Puiuti de Randundunici 2008!! (340)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

aaa nicol nu stiu daca ti-am zis dar ti-am vazut craciunitele

gata va apasat...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salutare, randunime!

Gecko, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai sarcina usoara, nastere asisderea si bebelus sanatos. Frumos cadou de sarbatori.

Am intrat sa va dau si eu vesti despre noi. Suntem bine sanatosi cu totii, slava Domnului. Nasterea a decurs fara probleme. Dr. ma chemase luni, pe 23 nov, dar joi, pe 19, ma sunat-o ca aveam dureri de col si contractii usr dureroase si ma temeam ca ma apuca noaptea sau in wk.
Am sunat si am convins-o pe dr. sa faca op de cezariana pe vineri, 20 noiembrie. Deci la 10.25 s-a nascut Matei Catalin cu o greutate de 4100g si 52 cm. Greutatea care ne-a surprins pe toti; banuiam eu ca va fi mai mare ca sora-sa (cu 3650g si 51 cm)dar nici asa...eu banuiam cam 3800 sau 3900 dar la atat nu ma asteptam.
Asadar a fost un baiat dolofan si sanatos, care a tipat puternic inca de dinainte sa-l ia de pe burtica mea si despre care dr anestezist a zis ca e o risipa de oxigen la cat e de roz. Din nou mi-au siroit lacrimi de fericire cand l-am auzit. Am apucat sa il si pup de aceasta data pana sa-l duca din sala.
Lapticul a venit in a treia zi si de atunci nu a mai primit decat laptele meu. Pana atunci a primit glucoza si la rugamintea mea a primit si laptic in a treia noapte, pe la ora 4 dimineatza fiindca nu dormisem nici unul din noi. Recuperarea a decurs foarte bine, cu singura exceptie ca in urma rahi-anesteziei, timp de 5 zile, am avut dureri groaznice de cap (ceafa, coloana si chiar bratze uneori) care nu cedau decat foarte putin si temporar.
Maria l-a primit foarte bine pe bebelus, a fost foarte dragalasa si regret ca nu am avut aparatul foto la indemana sa o pot filma (ramasese in masina).
Ii lua manuta in palmele ei, il mangaia si-l sorbea din priviri cu o curiozitate avida. Apoi a intins bratzele cu palmele in sus si coatele apropiate ca sa i-l dau, dupa care fiindca eu am vrut sa i-l "dau" (tinandu-l si eu, bineinteles) dar, deoarece taica-su si soacra au sarit sa ma convinga sa nu fac asta considerand ca e pericol ca ea sa incerce pe viitor sa-l ia singura,...s-a pus pe plans. Destul de repede insa i-a trecut iar seara m-a ajutat sa ii fac baitza. Ii putet vedea pe amndoi aici:
http://community.webshots.com/album/575694600aWEvdK?vhost=community
Eu, care cand am ramas gravida cu Maria aveam 64 kg (si am luat pana la 89 kg cand am nascut-o) si am avut 76kg cand am ramas cu Matei, inainte de a il naste aveam 95 kg (deci si acum am luat enorm; nu ca as fi mancat mult dar mancam haotic) dupa nastere aveam 89 iar acum am 85. Asadar cale lunga pana sa revin ce eram Iar sarbatorile ce vin nu ma ajuta ba chiar as spune ca vor fi o piedica majora in calea mea...
Serios vorbind, nu sunt chiar atat de preocupata de acest aspect pana nu inchei alaptarea. Dupa aceea am timp destul sa ma straduiesc sa redevin macar pe aproape de ce eram...
Acum sunt singura acasa cu bebe. Sotul a incheiat ieri concediul ce l-a luat special pt noi. Maria e la soacra mea, o duce Mihai dimineata si o aduce seara (de cand am nascut a mai si dormit la ei odata la 2-3 zile), imi e dor de ea e drept (si de asta cateodata am tinut-o toata ziua acasa) dar sa ii dea Dumnezeu sanatate soacrei ca alfel nu stiu cum ma descurcam. Deocamdata asta e solutia cea mai buna pt noi toti. Maria e f fericita la socrii, e f bine ingrijita iar Matei, dar si eu, ne odihnim mult mai bine cand nu e Maria acasa. Cu timpul va fi si el treaz mai mult si voi putea sa o am mai des acasa.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin
Albumul printesei mele Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Multumesc dragele mele de gandurile bune

Suntem inca sub shoco-bucuria vestii mai ales ca nu noi am fost cei care am hotarat care/ce si cum (dovada pilulele ce le-am luat pana saptamana trecuta). Doamne da sa fim sanatosi cu totii si cu drag le-om face pe toate.

