GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

la toti.
Sa siti ca de citit va citesc mult mai des decat scriu
Nimic nou la noi
Eumada la cat mau lulte lunisoare, sa va traiasca
Ramona super ca nu a fost jale la marea intalneala, vezi ce insemna sangele , aschia nu sare departe de trunchi
Fetelor uitandu-ma la zilele de nastere de pe rima pagina am vazut ca Davidutil lui Alina pe 12 a facut anisorul
Apropo Alina pe unde umbla???

Pupici

2 X de Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Of, afost ziua lui David si nu a zis nimeni nik,eu sunt o baba ramolita si uituca de felul meu... David, iti urez tot binele din lume, sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor. "La multi ani" in primul tau an de viata, la cati mai multi. Dar unde o fi mama ta Alina ?

Pe 27 o sa fie ziua Alinei (my-lady), sa nu mai uitam

Mergi la inceput

poze noi

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

La multi ani, David! Scuze, n-am prea intrat pe aici decat rar...Speram sa nu se supere mami a ta...
Sa fii sanatos si fericit, bb frumos ce esti!!!

Ramona, mi-a iesit mie o tentativa de iaurt, perseverez, oricum Roberta tot pe cel cumparat il prefera, din nefericire...Iti multumesc mult de tot si chiar ma gandeam intr-o zi sa iau legatura cu tine despre "idei de diversificare", dar am vazut ca a venit sotul acasa si n-am mai indraznit. Si Roberta zice "mama" tot la suparare, in rest primul cuvant cand ne trezim dimineata suna cristalin :"tata" si mergem sa-l cautam pe tata. Cand il vede ca se apropie de usa, ii face pa cu mana si zice "ta" (mai rar ii iese si "pa"). Daca nu ii convine ceva zicem "ni-ni-ni", iar daca nu pricep zice rar "ne" Cu mancarea e mai greu pt ca nu stie sa mestece si, in afara de banana, nu mesteca nimic...Iar eu disper ca nu stiu ce sa-i mai dau..m-am saturat eu de atata piure de legume, piure de cartofi, carnita pasata...Sucuri nu prea vrea ca nu vrea decat cu lingurita si apa doar cu lingurita sau cu canita vrea...Daca-i pun in biberon, s-a rupt filmul .

Mada, ti-am vazut pozele, Eva e superba , dar pune ceva poze si cu mami si cu nasa, ca dragute sunteti amandoua...

Mihaela, esti o mama extrem de fericita cu doi copii asa frumosi

karmen de Roberta-Ioana
La Roberta acasa

Mergi la inceput

La multi ani, David! Scuze, n-am prea intrat pe aici decat rar...Speram sa nu se supere mami a ta...
Sa fii sanatos si fericit, bb frumos ce esti!!!

Ramona, mi-a iesit mie o tentativa de iaurt, perseverez, oricum Roberta tot pe cel cumparat il prefera, din nefericire...Iti multumesc mult de tot si chiar ma gandeam intr-o zi sa iau legatura cu tine despre "idei de diversificare", dar am vazut ca a venit sotul acasa si n-am mai indraznit. Si Roberta zice "mama" tot la suparare, in rest primul cuvant cand ne trezim dimineata suna cristalin :"tata" si mergem sa-l cautam pe tata. Cand il vede ca se apropie de usa, ii face pa cu mana si zice "ta" (mai rar ii iese si "pa"). Daca nu ii convine ceva zicem "ni-ni-ni", iar daca nu pricep zice rar "ne" Cu mancarea e mai greu pt ca nu stie sa mestece si, in afara de banana, nu mesteca nimic...Iar eu disper ca nu stiu ce sa-i mai dau..m-am saturat eu de atata piure de legume, piure de cartofi, carnita pasata...Sucuri nu prea vrea ca nu vrea decat cu lingurita si apa doar cu lingurita sau cu canita vrea...Daca-i pun in biberon, s-a rupt filmul .

Mada, ti-am vazut pozele, Eva e superba , dar pune ceva poze si cu mami si cu nasa, ca dragute sunteti amandoua...

Mihaela, esti o mama extrem de fericita cu doi copii asa frumosi

karmen de Roberta-Ioana
La Roberta acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ramona, ana e vecina si prietena mea de trei ani.ea m-a bagat pe dc.de ceva timp.eu stau la et. trei ea sta la et.1...

poze.......nasa da si cu fina facem si pun dar mama e horror...stric poza...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Ce super e asa, sa stai cu prietena si cu nasa ta pe aceeasi scara!
Eii, Mada, cum sa strici poza?!

karmen de Roberta-Ioana
La Roberta acasa

Mergi la inceput

Cine doreste sa vada cateva poze superbe, o invit sa dea click pe "Roberta" -sub semnatura

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta

Mergi la inceput

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu ceva idei.Mandra mea are sapt care vine (nu stiu in ce zi inca) o sceneta si trebuie sa fie ZAMBILA
Nu am nici o idee cum as putea-o confectiona/imbraca sa arate cam ca o zambila, sau de unde as putea face rost de un costum.
Please helllllppppppp.

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela amalia

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu ceva idei.Mandra mea are sapt care vine (nu stiu in ce zi inca) o sceneta si trebuie sa fie ZAMBILA
Nu am nici o idee cum as putea-o confectiona/imbraca sa arate cam ca o zambila, sau de unde as putea face rost de un costum.
Please helllllppppppp.

O POVESTE MINUNATA

Waw, ma gendesc cu groaza ca o sa vina oeste 3-4 ani cu astfel de cereri iar eu sunt paralela la inventat constume... cumnata are idei dar trebuiesc aplicate...
cauta pe net, am vazut un forum
http://www.carnavalfiesta.com/

Mergi la inceput