Puiuti de Randundunici 2008!! (340)
Raspunsuri - Pagina 13
zozela spune:
Fata,io cred ca v-am luat piuitul cu povestirea mea
Ma duc sa sterg!

gecko spune-ne odata,ca io una crap aci!!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
zozela spune:
Tot eu,ca acum "ma mananca"![]()
Clodute e misterioasa rau de tot,fata asta,mai
Eu ma bag la un pariu cu tine-eu zic:
!!!![]()
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
zozela spune:
La naiba cu M2,sigur e cu ochisori!!

Vine Craciunul!
Ela,
@
Simo27 spune:
Gecko,pe bune??????esti
?FELICITARI!!!!Sarcina usoara ca un fulg

Da,Clodute,la mine adevar ai grait
Zoze,imi pare tare rau ca ai trecut prin asa grele incercari.dar uite ca DD ti-a dat o familie frumoasa,2 baieti care te iubesc nespus de mult si pe noi,Randunicile, care te pretuim din toata inima

La 16 avem Auditia,David e tare distrat
.....
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Tot eu,ca acum "ma mananca" Clodute e misterioasa rau de tot,fata asta,mai !!! Vine Craciunul!![]() Ela, sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! @ |
Io nu pun pariu
zozela spune:
Gigel vine acasa zgariat tot pe fata, pe gat, pe maini..
- Doamne sfinte, ce s-a intimplat ??
- Am facut hora in jurul bradului.
- Pai,si de ce esti zgariat in halul asta?
- Am fost putini!
Simo!! Sigur asta imi da putere!

Clodute esti grozava!!
Ia fa-mi si mie o prezicere de-asta,te rog!![]()

Vine Craciunul!
Ela,
@
Clodute spune:
www.desprecopii.com/info.asp?id=21" target="_blank">Asa a aparut Karolina...dupa ce am testat pe Patrick
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clodute www.desprecopii.com/info.asp?id=21" target="_blank">Asa a aparut Karolina...dupa ce am testat pe Patrick Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
Nico,ia treci si calculeaza
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
mstela spune:
Raluca,eu am mai spus ca noi am tot luat wickies de la kaufland si f bine ne-au prins,mai ales cu asa pret,nu s-a oparit niciodata de la ei,dar ultima punga luata a fost alt tip...au cam modificat modelul si nu se mai strange cum trebuie ariciul si stau ca naiba pe Tea..asa ca voi schimba.
Si cum naiba sa aiba cioburi de sticla in ei,cei de la pampers?de necrezut,dar cine mai stie ce exista?!
Clodute
mami obosita.
Gecko,bb2??
pe bune?Sa fie intr-un ceas bun!!

Zoze,un pup apasat si descarca-te aici daca iti face bine.

Eu am mai spus si repet,referitor la politica: bine nu avem cum sa traim ca asta-i soarta romaneasca,suntem in urma rau din cauza comunismului,mai avem ceva pana sa ajungem pe urmele vestului...15 ani nu ne-au ajutat cu nik comunistii,ba mai rau,Iliescu a vandut tot ce s-a putut de pe aici...Base nu a facut mare lucru,dar a incercat sa inlature principiile comuniste,e in lupte cu toti fiinca e satul de haita de lupi care au invadat posturile tv (unde-i etica profesionala a ziaristilor care ar trebui sa respecte o deontologie,sa fie impartiali,cand ei il ridica in slavi doar pe comunistul de Geoa care are langa el haita in frunte cu bombonel,vanghelie,bunicutza si restul..care nu stie decat sa minta cate va face el,cate va da,dar pe ce bani?
usor de zis,dar greu si in timp de facut)..De ce atatea televiziuni spun doar ce vor ele,unde-i libertatea presei,ca cica avem o tara democratica?
Pentru ca in spatele lor stau numai comunisti care ar fi vrut sa se alieze sa puna mana pe toata puterea.La naiba cu ei!Pana cand in comunism?Pai asa ne vom ridica vreodata la nivelul european,traind tot in comunism?Iar Base chiar mi se pare ca vrea o presa libera,vrea sa spuna lucrurilor pe nume etc etc.Asta inseamna ca-i dictator?..ete de-aia am inclinat spre Base si nu spre comunistii carora nu le-a fost rusine sa se arate in locurile unde exact cu 20 ani in urma mureau atatia oameni nevinovati fiindca erau satui de atata comunism...Sora soacramii a fugit la bruxelles,lasand in urma familie,casa,servicii bune pentru ca nu mai putea trai in comunism.Fratele socrului a fugit la paris lasand in urma familie,serviciu bun si banos fiindca la fel,nu mai suporta si nu vroia ca fetele lui sa suporte ce a trebuit sa suporte el...Soacramea s-a dus in vizita la sora-sa la bruxelles prin '88 si pur si simplu mi-a povestit cum a ramas muta vazand numai cate lumini erau aprinse pe strazi
,cate produse existau pe piata etc etc si alte si alte exemple pe care nu le-am trait,dar le-am aflat...Si noi a continuam tot in comunism si-n 2010?

M-am racorit ca m-am enervat un pic.![]()

mami de TEA (1.04.08)

Patrick si cu