Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Da... cam asta aveam si eu in cap. Am cumparat masinutza aia de la Chicco care (printre altele) este si "ante(pre)mergator". O alta varianta era cel de la vtech, care e dat ca exemplu in link. Cred ca la Luana l-am vazut si mi s-a parut interesant , dar masinutza asta ne-a placut si mai tare. Eu sunt asa de incantata de ea... parca pentru mine as fi luat-o. As incerca sa pun link, dar parca vaz ca zice ca e reclama... dar sa incerc totusi. www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_342_10751_-173242_10001_" target="_blank">Chicco quatro |

faina masinuta !!! cat a costat ??Eu am gasit aici pe DC antemergator Vtech din acela ca in link cu 50 ron , folosit 1 an, dar chiar nu ma deranjeaza , macar daca nu ii place nu-mi pare rau ca am dat iar o gramada de bani aiurea
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 neatzaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI NICOLAE, NICOLETA!!!! ![]() ![]() ![]() la mutzu A VENIT MOSUUUUUUUU!!!! ; sa-mi mai zica mie cineva ca e prea mic pentru jucarii!!! cat a putut sa se bucure cand le-a vazut!!!! ![]() ![]() au intinerit ai mei cu 10 ani![]() ; asa ma bucur ca au fost aici sa-l vada![]() ![]() ; bine, nu va ganditi ca sunt toate de la mine!!! ca doar avem 2 perechi de bunici plus unchiuleti disperati dupa mutz![]() ![]() ![]() |

cate jucarii !!! La Craciun cred ca nu va mai incap pe pat, nu 

Mutzu cel frumos si jucaus !!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
citat din mesajul lui novus
![]() faina masinuta !!! cat a costat ??Eu am gasit aici pe DC antemergator Vtech din acela ca in link cu 50 ron , folosit 1 an, dar chiar nu ma deranjeaza , macar daca nu ii place nu-mi pare rau ca am dat iar o gramada de bani aiurea Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
tot pe DC se vinde masinuta cu 2 mil; aici http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=22896
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni

cum am venit pe lume
novus spune:
Uram si noi
tuturor sarbatoritilor zilei si plecam sa colindam 
!!
Monnvas, ai iesit cu fata curata la colocviu
? 

PetraTudor , InaPreda , Georgiana310 , Saby si alte mamici care nu au semnat condica de ceva vreme, pe unde umblati???
Ayla, v-ati intors, cum e Alex ?cum sunt caciulitele ?? mie mi-a placut albinuta la maxim
si pisicuta e faina dar imi place mai mult cu culorile ca in modelul original, la a ta e pacat ca nu se vad mustatile fiind aceeasi culoare peste tot ![]()
Florinela79 cum mai e Platinatu' ?? multa sanatate va doresc !! 
Ne auzim mai tarziu !!
Mami lui
bebe_shtrumf spune:
Nicoletele
si Nicoletii{sotii]
dati de baut?
asteptam.
Mosul era sa nu mai incapa pe usa, bun Mos, generos.
Mos Craciun vine cu mobila pt casa, ce pot sa-i mai fac scrisoare acum?
e peste dorintele noastre.
pupam bb-ii cu ghetute si cizmulite pline!
o zi frumoasa.
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
simina_kin spune:
Buna ziua mamici si pitici![]()
Azi este randul nostru sa facem cinste
, am facut doua lunite

, asa ca va invitam la masa noastra virtuala
!!!
spunem si noi 

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI 

anamariame spune:
Buna...era sa zic dimineata
La multi ani si de la noi sarbatoritilor, si in special ghicelului de toamna Maya
Sper ca a venit moshu imbelsugat la toata lumeaNovus, caciulita nst e pe lista, da?Sa ne spui cand tb sa dam baniiAna-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Pisik06 spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI ghioceilor DAMIAN CALIN, LUCA, ANDRREA-DIANA, RADU MIHAI, ROBERT ADRIAN, MAYA ANDREEA

DYANA, ce de cadorui a primit Mutzu
. Ana a primit deocamdata cilindrul muzical de la Chicco (ne-am jucat cu el la David si trebuia sa ne luam si noi, nu?
), o caciulita de iarna si o carticica de plastic cu animale (a mia carticica
)
Mai avem de primit de la bunici si de la unchi, ca mergem in vizita azi la unchiu si la verisori
DENISAMADA, si noi tot masinuta asta o primim de la Mos Craciun. Si odata cu achizitionarea ei a venit si juramantul meu "gata cu achizitia de jucarii pana la 1 an
". Pana acum m-am tinut de cuvant, adica de la kidex nu am luat nimic, nu stiu cum m-am abtinut, sa vedem cum rezist mai departe. Dar trebuie sa precizez ca pana la juramant i-am luat catelusul Chicco (il primeste la serbarea de la serviciu), cuburi Fisher Price, cilindrul, un joc gen Lego (ma rog, asta i-l da mama de Mos acuma) si masinuta
, plus vreo 10 carticele de toate felurile: de carton, de panza, de plastic, cu chitaitoare si fara, etc.
.
Deja cred ca nu ma tin de promisiune, ca am ochit niste jucarele la Miniblu![]()
Hai ca m-am intins, dar doarme piticot, machiata sunt, ce daca sunt in pijama?![]()
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Monnvas spune:
Sunt asa entuziasmata ca era sa uit de la multi ani Nicoletelor, Nicolailor, Nicholasilor! Si ghiocicai Maya. Si lu' bb3. Si... tuturor.
Sa ma laud. Azi Cristi a plecat la plimbare singurel. Abia l-am insfacat de gluga (eram afara) ca mi-era ca-si rupe nasul. Si am batut juma' de loc de joaca tinandu-ma de gluga lui. M-a lasat paf ca nu credeam ca se tine pe picioare asa de bine. De maine iesim cu ham
A, si cat a mers era sa pice de muuulte ori, bine ca l-am prins de gluga, da' nu se lasa, dom'ne!
Dat fiind ca totusi l-am agatzat un pic, nu se pune la primii pasi, nu? :(
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui denisamada
Da... cam asta aveam si eu in cap. Am cumparat masinutza aia de la Chicco care (printre altele) este si "ante(pre)mergator". O alta varianta era cel de la vtech, care e dat ca exemplu in link. Cred ca la Luana l-am vazut si mi s-a parut interesant , dar masinutza asta ne-a placut si mai tare. Eu sunt asa de incantata de ea... parca pentru mine as fi luat-o. As incerca sa pun link, dar parca vaz ca zice ca e reclama... dar sa incerc totusi. www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_342_10751_-173242_10001_" target="_blank">Chicco quatro Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) Votati cu noi!!! ![]() |
Noi avem si asa ceva dar nu ne pasioneaza ca si premargatorul

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

fericita de