008)

pozne :)
http://picasaweb.google.com/mommydana/FirstBDayMay6th09?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Dana

Ati vazut asta? http://www.mysong.ro/product--teodora--197.html

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput