Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce liniste pe aici!!! asteptati exit-pollllluuuuu?????? eu nu

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

:
DAMIAN CALIN
CRISTIAN "cel blond" care merge singurel
LUCA ascultatorul, care nu mushca pe mami
ANDRREA-DIANA
RADU MIHAI
bebe 3 cand ROBERT cand ADRIAN
MAYA ANDREEA mezina noastra!!
La multi ani, NIKOLETA20, mai intra tufato, si pe aici, ai uitam cum era cand dormeai pe tastatura!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Multumim, da' de baut dam maine

LMA si de la noi

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

AYLA...
x 1000!!!! Si astea oricum, fara sa fi percutat la mesajul meu. Le meriti cu varf si indesat (cum se spune). Din suflet ti le daruiesc.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Gina
Uite, iti povestesc Astazi am plans. Am plans pt ca, desi traiesc de 3 ani langa un om minunat din toate punctele de vedere, are si unele minusuri vis-avis de cum as vrea eu sa fie viata noastra. Poate ca din punctul lui de vedere este ok asa. iar una dintre ele ca nu da atat de mare importanta sarbatorilor de nici un fel, asa cum poate eu, la inca anii mei, as vrea. Nu-l deranjeaza nimic, pot sa fac eu orice doresc, si ca organizare, si financiar, dar nu simt implicarea aceea emotionala la care visez. Asa ca, pt mine nu sunt aceleasi sarabatori, de Craciun, de Pasti, sau de inca o luna a Luanei, asa cum mi-as dori sa le simt. In plus eu de 10 luni nu m-am bucurat niciodata din tot sufletul de ziua de nastere a Luanei, nici nu am sarbatorit-o cu tort sau altele. Noi nu avem sfinti, nici zile onomastice, desi sotul meu are amandoua numele nume de sfinti, nu isi tine aceste zile decat daca se cere (adica prietenii il felicita, da de baut, etc, dar el nu simte ca e ziua lui asa cum e ziua lui de nastere). Alti sfinti nu aveam (desi ar exista si sfantul Adrian).
Eu una nici nu stiu prea bine zilele de sfinti. Sotul meu nu este crestin ortodox, apartine unei religii neoprotestante.
Asta ca sa ma explic de ce nu dau foarte multa importanta nici macar zilelor din familia noastra. Eu multumesc celor care ii ureaza Luanei la multi ani de inca o luna, pt ca stiu ca asa se ureaza bebelusii pana la 1 an, in fiecare luna. Dar ziua ei cu adevarat va fi atunci cand va implini 1 an. Sper pana atunci sa depasesc unele resentimente fata de acea zi si sa ma pot bucura de ziua in care printesa mea s-a nascut.

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Nu cred ca conteaza religia foarte mult. Sotul meu tot asa intelege sarbatorile si aniversarile. Si, fara sa generalizez, dar barbatii nu prea "tin" de sarbatori. Si eu fac totul felul de ghidusii prin casa de sarbatori si se "manifesta" doar daca vin prieteni si admira "lucrarile" mele. In majoritate, tot femeile apreciaza. Cred ca asa se nasc ei. Putini pot trai cu emotie si exterioriza ca noi sarbatorile si aniversarile.
Sotul meu m-a intrebat acum vreo 2 luni, cand Calin implinise 7 luni: "acum o sa sarbatorim in fiecare luna?" cu un ton usor iritat.
Acum ca avem si un bebitz... ca si tine, si eu abia astept Craciunul, ma agit, ma emotionez numai la gandul... iar el... e complet indiferent.
Noi traim altfel emotiile in general, dar cred ca stii si tu asta. Iar tu, cu atat mai mult, mai ales acum ca ai trecut prin ce ai trecut si ca simti cu mult mai multe lucruri decat noi, mamele normale (si asta o spun fara sa le acord mai putina importanta fetelor din odisee, ci din dorinta de a te pune pe tine cumva mai presus) traiesti altfel emotiile astea. Mai puternic, mai trist, cu bucuria de a o avea pe Luana si de a aprecia mai mult decat noi lucrul asta...
De multe ori ma gandesc la tine si incerc sa inteleg ce simti, sa imi inchipui. Si, crede-ma, obiectiv vorbind din postarile tale, se simte pe langa toata tristetea si o mare, mare tarie sufleteasca. Stiu ca nu se poate, dar ar trebui sa incerci sa poti sa te bucuri de Craciunul asta.

