GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9
Raspunsuri - Pagina 20
Karmen_ spune:
Mihaela, nu mi-ai mai spus ce ai facut atunci la oftalmolog?
M-ar interesa daca ai mai fost la dr de care ti-am zis si daca a fost ok sau nu - e bine de stiut in caz ca am mai avea nevoie. 
Carmen, mami de
Roberta-Ioana
Roberta
ramona7575 spune:
Anna,
pentru sfat, am inceput sa ii fac aerosol pt.ca tuseste, la inceput nu a vrut masca dar acum daca are publicitate sta la aerosol. In orice caz, solutia am facuto diluata cu mult ser fiziologic, ii aspir nasul cu batistutza(sa ii dea D.zeu sanatate celui care a inventato) iar seara ii pun si Sterimar (asta e scump ca naiba)
Aseara s-a comporatat mult mai bine, s-a culcat la 22:30 - 3:30 apoi la 7:30 a facut ochi, vad ca de o sapt.are un ceas in fund care-l trezeste mereu asa devreme.
In schimb, m-a durut pe mine f.tare gatul si am adormit pe la 4 dimi., acum ma simt mai bine, am luat niste pastile
Va pupic si week-end placut !
mihaela amalia spune:
Karmen am ajuns la dr. Grigoras, nu mai stiu cine ce medic mi-a recomandat atunci, dar asta era disponibil cel mai devreme.
Dupa o caruta de bani dati pe niste picaturi si vre-o 4 controale acum o luna i-a facut sondaj lacrimal, ca pe langa, ca ajunsese sa aibe secretii din ce in ce mai multe si noaptea chiar i se lipea ochisorul incepuse si pleoapa de jos sa se inflameze.Dupa o saptamana de tratament intensiv cu acele picaturi (un antibiotic) i-a facut sondajul care a avut succes.
El a tot incercat sa amane, ca se mai spune ca daca, creste este posibil sa se rezolve de la sine, in intr-adevar am citit multe cazuri rezolvate de la sine.
Multa sanatate la bebici
de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">
Andi Matei si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia CristianaO POVESTE MINUNATA
Karmen_ spune:
Mihaela, e bine ca s-a rezolvat pana la urma...Stiind cum este cu canalul lacrimal infundat, mi-e mila de bb tau cel drag. Noi am fost mai norocosi ca am scapat relativ usor, dar e bine ca exista, totusi, o solutie si pentru problema asta...Pupici pentru copilasii tai frumosi 

si asteptam poze cu... zambiluta ![]()
Carmen, mami de
Roberta-Ioana
Roberta
ramona7575 spune:
Eu si sotul suntem foarte fericit, azi de ziua noastra aniversara (9 ani de casnicie 
), micutul nostru a facut primii pasi singur. Va dati seama ca ne-au podidit lacrimile pe amandoi. Poate duminica o sa posez un clip, noi plecam la Onesti si venim sambata seara.
Va pup !
eumada spune:
NEATZA..........
Eva incepe sa aiba dinti.....inteapa ceva pe gingie,e rosu si umflat,dar atat...plange si maraie si o doare.....
....
In alta ordine de idei stam in picioareeeeeeeeeeeeeee.....
Ramo felicitari.........

am pus poze cu stat in picioare.
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
patrisuca spune:
salut fetele! ce mai faceti? v-am cam parasit in ultimul tp..dar nu ca am vrut jurr!!! nu am mai avut tp de nimic. patricia e agitata mai mereu cu dintisorii...asemeni evei, apropo cat are eva ta eumada?
am iesit si noi dupa soare afara...ca l-am asteptat tare mult, am facut o plimbarica prin parc cu caruciorul! va puuup
eumada spune:
Patrisuca Eva sase luni si jumatate....e nascuta pe 14.08.2009..si e leutza..se vede deja ca e leutza.......are personalitate,nu gluma..adevaraciiune......pup fetele.
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Pup dintoasele plangacioase offf.
Noi am venit de la Onesti, super-obositi si tragem somnuri pe langa Stefan sa recuperam. Si el are gingiile umflate, iar unul de sus se chinuie sa iasa de 3 sapt., nu face urat dar baga in gura tot ce inseamna "zimtat", pana si la masa vrea nu prea mai vrea sa manance cu lingura ci cu capacul de la iaurt ![]()
ramona7575 spune:
LA MULTI ANI, ALINA (My-lady)!!!
(Iti scriu azi, pt. ca abia aseara am ajuns in Bacau)
Sa fii sanatoasa alaturi de familia ta, Dumnezeu sa iti indrepte pasii numai spre bine si sa ai numai bucurii din parte micutzei voastre !!!.
Te pupacesc si poate te sun azi.