Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Despre premergator versus antemergator si altele am gasit un articol interesant :

http://babydex.com/2009/01/16/stop-accidentelor-de-premergator/

Da... cam asta aveam si eu in cap. Am cumparat masinutza aia de la Chicco care (printre altele) este si "ante(pre)mergator". O alta varianta era cel de la vtech, care e dat ca exemplu in link. Cred ca la Luana l-am vazut si mi s-a parut interesant , dar masinutza asta ne-a placut si mai tare. Eu sunt asa de incantata de ea... parca pentru mine as fi luat-o. As incerca sa pun link, dar parca vaz ca zice ca e reclama... dar sa incerc totusi.
www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_342_10751_-173242_10001_" target="_blank">Chicco quatro

faina masinuta !!! cat a costat ??

Eu am gasit aici pe DC antemergator Vtech din acela ca in link cu 50 ron , folosit 1 an, dar chiar nu ma deranjeaza , macar daca nu ii place nu-mi pare rau ca am dat iar o gramada de bani aiurea

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

neatzaaaaaaaaa
LA MULTI ANI NICOLAE, NICOLETA!!!!
la mutzu A VENIT MOSUUUUUUUU!!!! ; sa-mi mai zica mie cineva ca e prea mic pentru jucarii!!! cat a putut sa se bucure cand le-a vazut!!!! au intinerit ai mei cu 10 ani; asa ma bucur ca au fost aici sa-l vada; bine, nu va ganditi ca sunt toate de la mine!!! ca doar avem 2 perechi de bunici plus unchiuleti disperati dupa mutz

cate jucarii !!! La Craciun cred ca nu va mai incap pe pat, nu ??

Mutzu cel frumos si jucaus !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui novus
Am cumparat masinutza aia de la Chicco care (printre altele) este si "ante(pre)mergator". O alta varianta era cel de la vtech, care e dat ca exemplu in link. Cred ca la Luana l-am vazut si mi s-a parut interesant , dar masinutza asta ne-a placut si mai tare. Eu sunt asa de incantata de ea... parca pentru mine as fi luat-o. As incerca sa pun link, dar parca vaz ca zice ca e reclama... dar sa incerc totusi.
www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_342_10751_-173242_10001_" target="_blank">Chicco quatro

faina masinuta !!! cat a costat ??
Eu am gasit aici pe DC antemergator Vtech din acela ca in link cu 50 ron , folosit 1 an, dar chiar nu ma deranjeaza , macar daca nu ii place nu-mi pare rau ca am dat iar o gramada de bani aiurea

tot pe DC se vinde masinuta cu 2 mil; aici http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=22896

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Uram si noi tuturor sarbatoritilor zilei si plecam sa colindam !!

Monnvas, ai iesit cu fata curata la colocviu ?

PetraTudor , InaPreda , Georgiana310 , Saby si alte mamici care nu au semnat condica de ceva vreme, pe unde umblati???

Ayla, v-ati intors, cum e Alex ?cum sunt caciulitele ?? mie mi-a placut albinuta la maxim si pisicuta e faina dar imi place mai mult cu culorile ca in modelul original, la a ta e pacat ca nu se vad mustatile fiind aceeasi culoare peste tot

Florinela79 cum mai e Platinatu' ?? multa sanatate va doresc !!

Ne auzim mai tarziu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Nicoletele
si Nicoletii{sotii]

dati de baut?
asteptam.
Mosul era sa nu mai incapa pe usa, bun Mos, generos.
Mos Craciun vine cu mobila pt casa, ce pot sa-i mai fac scrisoare acum?
e peste dorintele noastre.
pupam bb-ii cu ghetute si cizmulite pline!

o zi frumoasa.

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua mamici si pitici
Azi este randul nostru sa facem cinste, am facut doua lunite, asa ca va invitam la masa noastra virtuala!!!

spunem si noi LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna...era sa zic dimineata La multi ani si de la noi sarbatoritilor, si in special ghicelului de toamna Maya Sper ca a venit moshu imbelsugat la toata lumeaNovus, caciulita nst e pe lista, da?Sa ne spui cand tb sa dam baniiAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele!

LA MULTI ANI ghioceilor DAMIAN CALIN, LUCA, ANDRREA-DIANA, RADU MIHAI, ROBERT ADRIAN, MAYA ANDREEA

DYANA, ce de cadorui a primit Mutzu. Ana a primit deocamdata cilindrul muzical de la Chicco (ne-am jucat cu el la David si trebuia sa ne luam si noi, nu?), o caciulita de iarna si o carticica de plastic cu animale (a mia carticica)
Mai avem de primit de la bunici si de la unchi, ca mergem in vizita azi la unchiu si la verisori

DENISAMADA, si noi tot masinuta asta o primim de la Mos Craciun. Si odata cu achizitionarea ei a venit si juramantul meu "gata cu achizitia de jucarii pana la 1 an". Pana acum m-am tinut de cuvant, adica de la kidex nu am luat nimic, nu stiu cum m-am abtinut, sa vedem cum rezist mai departe. Dar trebuie sa precizez ca pana la juramant i-am luat catelusul Chicco (il primeste la serbarea de la serviciu), cuburi Fisher Price, cilindrul, un joc gen Lego (ma rog, asta i-l da mama de Mos acuma) si masinuta, plus vreo 10 carticele de toate felurile: de carton, de panza, de plastic, cu chitaitoare si fara, etc..
Deja cred ca nu ma tin de promisiune, ca am ochit niste jucarele la Miniblu

Hai ca m-am intins, dar doarme piticot, machiata sunt, ce daca sunt in pijama?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Sunt asa entuziasmata ca era sa uit de la multi ani Nicoletelor, Nicolailor, Nicholasilor! Si ghiocicai Maya. Si lu' bb3. Si... tuturor.

Sa ma laud. Azi Cristi a plecat la plimbare singurel. Abia l-am insfacat de gluga (eram afara) ca mi-era ca-si rupe nasul. Si am batut juma' de loc de joaca tinandu-ma de gluga lui. M-a lasat paf ca nu credeam ca se tine pe picioare asa de bine. De maine iesim cu ham A, si cat a mers era sa pice de muuulte ori, bine ca l-am prins de gluga, da' nu se lasa, dom'ne!
Dat fiind ca totusi l-am agatzat un pic, nu se pune la primii pasi, nu? :(

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

Citat:

Despre premergator versus antemergator si altele am gasit un articol interesant :

http://babydex.com/2009/01/16/stop-accidentelor-de-premergator/

Da... cam asta aveam si eu in cap. Am cumparat masinutza aia de la Chicco care (printre altele) este si "ante(pre)mergator". O alta varianta era cel de la vtech, care e dat ca exemplu in link. Cred ca la Luana l-am vazut si mi s-a parut interesant , dar masinutza asta ne-a placut si mai tare. Eu sunt asa de incantata de ea... parca pentru mine as fi luat-o. As incerca sa pun link, dar parca vaz ca zice ca e reclama... dar sa incerc totusi.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Noi avem si asa ceva dar nu ne pasioneaza ca si premargatorul

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput