GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9
Raspunsuri - Pagina 19
ramona7575 spune:
citeste si aci, ca eu nu am timp prea mult la dispozitie, sunt la minute cu sotu``, are si el treaba cu computerul ..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78156
mihaela amalia spune:
Mersi Ramona, eu de obicei le mai am cu creativitarea, dar aici chiar ca m-am blocat.
Am gasit o croitoreasa dispusa sa ma salveze, numai ca acum trebuie sa gasesc eu un model ceva, plus materialul necesar.
Sper ca pana luni dimineata (cand tre' sa ma duc la croitoreasa) sa imi vina vre-o idee.
Fetelor pregatiti-va macar sufleteste, va asteapta numai surprize![]()

de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">
Andi Matei si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia CristianaO POVESTE MINUNATA
AnnaBaby spune:
Mihaela, ma gandesc la un saten lila, sau roz, ceva de pus pe cap, sub forma de floare, nu stiu, nici eu nu prea ma pricep.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
mihaela amalia spune:
Am gasit un material, ceva saten, cum spunea si Ana, dar numai pe albastru, doar sunt si zambile albastre, iar pe cap ii fac o coronita de zambile.Acuma mai trebuie sa "coc" modelul.
Andi Matei si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia CristianaO POVESTE MINUNATA
ramona7575 spune:
Pup fetele,
Lui Stefan ii curg mucisorii, :cry: am cumparat aparat aerosol si am inceput terapia dar nu vrea masca, ci o chesie plata care se baga in gura (el suge ca pe suzeta). Aseara a plans pana a vomat, cred ca a fost deocheat sau nu putea respira pe gura, a intrat in panica si a inceput show-ul cam juma de ora de ne-am speriat ingrozitor, niciodata nu mi-a vomat :cry: .
ramona7575 spune:
Sotul meu mi-a facut o surpiza f.frumoasa:
O asigurare la ING. 

, mie nu-mi merge vechimea pt.ca am lucrat afara...
Nu va spun ca l-am banuit de infidelitate
, l-am prins vorbind la telefon cu nevasta unui coleg de-al lui de munca 
si nu m-am lasat pana nu mi-a zis de ce vorbea cu ea la telf.... of course, surpiza cu asigurarea trebuia sa fie pt.ziua noastra de nunta dar acum ca baba a dat dovada de gelozie 
a venit surpiza mai devreme.
Oricum, sotul s-a amuzat teribil cand ii ceream socoteala de ce vb.cu tipa la telf.pe ascuns 
. Nu am exagerat dar ma tineam prin casa dupa el sa-mi dea oleaca de socoteala ![]()
![]()
Dragul de el, s-a gandit la urata lui, sa ii fie bine la 57 de ani. 

mihaela amalia spune:
Ramona cand citeam ce ai scris imi si imagimam cum umblai dupa el prin casa si cereai explicatii![]()
Multa sanatate lui Stefan
Andi Matei si
AnnaBaby spune:
Ramona e normal sa vomite daca are muci, secretiile il ineaca si foarte usor ajunge la voma. Eu stiu foarte bine, din proprie experienta
. Parerea mea este ca inainte de aerosoli trebuie sa-i aspiri bine nasul, cum poti, cu batista bebelusului, cu aspiratorul de gura, cu pompita, orice. Pune-i sterimar, e cel mai bun pt ca are dispenserul cel mai potrivit, in sensul ca ajunge solutia salina pana departe in nari. Aerosolii sunt mai mult pt tuse sau afectiuni ale plamanilor, bronsiolita, etc.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Karmen_ spune:
Mersi, Anna, tocmai ce mi-ai oferit si mie raspunsul la o problema...Si Robertei au inceput sa-i curga mucisorii (ea s-a invatat sa si-i traga), daca o mai tine vreo zi vreau sa adopt solutia ta...
Ramona, lasa-ti sotul sa respire
- si eu daca eram in locul tau faceam la fel. Bine c-a fost vorba de-o surpriza placuta, Doamne-fereste sa fi fost neplacuta! Cred ca e super acum ca sunteti toti 3 impreuna! 
Carmen, mami de
Roberta-Ioana
Roberta