Puiuti de Randundunici 2008!! (340)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Eu felicit toate fericitele pentru portocalele castigate si doresc sa vi se indeplineasca visele, sperantele si viata sa va fie mai imbelsugata si mai frumoasa. Sa traiti bine ca daca voi traiti bine si eu ma voi bucura pe langa voi!
Ma bucur mult ca mi-ati vazut Dudellii , mi-au incantat weekendul cu maimutarelile lor si-mi incalzesc zilnic sufletul
Am vazut si eu pitici voiosi si scumpi : Thea si "omu pada" , Andru si Pluto cel modern , Tea mica cu jucarica , Craciunitele cele mandre de la Urziceni si nu in ultimul rand doi baieti frumosi foc si o mami cu gropite in obraji care se bucura din plin de serbarile vieneze
Sper din tot sufletul ca Luny si Muful sa scape din spitalul ala cat mai repede si Mos Craciunul lor sa se revanseze cum se cuvine ca sa reechilibreze balanta

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mda acum sa trec la lucruri serioase...ma bucur pentru mufa ca e mai bine ..doamne ajuta si sper sa nu mai aud si sa nu mai avem puiuti bolnaviori...

acum ma duc cu andru putin pe afara...este criminal de cate ori vin la calculator trage de mine sa-i arat "toto" si pe "no-dino catelul nostru"ciobanesc german...pufa ,iaia...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

M-am apucat de vizionat pozici
Am vazut Mos de Nico si dedicatie , deeeeci, cred ca o sa cumpar o sacosa de decoratiuni si dulciuri si abia astept sa pap carnat si sa beau vin fiert

Am vazut Mos de Alice, ce draguta e lampita , mos de Nicol cu mandrele imbracate mumos , moama, cate au primit si am mai vazut mos de Ramo, ce de masinute a primit! Mai, si ce imi place covorul din camera lui, mereu uitam sa zic

Sper sa reusesc sa incarc si eu pozele si un filmulet...acum trage Stef de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce ma bucur ca Mufa e bine! Doamne Ajuta sa vina repede acasa! ma speriasem rau cand auzit ce are

Am ratat pozele cu Dudelle, ma duc sa caut in urma...
Edit: Vazusem filmuletul cu peria, foarte tare Credeam ca sunt si poze

Mie mi-a iesit la ochi un urcior ce naspaaa, ma mananca si imi vine sa ma scarpin , ieri ma si durea rau...nu e mare, dar e rosu acolo sub ochiul stang, jos...noroc ca aveam cremita cu antibiotic cu care l-am dat pe Stef cand a avut si el in vara si vad ca e tare buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Intai urari intarziate :
LA MULTI ANI, CAMI, SA AI O VIATA MINUNATA!!!!
LA MULTI ANI, NICOLETELOR SI NICOLAILOR!!!
SLAVA DOMNULUI, ROMANIA!!!
SANATATE MULTA MUFY!!!

A venit si la noi mosu' , neimpresionant pentru Sabin , ultra imbucurator pentru Briana , desi e in faza in care are mari indoieli, dar incearca sa nu aplece urechea pentru ca, spune ea, ar fi dezamagitor si nu ar mai fi frumoase sarbatorile daca nu ar exista mosul .
Am vazut poze si filmulete cu copii frumosi, noi desigur nu am descarcat inca nici o poza.
Sa va vand un pont. Eu sunt ultra mega dezamagita de ultimii Pampers si am aflat ca au fabrica in Ucraina unde se trampeaza original (la fel si Arielul dealtfel). Ultimii zici ca au cioburi de sticla in ei, oribili. Prin urmare am luat Wickies de la Kaufland si sunt minunati, foarte moi, nu e ud copilul, nu trece prin ei, si sunt la jumatate de pret!!!!! De ce nu oi fi luat pana acum nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!!

Hai acasa,Muff!!

Ptiii ce craciunitegirls vazui!!

Si ce blondin!!

Fata,la naiba cu alegerile astea!! Eu oricum o tin pe-a mea,se fraudeaza la greu,din toate directiile! Ma doare-n 14 cine castiga,mi-e scarba de eiAm pisat ochii,10 min.,aseara din cauza lor-in ce rahat de tara traim!Colac peste pupaza,au venit si rubedeniile din jermania cu dogma lor.Sa auziti fata si voi,cum fenteaza nemtii,criza,cum combat somajul,ce scoala fac plozii si ce sistem sanitar au Sunt si gauri-dar la alt nivel..Oooff,maneaua mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

La multi ani de Sf Nicolae tuturor.

Sanatate Muff!

Gecko ? bb2 ?

Sa fiti fericite, sa va aduca si mosul urmator tot ce va doriti si in plus sanatate si iubire.

Am citit, am vazut poze si filmulete ...Citesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Gecko ? bb2 ?

Clodute mami de Patrick si cu Karolina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Gecko ? bb2 ?

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Felicitari
Si iti spun si ce o sa fie ...(cum am zis si la Simo)

Mergi la inceput

Nu pot ca esti misterioasa

Mergi la inceput