Mergi la inceput

GINA eu ti-am raspuns la amandoua intrebarile. Si le-am vazut din intamplare, ca am intrat pe sarite. Daca nu ai vazut, fac amu' rezumat:
- poti sa ii dai mancare semi-de-bebelus-semi-de-om-mare si neblenduita, daca accepta (ex: broccoli cu branza si ou pasate cu furculita, e aproape ca sufleul tau)
- despre somn: si la noi se intampla, nu stiu de ce. In unele nopti si din ora-n ora, in alte nopti scap cu 2-3 reprize de tzipete, o singura data deloc. La noi mai e problema pozitiei - parca ne-a ramas mic patutul pt ca atunci cand vrea sa se intoarca de pe o parte pe alta e nevoie uneori de interventia mamei ca sa se aseze comod.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

MONICA cred ca nu a fost invidie. Ne miram de ce face Luana nu fiindca e mica (ma refer la dimensiuni), ci pt ca e neobisnuit in clubul nostru "ce face" ea. Plus ca e o evolutie f rapida de la o luna la alta si parca nu ne vine sa credem ca asa repede se inatmpla toate. Asa ca... ne miram de ce ne asteapta.

Cat despre sarbatori... noi am facut party la 6 luni si soatza m-a amenintat ca imi arunca tortul pe geam daca ii pun lumanari.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

exit poll: baga-mi-ash
Asteptam numaratoarea.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

ASTAZI LUANA A FACUT PRIMUL EI PAS SINGURA!

*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*~*.*
Luana 10 months *..*..*..* Light a candle for Alma *..*..*..* Sea drop Maria

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for in my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Felicitaaaari

Cat despre invidie...nu cred ca e chiar asa..vorba aia...fiecare cioara cu puiul ei
Oricum tot printesa noastra ramane si e normal sa faca mai multe pentru ca pana la urma e cea mai mare chiar daca ati suferit amandoua destul pentru asta...

Mergi la inceput

Azi ne-am mai zdrelit o data nasul... Fiu-meu a cazut din pat pt a 3a oara si are semne pe nas

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

No, am intrerupt brusc ca a batut soacra la usa. Sa-mi termin efuziunea: toate de la club imi sunteti dragi, chiar daca pe unele le iubesc, de-a dreptu'!
Cris_tinaus, tu glumesti cu cuvintele cu sens?! Bine ca nu intrebi daca mai e vreun bebelus care nu tine inca discursuri Pai Sophiphi zice bu, ghe, da da da, be be be, aida etc; poate ca in capul ei au sens, dar in exterior nu!:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

noah acuma...nu sa zica fraze filozofice...la cuvinte cu sens ma refer la mama...tata..papa...chestii de-astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

ILINCA nu sunt suparata sau jignita. Deloc. Dar probabil ca sunt mai sensibila de la o vreme incoace. Daca as fi, nu as mai intra macar sa va citesc daca nu apuc sa si raspund/vorbesc/comunic cu voi. Si da, ai dreptate, si eu am procedat la fel cu urarile. Mea culpa.
Nu a venit pediatra vineri; o sa vina luni. Cu mancarea nu sunt chiar disperata pentru ca copilul ia in greutate normal si, cum ai zis, pana la un an e suficient laptele. Dar cu somnul cam sunt. Pentru ca nu inteleg ce il deranjeaza.
Merci.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput