GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

salut mamicute si pupici la pitici!!
patricia a implinit 6 lunite astazi( azi, pt ca e sf lunii, de fapt pe 31 e ziua ei)! e ragusita rau de la atata plans dar ce sa facem trece si perioada asta! cat despre dintisori..ma tem ca mai intarzie. nu prea pare sa iasa. pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Andreea, sa creasca fumoasa si sanatoasa micutza printesa.
Of, cu dintisorii, e tare greu si nu prea trec cu siropuri , doar pe termen scurt.
Am noroc ca Stefan este cumintel, roade cam tot ce prinde sa-si calmeze durerile, se chinuie cu al 8-lea dinte de 3 sapt.si nici acum nu a iesit
Am pus cateva poze si un film cu Stefan mergand singur.

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Mergi la inceput

ramona, stefan al tau eo dulceata! AM VAZUT FILMULETELE DRAGUL DE EL! si ce bine papa! bravo! il pup dulce si abia ast sa il vad live:)

Mergi la inceput

azi am iesit la plimbare cu caruciorul..cred ca vreo 2 ore ne-am plimbat prin oras..tare a fost frumos afara!pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Doamne fetelor, asta mic al meu a mers SINGUR in seara asta ma bine de o ora continuu... nici nu mai vrea tinut de mana, se pune jos si protesetaza, va dati seama cat e de embitios ??? E asa incantat, merge rade, cade si rade... noi stam dupa el sa nu se loveasca rau. Se intoarce singur din merg, e un progres foarte mare, tinanad cont ca de pe 24 febr.a facut cativa pasi...
Maine plec iar la Onesti, isi pune soacra termopane si avem de munca, sper sa venium pana sambata, e ziua mea si as vrea sa stau la cuibul meu.

Va pup !!!

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Ramona, am vazut si eu filmuletul, felicitari pt Stefan! Primii pasi au fost foarte siguri, Doamne cred ca atunci cand o sa o vad si eu pe Roberta mergand..., dar mai e pana la primii pasi, gaza mea e mai lenesa, nu vrea sa mearga nici tinuta decat daca n-are incotro (vina este si a noastra n-a mai stat in patut din prima luna), ori poate asa e ea: vorbeste intr-una, dar de mers nici gand...Oricum, m-au impresionat primii pasi ai lui Stefan, am revazut filmuletul de vreo 5 ori). Felicitari inca o data, mami de bb frumos si destept!

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna fete..sper ca va mai amintiti de mine
ramo..saru-mana inca odata pentru tel de ,,la multi ani,,....
sper sa facem o intalneala odata cu ,,toatele,,..si cu bebelachii.

BECCA 24.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

La multi ani, Ramona! Sa fii fericita alaturi de Stefan si de sotul tau si sa-ti dea Dumnezeu dramul acela de noroc care sa-ti faca viata frumoasa!

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Poftiti fetelor la capitol nou

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

buna fetelor!
am avut cateva zile ft grele cu printesa mea,a facut febra si diaree,in prima faza am crezut ca e de la dintisori, apoi am crezut caa racit un pic cu vremea asta inselatoare.de fapt am mers la pediatra si are enterocolita,microb dobandit de la nepotica mea.(sta in bucuresti si a venit la noi sapt trecuta, s-a simtit ft rau si a stat in spital aici in bc vreo 4 zile numai in perfuzii saracuta , are 1 an si jumatate).mi s-a parut suspect ca facea febra prea mare ca sa fie de la dintisori, 39,1,am avut niste zile si nopti de cosmar!!nu am dormit aproape deloc noaptea de frica sa nu o scap la febra mai mare,era atat de molesita saraca de-mi adormea in brate,nu mai vroia sa manance, acum de 3 zile ii dau antibiotic si si-a mai rvenit un pic,dar are dureri mari de burtica,si nu mai mananca decat san , nu mai vrea altceva. aveti grija de puiutii vostri, si feritii de microbi si spatii inchise, a mea nu prea a fost bolnavicioasa, dar asta ne-a dat peste cap. pediatra mi-a spus ca nici gand sa-i iasa dintisorii acum, chiar daca o mananca gingiile si ii curge saliva in continuu, abia peste vreo 2 luni primii dintisori. va pup dulce

Mergi la inceput