Elara, tare frumos si nitzel greu suna ce povestesti tu acolo. Multa fericire langa puiii tai iti doresc...si grija, grija cu intarcarea...sa nu "patesti" ce au patit si altii

PS. La poze/filmulete sunt restanta de 150 de ani...dar vin ele vremuri internaute mai normale si recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nu imi sta in fire,dar am tras un ropot de -DE BUCURIE-atunci cand am vazut confirmarea geckolinei!!Felicitari!! Wow!! 10 saptamani?!! Fata,esti grozava,zau!! Doamne-ajuta!!Sa fie un BB sanatos si frumos,la fel ca fratiorul cel mare

Felicitari-elara!!Sa fiti fericiti cu totii!! BB Matei e superb,la fel ca sor'sa!!

baietii frumosi ai Oanei!!

Va fetelor!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Moamaa,gecko,deci chiar e pe bune!!!
FELICITARI SI SA FIE O SARCINA USOARA,O NASTERE DE VIS CU O LOZA SAU UN BAIET SANATOASA/SANATOS!!
FELICITARI SI PENTRU CURAJ.CINE IMI DA SI MIE PUTIN?

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cum,gecko,sub efectul pilulelor??Cum asa?Ai uitat vreuna?

ELARA,felicitari inca o data si un bb sanatos si mancacios!

Plec.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

pai bine zoze, de aia v-am zis eu?...sa dam cu boceala?...hai ca asta e de mare bucurie

stela, curaj nu stiu de unde se ia. Ca noi nu am avut nevoie. A fost suficienta soarta si lucrul facut de ALTCINEVA.
Pilulele erau din alea doar pe baza de progesteron...ce trebuie luate in fiecare zi, LA ORA FIXA...ceea ce evident ca nu am facut...ca doar sunt IO...si poate combinat si cu intarcarea si revenirea spre un "normal" a organismului ceva a facut un click, astrele au fost favorabile si voila

Gata...ma duc la culcare...o seara placuta sa aveti

Si mai lasati politica aia ca ma omorati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Pfuuuu...cu ce sa incep?!?

Gecko, sarcina usoara si bebe sanatos sa ai! Si sa fie ce-ti doresti tu!

Elara, imi place mult de tot de tine! Esti calma si impacata cu tine insati, cred ca esti o mamica ideala. Am citit cu placere tot ce ai scris, ma bucur pt tine ca ai reusit sa alaptezi, ca bb Matei e bine si, mai ales, ca Maria l-a acceptat usor. Am vazut filmuletul in care il leagana pe bb si, cand s-a oprit sa-l pupe, m-a emotionat teribil, mi-au dat lacrimile...O pt tine si un. Sa aveti grija de voi!

Zoze, eu n-am apucat sa citesc povestea trista...Orice ar fi, insa, imi pare rau...

Stela, am vazut cadoul Teei, super! Si cred ca tare bine o fi sa fii reindragostit, si noi trecem printr-un proces asemanator, dar de la distanta...

Bubu, ce bucurie si ce distractie pe Stef si Vlad, la mosh! Mi-a placut mult ultima poza, cu voi pijamalosi, super va sta impreuna! Filmul nu mi se incarca insa, mai incerc...

Ramo, am ratat pozele cu Andru...acum ma intorc dupa ele!

Simo, te bate gandul sa te mai bagi la o odisee roz, o data cu Nico?

Clodute, merci ca ne-ai vandut pontul, deci eu o sa mai fac un bb fix in decembrie, anul viitor! Am zis!

Nicol, dulci rau fetele tale, imi era dor de ele, nu le mai vazusem de ceva vreme!

Raluca, macar bine ca pe Briana moshul a impresionat-o!

Azi am umblat de nebuna sa caut cizme-ghete Theei...N-am gasit nimic care sa corespunda cerintelor mele -moi, dragute, cu blana si talpa flexibila- si m-am ofticat, ca am alergat in n magazine cu pustoaica dupa mine...Asa ca in loc de ghete, am cumparat un Mickey Mouse (il dorea de ceva vreme) si un Bob (ca ala de la desene) si macar a adormit fericta (si rupta de oboseala) cu jucariile in brate.

Si ca vb de jucarii, mi-am amintit ca Bitza intreba de puzzle, eu ti le-as recomanda pe cele de la D-Toys. Orientativ, aici:
http://www.dtoys.ro/modules.php?name=produse&e3=6

Mufa, haide acasa!!!

Am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Am vazut pozele cu Andru si cu masinutele multeee!

Thea zice la limba "nimba" si la zebra, "gheba".:)))Cadoul este "ca-do", iar nimenea este "minenea"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

FELICITARI GECKO! SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS!
Elara e superb Matei
Alice am asa un feeling ca Thea vb la fel de mult ca Diana.. si de exprimat o fac cam la fel. Pacat ca nu am filmulete cu ea s-o vedeti cum vb. De exemplu mandarina e "galinalalala" cun lalala prelungit, lesin de ras cand o aud.

Mergi la inceput