Puiuti de Randundunici 2008!! (340)
Raspunsuri - Pagina 16
Kya spune:
... Numai Sanziana nu vrea sa vorbeasca mai mult decat strictul necesar...

Zice "da", "nu", "gata" si atat. In rest toate lucrurile sunt "aia"! Ocazional mai spune liftului "tuitu" sau laptelui "apti", sau "piepe" pentru BebeTV... Altfel onomatopee la greu, pe toate tonalitatile.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
aliceionescu spune:
Si ca sa pic si eu din plop...cine e presedinte, in final? S-a decis negru pe alb au ba???
Kya spune:
Baselu'
Mai trebuie doar validat de BEC.
Raluca mamica de
Sanziana
Olgutzika spune:
Gecko, felicitaaaaari 

! Sarcina usoara si un bebe la fel de frumos ca fratiorul lui 

!
Elara, felicitari
! Cat de scumpi sunt picii 
. AM uitat cat de mici pot fi bebeii, ooof. Sa fiti sanatosi si fericiti!
Bubulino, crezi ca nu m-am prins ca i-a furat Vladutul mic pijamaua lu' Stef
? Mortaaaal Stef cu papa a lui 

Alicel, mor de dragul Theutei! Mi-o si inchipui cum e ea fericita cu omuletul ei de zapada si cu Mickey si cu Ben 

.
Nicol, Craciunitele tale cred ca au fost tare cuminti, de a fost mosul asa darnic, nu
? Mi se pare ca s-a inaltat tare mult Antonia.
Simo, cum a fost auditia? I-am tinut pumnii lui David, sa stii. Ca am tot citit azi, pe fragmente, dar nu am apucat sa scriu.
Zoze, o mare mare
pentru tine. Tu te vindeci, ai familia ta frumoasa, iti va fi bine, ai incredere. Mama ta insa....ramane cu crucea ei. E greu, e foarte greu de inteles o femeie abuzata, dar are nevoie de tine, de Mihai, de dragostea, intelegerea si iertarea ta. Probabil ca nu vrei sa vorbesti despre asta, dar am simtit nevoia sa iti spun cuvintele astea. Multa sanatate bunelului tau! Si putere tuturor 
Ete ca nu mai stiu!
Ba da, am admirat lustragiul de Dudulea 
! Iar tu, mai Mimo, asa blasfemie!??! Dai cartea sfanta pe mana copilului cu creionul in ea!?!? Pai si cu lectura ta de buda cum ramase??! Un mare hug pentru Teo, e o sora si o fiica de nota 200.
Bitzulina, iti eram datoare, Sofia-Vorbaria aici: http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9f5e6ba29c8a3c4990c72b&skin_id=801&large
Stela, da, din Carrefour am luat si eu carticica cu pisicuta, le-am comandat pe net alte doua, pe cea cu catelul nu o aveau, dar o pandesc. Gecko, si mie imi plac, mi se pare frumoase desenele si fparte instructiva carticica.
Nu mai stiu, si trebuie sa ii dau bice
. Va
Olga!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Dana_Singh spune:
neatza rindunici 
am vazut pozici cu Dudell si sora minunata, craciunite cochete, blondutzi superbi,"dream tream-ul" Bubulinei.....ce sa mai o cracutza cu niste puiuti de nota 20.
Ce bine ca se simte mai bine Mufarinu'...sa ajunga cind mai repede acasa bine sanatos.
Gecko....FELICITARI !!! SARCINA USOARA SI BEBELIN SANATOS SI VOIOS!
E sunt in butoi rau de tot, va urmaresc din umbra.Sarbatorile, ca si orice altfel de ocazie de "familie" ma intristeaza rau. Imi revin eu pina la urma dar deocamdata fermentez.
Dana mamica de Jasmine Victoria(6 mai 2008)
pozne :)
http://picasaweb.google.com/mommydana/FirstBDayMay6th09?feat=directlink
Kya spune:
Ce pozici frumoase de pui si mai frumosi am vazut!
Si ce de cadouri au primit! Mai, mai, da' cuminti au mai fost! ![]()
Asa cum am tot citit despre puii vostrii, nici Sanziana nu a fost foarte emotionata de cadourile primite. Le-a vazut, a tras un ranjet de la o ureche la alta, si s-a repezit la o "bagheta de printesa" care canta si lumineaza. I-am facut cunostiinta cu plastelina, dar dupa ce a bagat-o in gura si a zis "bleah" a dat-o la o parte. A mai primit un catel mare de plus moooale, pe care de atunci il tot tine in brate si il pupa. Si cam atat. Ma gandesc ca mai interesant va fi la anul.
Geckolina felicitari pentru samburel sau samburica! 
Raluca mamica de
Sanziana
bubu05 spune:
Olgu, nu ma, e invers
Stef i-a furat-o lui Vlad ![]()
Voi nu v-ati prins????
Oricum, m-am umflat in pene si eu ca v-au placut pozele 
Elara, ce frumos ai scris
Cat de scump e Matei mic, ce dolofan ee si ce manuse grasane, iti vine sa-l mananci tot
Iar Maria m-a terminat, efectiv, cu parul ei atat de cretolin 

Dana, da-l incolo de butoi!
Dana_Singh spune:
Elara, te-am sarit
Felicitari !! sa va traiasca bubulinul grasunel si printesa cu zulufi galbiori.
Bubu
si pt mine 

haha
cum sa ies din butoi cind al drac butoi e cit casa ?!
faza de cacao,megem la parada Mosului,impachetez una bucata copil, covoras,apa,bubu,aparat si binenteles cu bunicii motz. Ajungem acolo si binenteles peste tot familii, mama, tata s copiloii si hop si eu cu copilu si mama si tata.....oricit de tare si rotunda pot sa ma dau nu pot sa spun ca mi-a "placut ". Am stat si am dat vina pe vint si am pisat ochii ca o tembela de parca e vina mea
.Nu stiu cum sa ma fortez sa imi treaca starile astea la evenimentele astea de familie, pur si simplu nu pot si ce ma oftica cel mai tare e ca,sufletelul asta pe care EU l-am adus pe lume e in situatia asta fara vina.deci....

Dana mamica de Jasmine Victoria(6 mai 2008)
pozne :)
http://picasaweb.google.com/mommydana/FirstBDayMay6th09?feat=directlink
Nicoleta spune:
Salut,
Gecko!!!!! Sa fii sanatoasa! Sa ai o sarcina usoara! Si sa fie cu codite (asta vrei?)!
Am vazut poze frumoase cu fetele mandre ale lui Nicol, ce Craciunite frumoase!
Si reactiile baietilor lui Bubu
, mai ales piciul!
Ce de cadouri (se uita si Stefan si ma intreba ei de ce au primit atatea cadouri
)! Si pe Andru cu ochisorii lui frumosi, si cu colectia de masinute!
Cat despre alegeri... 
Simo, eu pe aici singurca mor de gat cu ei, cu cei 3 copii...
Si daca va fi, voi lasa sa decida Altcineva pentru mine.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mimonix spune:
AJUTOR!
Charade:
Mon premier est le contraier de dans
Mon deuxieme designe un compartiment dans une salle de spectacle
Mon tout me dit l'heure!
a)montre b)horloge c)boussole d)pendule e) portable

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)