GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

fetele.
Ramona nu ai mai dat nici un semn de viata, se vede ca te-ai pregatit temeinic de sosirea sotiorului, iar acum cu el in preajma voastra nu il mai lasati asa ca te trecem absent motivat.
Apropo, eu am lipsit ca vechiul calc, si-a dat ultima suflare, asa ca a trebuit sa ii gasim un inlocuito, si asa a cam durat...asa ca iata-ma.
ma duc sa recuperez din urma sa vad cine ni s-a mai alaturat si ce s-a mai intamplat.

2 X de Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetili,
Nu dispar asa usor din peisaj...
A venit tati aseara si suntem tare fericit. Stefan s-a comportat foarte bine, a zambit din prima la tati si a vrut in brate imediat, inca de la aeroport, se joaca si zambeste intr-una, parca tati nu ar fi lipsit nici o secunda de acasa...
Suntem cam zombi, toata noaptea am stat la palavre, pana pe la 5 dimi, ereu ne spuneam "gata, hai sa dormim" si iar dar azi am recuperat printr-un somn de 2 ore...
Gata, ma duc sa pun masa...va pupic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

buna fetelor.
eu nu am mai avut timp de nimik. ne-am mutat inapoi acasa dar tot agitata e patricia. cred ca i s-au umflat putin gingiile sa-i dea dintisorii. nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. aseara am lasat-o putin la mama sa ies si eu in oras si am gasit-o umflata de plans si suspina saraca. s-a linistit numai in bratele mele. nu sta cu nimeni numai la mine vrea nu se dezlipeste de mine. abia astept sa treaca perioada asta ca e tare greu toata ziua numai in brate si plimbata..daca ma asez jos e jale mare. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

S-a cam lasat linistea pe aici, nu mai vine nimeni?
Haideti ca va dau eu o poate va conving!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

buna fetelor>
cand iesim cu bebeii la plimbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Patrisuca sa vina primavara si apoi ne-om intalni cu copiii, ca asa eu una nu imping caruciorul nici batuta

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna fetele,
Vad ca aveti chef de primavara... ehe, dar cine nu are, si eu m-am saturat de tras sania - Stefan nu prea sta bine in spatarul nu prea inalt, dar si de carucior pe vreme de fleoscaraie...
So, o punem de-o intalneala cand da caldura ??

Lui Stefan i-au mai iesit 2 dintisori si inca ma mai deranjeaza noaptea de 2-3 ori, noroc ca mai trag un pui de somn ziua cu el.

De 3 zile zice "tata", acum a inteles si el ce inseamna acest cuvant, a uitat sa zica "mama", doar la suparare.
Gata, ma duc la un somnic scurt cat tati e la Avatar (eu l-am vazut ).

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Mergi la inceput

si patriciei cred ca-i dau primii dintisori ca are gingiile umflate si sus si jos. toata ziua e cu manutele in gurita si cu tot ce prinde. e asa nervoasa cateodata ..parca ar vrea sa muste:))
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

BUNA DIMINEATZA
Va ofer o felie de tort si sampanie...ieri am implinit sase luni.....am pus poze cu tortuletzul la linkul de la semnatura......am petrecut un pic...fata e la mama.....am papat bunatati acolo,au venit apoi nasii fetei mai pe seara (anna-baby si sotul ei)cu tot cu Ioana cea poznasa.....si cam asta a fost...lumea e obosita,da` daca vine caldura ne scoatem noi parleala....in parc cu noi...cu catel si purcel..in parc cu noi...
va pup

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

La multi ani Evei la cele 6 frumoase lunitze, la cat mai multe.
Nu stiam ca Anna este nanutza Evei... v-ati cunoascut pe net si asa ati devenit cumetre ? Foarte frumos.

Noi suntem cam agitati, ne-au iesti 2 dintisori si cred ca mai iese ceva ca nu ma lasa sa umblu in gura lui. Azi i-am luat niste analize la sange sa vedem cum stam cu sanatatea... maine la 9:00 avem programare la Dr.Voroneanu, sa vedem ce ne zice despre el, ca ma cam abureste dr.de familie...
Ma duc la somn ca e tarziu, sotul si bb-ul dorm deja de o ora...

Mergi la inceput