Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Novus, caciulita nst e pe lista, da?
Sa ne spui cand tb sa dam banii

Pe vineri cred ca e gata
Te anunt eu cand trebuie banii

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Sa ma laud. Azi Cristi a plecat la plimbare singurel.

Chiscuta !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

MONNVAS, multumesc. Cu mancarea cred ca asa o sa fac. Iar cu somnul mai vedem ce zice si tanti pediatra desi nu imi pun mari sperante pentru ca sigur va zice "aa, din cauza eruptiilor dentare".

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui novus
Ayla, v-ati intors, cum e Alex ?cum sunt caciulitele ?? mie mi-a placut albinuta la maxim si pisicuta e faina dar imi place mai mult cu culorile ca in modelul original, la a ta e pacat ca nu se vad mustatile fiind aceeasi culoare peste tot

Novus, sunt frumoase, mai ales albinuta. Da, la pisicuta nu mi-am dat seama ca alea sunt mustati. E ok si asa, multumim!
La Szeged am fost doar la control, ne-am intors in aceasi zi. Ce sa iti spun, partea buna sau partea rea?

Eu de aceea te-am tot intrebat de culori

Spune ce simti !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

MONNVAS, multumesc. Cu mancarea cred ca asa o sa fac. Iar cu somnul mai vedem ce zice si tanti pediatra desi nu imi pun mari sperante pentru ca sigur va zice "aa, din cauza eruptiilor dentare".

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Asa mi-a zis si mie. Si eventual sa ii dau o doza de Panadol. Mai vezi (poate ai vazut deja, da' tre' sa epuizam lista) cum reactioneaza daca il culci mai subtire imbracat sau mai gros si dezvelit, daca il culci cu tine in pat sau singur in patut/singur in camera, cu muzica linistitoare, cu suzi (daca o vrea), lapte simplu sau lapte cu cereale... toate astea...

Ah, al meu azi a borat de la avocado. E a doua oara, dar eu abia acum m-am prins.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am facut-o pe Phiphi sa rada in hohote cu unicul scop marshav sa ma holbez mai cu atentie in gura ei: nu numai ca incisivul asta nou e iesit de se vede cu ochiu' liber, dar si in lateral-stanga se vede o dunga, adica e crapata gingia. Sus-nimic. Va zic drept ca eu ma bucur ca ies intai astia de jos ca macar tzine limba peste ei cand suge!
Ca intreba Kea daca si noua ni se pare ca ne inteleg bebelusii...categoric! Eu cred ca-s mult mai inteligenti si mai capabili de multe decat mi-as fi inchipuit eu cand nu aveam unul in batatura...De ex. am observat ca Phiphi are momente cand ma musca de tzitzi cu intentie, prima data am observat intamplator, apoi am bagat niste experimente masochiste. Acum mai bine de o luna m-am gandit ca ce bine o sa vorbesc eu la mobil in timp ce o alaptez. Si purced in consecintza. In timp ce turuiam am observat intai o privire indignata la capatul tzitzei mele dar am zis ca mi se pare. Apoi a inceput sa faca aluzii gen se oprea din supt, ma privea indignata, iar relua suptul si tot asa. Eu tot sporovaiam la tel cand imi musca una de-am crezut ca ma scap pe mine. Am intrerupt abrupt convorbirea si Sophiphi s-a apucat de supt cu o privire multumita, gen:"vezi ca se poate? chiar nu-ntelegi fara masuri extreme?". Ca sa fiu sigura ca n-a fost intamplare am mai experimentat la intervale diferite de timp, de 2 ori, ca atunci m-am convins si nu mai tineam mortzish sa fiu capsata iar de dragul experimentului.
Gina, am inteles ca multe femei sunt foarte sensibile multa vreme post-partum. Eu eram asa in perioada sarcinii, cred ca mi-a fost rusine sa va spun la vremea respectiva dar daca dadeam din intamplare pe "Din dragoste" (la care pe vremuri ma mai uitam din cand in cand sa rad bine) izbucneam in lacrimi de zici ca vedeam cel putin Romeo si Julieta transpusa-n piesa. Plangeam la orice, mi-era si frica sa deschid tv-ul sau radio-ul:)))
Mi-a trecut dupa ce am nascut, numai cum va ziceam sunt exacerbat de sensibila la orice legat de bebelusi, orice stire ma bulverseaza de nu mai sunt buna de nimic. Chiar, va rog sa-mi spuneti daca stiti, ca mie mi-a fost frica sa caut stiri: ce se intampla cu baietelul uitat in incubator? A trecut perioada critica? E bine?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Despre premergator versus antemergator si altele am gasit un articol interesant :

http://babydex.com/2009/01/16/stop-accidentelor-de-premergator/

Da... cam asta aveam si eu in cap. Am cumparat masinutza aia de la Chicco care (printre altele) este si "ante(pre)mergator". O alta varianta era cel de la vtech, care e dat ca exemplu in link. Cred ca la Luana l-am vazut si mi s-a parut interesant , dar masinutza asta ne-a placut si mai tare. Eu sunt asa de incantata de ea... parca pentru mine as fi luat-o. As incerca sa pun link, dar parca vaz ca zice ca e reclama... dar sa incerc totusi.
www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_342_10751_-173242_10001_" target="_blank">Chicco quatro

