Puiuti de Randundunici 2008!! (340)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si mai zic 2 vorbe:Mi-a plecat barbatul la oradea in delegatie pentru 3 zile si imi e tare greu..deja mi-e dor de el plus ca ma voi chinui singura cu Tea...spun un secret:de la o vreme ne-am reindragostit unul de altul si e asa bineee!Parca am fi la inceput!sa ramana asa.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

eu zic sa nu va chinuiti cu previziunile...ca lipsesc foarte multe date...habar nu am in ce luna a fost conceput...habar nu am daca mi-a placut sau nu...habar nu am cand a fost ultima menstruatie...la fel cum habar nu am avut pana saptamana trecuta ca sunt insarcinata...cert este ca ecograful de saptamana trecuta ma dadea in 10s2z...cu due date 28 iunie

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Wow , Gecko, felicitari, sa dea Domnul sa fie sanatos fie ca e cu roz fie ca e cu bleo , ca de placut sigur ti-a placut si s-au aliniat si astrele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu nu am priceput, fataaaaaaa!
Deci e pe buneeeeeeeee!
Felicitari din toata inima!!!!!
Sarcina usoara, Gecko si sa DD o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Gecko, ce bine ca ne-ai lamurit, ca eu n-am citit bine si nu intelegeam ce-i ba cu masina, ba cu copilul... Bine ai intrat in randul nostru..

Unde in IOR gasesc Kurtos????Mimoooo, Clauuuu...

Valentina cu Matei si 30+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

multam' pentru aprecieri.. bubu mda si mie mi-a placut mult covorasul dar e siu al naiba de pretentios ..se vede si cea mai mica scapa si-mi cam da batai de cap...

zoze jermania mda e alta viata...nici la ei nu e totul loz dar e mult mai bine decat in tara noastra ...chiar am vorbit cu sor'mea zilele astea si imi zicea ca daca nu i-ar fi dor de casa nici n-ar veni de sarbatori si in plus are si o luna concediu si a zis sa profite de asta...si mie imi e indiferent ca oricum nu se da nimic gratis,tot prin munca si sacrificii le facem pe toate..sa speram ca o sa fie bine ,macar sa speram... f tare bancul

gecko mai eu tot nu inteleg o sa sau nu o sa... s-a confirmat...sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos

simo multa bafta davidelului

bubu ce mi-a placut de stef..pa-pa pa-pa ..f frumoase pozele..

mstela de politica eu nu mai zic nimic..nu tin nici cu base nici cu geo nu pot sa zic decat ca am ramas cu un gust amar rauuuu,ii urasc pe toti astia cu bani care incearca sa manipu.leze oamenii de rand,pe cei subalterni,si asta o zic din propria experienta...am avut niste patanii ieri si azi de nici prin cap nu-mi trecea asa ceva..nu pot sa intru in ff multe detalii ..doar ca imi e sila de tara in care traiesc ,de orasul in care stau...

mda eu m-am apucat de curatenie generala,incet incet ca melcul..acum spal niste covorase...am zis sa spal tot ,iar spatamana viitoare sa ma apuc de stres geamuri...nici nu vreau sa ma gandesc...sper sa nu se faca ff frig..acum va pup si revin cand mai am timp...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ce greu merge netul asta...

Ma enerveaza ca nu pot dormi ziua..Ma asez in pat, incerc sa nu ma gandesc la nimic si dintr-o data imi sare somnul la cine stie ce gand ...Noroc ca noaptea dorm dusa...

Valentina cu Matei si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, daca ajungi in IOR imi cumperi si mie kurtos???? Eu sunt mai rau ca o gravida Pliz, pliz!

Zoze, imi pare asa de rau de belele prin care trece familia voastra...un pup mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bubu, e asa scump Stefu cu pa-pa, iar Vladutz e frumos parca e fetita .

Mergi la inceput