Puiuti de Randundunici 2008!! (340)
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
Olgule, am vazut si eu o parte din filmuletul vostru (a inceput piciul sa planga ca ii era somn), ca il ratasem! Ce vorbareata este scumpa ta!! Mi s-a parut ca arata super bine, dat fiind perioada grea cu viroza prin care ati trecut! Si ce ren frumos are!
Eu as vrea sa-i aduca Mosul lui Matei o bicicleta cu 4 roti ca a lui Dudel, dar nu am vazut inca aici de lemn! As vrea sa aiba cauciuc pe roti, sa nu fim nevoiti sa schimbam parchetul cand plecam...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Steluta, super site-ul, mie imi place si chiar o sa comand un cd pt. Vlad
Sigur o sa-i placa si mai e putin pana la ziua lui ![]()
Maaai, ma bucur iar ca v-au placut baietii mei ![]()
Nico, au primit multe...da...pt. ca le-a adus si soacra-mea o parte si cumnata mea cate un pulovaras...nu erau doar de la noi
si asa se intampla mereu...na, familie mare ![]()
Dana
Imi imaginez ca ti-e greu...cand am auzit de zapada
trimite si la noi macar putina 
Simo27 spune:
Ramo,Olga-
.Olga,a fost tare bine la Auditie,s-a descurcat de minune
.Asa as pune filmuletul dar are vreo 12 minute ca al meu a continuat sa inregistreze si ceilalti copii ...sa vad daca mi-l ia!
Apoi am fost la mall cu David si varul,am papat pizza,clatite,inghetata-tare frumos
.
Am vazut pozele cu Andru si masinutele
,cu Teea Scumpica
,cu Craciunitele Nicolei
,cu frumosii de Bubuleti
,filmul cu vorbareata Sofia
,cu Matei-Calin si surioara cea mare:Maria-ce scumpi sunt
!
Cuscra
,ce idee faina cu cd.
Ariel,abia astept![]()
Simo-Mimo,habar nu am-prea greu pt mine![]()
Alice,ce vorbesti????eu ii spuneam Nicoletei sa vada ce si cum,ca ea vrea fetita.Eu nici nu ma gandesc sa mai am inca un baiat
-imi ajung 4![]()
Nico,f bine faci.Stie DD ce sa ne dea la fiecare
hai ca incerc sa descarc pozele si filmele
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Nicoleta spune:
Dana, multa putere sa treci peste momentele grele! Ai o fetita foarte reusita! 

si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Ieri Adrian vroia sa se uite si el la tv. Si a schimbat canalul (era pe desene), avertizandu-l intai pe Stefan... care dezamagit i-a spus: Hai mai tati, parca n-ai fi fost si tu copil! ![]()
si a lui Matei 
kitzy spune:
Gecko felicitari!! Nu-mi vine sa cred.....suuuper!!!! 
Imi spuneti si mie ce s-a intamplat cu Mufy? De ce e in spital?
Sa va spun cum a fost Diana cu cadourile. Dimineata s-a trezit, a venit in living, nici nu s-a prins ca in hol pe ghetute avea cadoul, daca am vazut ca nici nu merge incolo, am trimis-o noi sa se uite in oglinda, asta nu refuza niciodata
si cum le-a vazut, s-a apropiat de ele si a inceput: uau! ioi! si le-a luat in brate sa le vedem si noi
a fost tare incantata. A inceput sa mai spuna una-alta, la bunica ii spune " bumbi "
nush de unde a scos-o si pe asta, da ii super tare cand zice, pixul e piciul, piticul din alba ca zapada e pitic si zice ea multe, da nu mi le amintesc pe toate.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
mimonix spune:
Scuze pentru sarada, era parte din tema la franceza
Nu gaseam online fetele si am indraznit sa pun aici. Nu era nimic altceva 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Zoze eu n-am apucat sa citesc povestea dar daca tu ai scris-o inseamna ca ai simtit nevoia sa-ti descarci sufletul si scrisul ajuta mult. Fiind in zi de mare agitatie electorala , initial am crezut ca povestea era electorala
Sunt dusa rau cu pluta
Te pup
si te imbratisez 
Stela am salvat linkul cu CDul, o idee care te poate scoate din incurcaturi cu diferite ocazii ![]()
Dana trist cand se intampla rupturi din astea , cel mai trist pentru copii ca ei n-au nicio vina. Dar usor usor ea se va obisnui cu situatia, tu probabil iti vei reface viata, lucrurile vor intra pe fagasul normal. In luna bucuriei nu toata lumea se distreaza 
Pentru tine 
Bubu unde ai pus pozele ca eu nu le-am vazut? 
Ariel am vazut mesajul tau , sper sa nu fie prea tarziu.Este?![]()
Nicoleta eu cred ca Stefan este un copil cu un IQ peste medie
Mie imi plac mult perlele lui si cred ca trebuie sa nu-ti iei ochii de pe el ca sa scoti din el tot ce are mai bun
Matei , daca il va urma, si adauga la mostenirea genetica cenusie si ochii aia albastrii
ptiuuu , ce combinatie explozibila o sa iasa ![]()
Nu mai stiu ce vroiam sa spun...azi am stat toata ziua cu o veche si buna prietena pe care o vad rar din cauza de programe incarcate, treburi multe, copii mici si servici cat cuprinde (la ea). Dar a avut liber fara plata azi si mi-a tinut companie de dimineata pana seara , ca-n vremurile bune si de de mult apuse. M-am simtit grozav sa pot sa lalai si sa comentez cate in luna si-n stele, cu orele . Psihic sunt un pic reparata si-mi vine sa strig "traiasca cine i-a dat liber fara plata" dar nu poci, am o jena! 
PS Doamneee, era sa uit de Gecko 
Eu tin pumnii sa ai o sarcina usoara, sa fie fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa si propun sa o botezam Mazda
Ce zici?![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Mimo, eu am priceput ce-i, dar franceza mea ruginita nu mi-a permis sa te "ajut". Deci cum era si de ce?
si a lui Matei 
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ariel am vazut mesajul tau , sper sa nu fie prea tarziu.Este? |
mimo, este...oricum, am cantarit apoi si tehnic vorbind nu mergea, iti explic eu pe mess cum e asta
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"