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Noi avem si asa ceva dar nu ne pasioneaza ca si premargatorul

Da e super , asa era si cel de pe forum doar ca tocmai mi-a trimis mail ca l-a dat altcuiva asta dupa ce stabilisem ca-l iau !! Ce ma enerveaza oamenii fara cuvant !!

Evident ca o sa-i iau unul nou ca prea m-am ambalat acum !!

Mergi la inceput

Citat:

Am si eu mai multe de scris pe aici dar nu stiu cum sa ma exprim.
Referitor la intrebarea ta Novus, la angio-rmn, la 3 luni, dr au ajuns la concluzia ca cea mai sigura ramane totusi operatia, altfel putand sa faca oricand alt avc. Pratea buna esta ca e foarte putin probabil sa apara vreodata un alt anevrism in alt loc, pt ca cel mai probabil acel anevrism este malformatie arterio-venoasa, si doar acela este punctul slab. Asa ca de cateva zile sunt intr-o stare de continua deprimare, care, Pisik, multumesc, dar nu o pot scrie aici.

Am terminat si calendarele Siminei, voi mai prelua din cerintele de pe mail la calendare/frame. Scuze de intarziere, dar in ultimele zile nu am avut nici un chef, nici un indemn sa intru pe net. Voi face doar ceea ce imi cereti, deci poza x la calendar/frame tip y, nu cum doresc eu, ci asa cum solicitati voi, cine nu-mi spune ce anume sa fac, revin cu intrebarea, nu mai fac asa cum vreau eu.

Multumesc prietenelor mele Bogdana si Kay care mi-au tinut moralul ridicat pe cat au putut, zilele astea in care cadeam de la o extrema la alta.

Am incercat intr-un fel sa ma detasez de forum, si mai ales de Ghiocei, pt ca, posibil asta sa fi simtit, dar nu asta sa fi fost realitatea, la ultima mea postare despre progresele Luanei, am simtit ca am stranit putina invidie. Si nu e corect. Unu, ca nu am avut niciodata intentia asta. Voi stiti cel mai bine de unde am plecat, cat am fost noi de mici, cat am luptat sa va ajungem macar din urma, si fiecare progres ar insemna o reusita pt noi, dar si voi toate. Si doi, asa cum am mai spus, noi avem deja 10 luni, deci in unele privinte este gresit a compara doi copii de varste diferite. Citind la licuricii de ianuarie-februarie, uneori, am vazut ca facem cam ce face un bebe de 10 luni, deci nu suntem nici precoce, nici avansate, poate, teoretic, incadrate gresit la clubul scutecelor.
Si am stiut intotdeauna cand era aici la odisee liniste si pace, ca va veni odata si odata, ca si la mai toate cluburile, vremea cand se va strani putina samanta de scandal, putin invidie, ca in orice alta parte, cum ar fi in parc, sau in familie, de genul "copilul meu e cel mai bun". Deci copilul meu nu este cel mai bun, nu este nici cel mai precoce, ci este nascut mai devreme decat ai vostri cu 2 luni. Iar pt avansul asta noi am suferit mult, si am suferit destul, incat acum sa fie cazul sa ne bucuram.

Si pt cine sper ca nu voi starni invidie, si pt cine se poate bucura sincer de realizarile noastre, ca aveam deja 10 luni si 1 saptamana,
ASTAZI LUANA A FACUT PRIMUL EI PAS SINGURA!

LUANA

Ce invidie Monica ??? Eu sincer cred ca nici una dintre fete nu e invidioasa in sensul rau la cuvantului ci de abia asteapta sa faca si puiul ei lucrurile astea !!!

Si un buchet de ca sa-ti treaca depresia !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Cu intarziere intru sa spun LA MULTI ANI GASTII DE 6, NICOLAILOR SI NICOLETELOR.

Am petrecut tot we. Poate maine am timp sa sporavaiesc mai cu spor.Colac peste pupaza maseaua cea buclucasa ma doare de ma taval pe jos, cand ma ia. Maine dimineata elimin raul. De tot. Noapte buna.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Sa ma laud. Azi Cristi a plecat la plimbare singurel.

Chiscuta !!!

Subscriu

Mergi la inceput