GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9
Raspunsuri - Pagina 17
mihaela amalia spune:
fetele.
Ramona nu ai mai dat nici un semn de viata, se vede ca te-ai pregatit temeinic de sosirea sotiorului, iar acum cu el in preajma voastra nu il mai lasati
asa ca te trecem absent motivat.
Apropo, eu am lipsit ca vechiul calc, si-a dat ultima suflare, asa ca a trebuit sa ii gasim un inlocuito, si asa a cam durat...asa ca iata-ma.
ma duc sa recuperez din urma sa vad cine ni s-a mai alaturat si ce s-a mai intamplat.

de
Andi Matei si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana
O POVESTE MINUNATA
ramona7575 spune:
Buna fetili,
Nu dispar asa usor din peisaj
...
A venit tati aseara

si suntem tare fericit![]()
. Stefan s-a comportat foarte bine, a zambit din prima la tati si a vrut in brate imediat, inca de la aeroport, se joaca si zambeste intr-una, parca tati nu ar fi lipsit nici o secunda de acasa...
Suntem cam zombi, toata noaptea am stat la palavre, pana pe la 5 dimi, ereu ne spuneam "gata, hai sa dormim" si iar

dar azi am recuperat printr-un somn de 2 ore...
Gata, ma duc sa pun masa...va pupic !!!
patrisuca spune:
buna fetelor.
eu nu am mai avut timp de nimik. ne-am mutat inapoi acasa dar tot agitata e patricia. cred ca i s-au umflat putin gingiile sa-i dea dintisorii. nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. aseara am lasat-o putin la mama sa ies si eu in oras si am gasit-o umflata de plans si suspina saraca. s-a linistit numai in bratele mele. nu sta cu nimeni numai la mine vrea nu se dezlipeste de mine. abia astept sa treaca perioada asta ca e tare greu toata ziua numai in brate si plimbata..daca ma asez jos e jale mare. va pup
AnnaBaby spune:
S-a cam lasat linistea pe aici, nu mai vine nimeni?
Haideti ca va dau eu o
poate va conving!
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Patrisuca sa vina primavara si apoi ne-om intalni cu copiii, ca asa eu una nu imping caruciorul nici batuta
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Vad ca aveti chef de primavara... ehe, dar cine nu are, si eu m-am saturat de tras sania - Stefan nu prea sta bine in spatarul nu prea inalt, dar si de carucior pe vreme de fleoscaraie...
So, o punem de-o intalneala cand da caldura ??
Lui Stefan i-au mai iesit 2 dintisori si inca ma mai deranjeaza noaptea de 2-3 ori, noroc ca mai trag un pui de somn ziua cu el.
De 3 zile zice "tata", acum a inteles si el ce inseamna acest cuvant, a uitat sa zica "mama", doar la suparare.
Gata, ma duc la un somnic scurt cat tati e la Avatar (eu l-am vazut ).
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96
patrisuca spune:
si patriciei cred ca-i dau primii dintisori ca are gingiile umflate si sus si jos. toata ziua e cu manutele in gurita si cu tot ce prinde. e asa nervoasa cateodata ..parca ar vrea sa muste:))
va pup
eumada spune:
BUNA DIMINEATZA
Va ofer o felie de tort si sampanie...ieri am implinit sase luni.....am pus poze cu tortuletzul la linkul de la semnatura......am petrecut un pic...fata e la mama.....am papat bunatati acolo,au venit apoi nasii fetei mai pe seara (anna-baby si sotul ei)cu tot cu Ioana cea poznasa.....si cam asta a fost...lumea e obosita,da` daca vine caldura ne scoatem noi parleala....in parc cu noi...cu catel si purcel..in parc cu noi...![]()
va pup
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
ramona7575 spune:
La multi ani Evei la cele 6 frumoase lunitze, la cat mai multe.
Nu stiam ca Anna este nanutza Evei... v-ati cunoascut pe net si asa ati devenit cumetre ? Foarte frumos.
Noi suntem cam agitati, ne-au iesti 2 dintisori si cred ca mai iese ceva ca nu ma lasa sa umblu in gura lui. Azi i-am luat niste analize la sange sa vedem cum stam cu sanatatea... maine la 9:00 avem programare la Dr.Voroneanu, sa vedem ce ne zice despre el, ca ma cam abureste dr.de familie...
Ma duc la somn ca e tarziu, sotul si bb-ul dorm deja de o ora...