GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 9
Raspunsuri - Pagina 16
ramona7575 spune:
Waw, a venit caldura iar azi am iesit cu saniuta, foarte incantat
.
De cateva zile nu mai vrea sa manance,e tot mai distrat la masa si asa ca ii ofer si eu distractie (am postat 2 filmulete cu noile metode nerecomandate daca i se da ciorbita sau ceva mai lichid). Daca nu vrea sa manance nu ma rog prea mult de el, aman cu 2,4 , 6 ore dar nu inventez alta mancare pt.moftorosi... nu moare el de foame cu mancarea in fata... sper sa isi revina ca fac ca toate animalele la masa, parca sunt in jungla ![]()
http://community.webshots.com/album/571...X?start=96
My_Lady0091 spune:
salut...vad ca avem si noi mamicutze pe la noi pe forum...bine ati venit printre noi
noi suntem bine.am facut vaccinul de 2 luni,defapt erau 2
..nu am avut efecte adverse...si crestem printre plansete..urlete..colici..mofturi cat de multe...eh asta e.
eu is cam nervoasa ca nu mai scap odata de hemoroizii astia...
azi am examen caci sunt si in sesiune
mai revin eu pe aci cand mai am cum![]()
-cesc pe toate![]()
BECCA 18.01.2010
povestea nasterii Broscutei Becca
ramona7575 spune:
Buna fetelor,
Sunt tare necajita 
, sa va spun pe scurt ce am patit in seara asta.
M-am dus sa ma vopsesc in baie iar pe Stefan l-am lasat in patutz cu jucariile lui... cand m-am inotors dupa 10 minute si m-a vazut cu parul pe spate a inceput sa urle isteric vre-o 20 min. incat am fost nevoita sa inchid becurile, sa las televizoarele deschise si sa=-l tin in brate la mine dar cu spatele... Doamne urla intr-una, i-am zis si Tatal-nostru, l-am dat si cu aghiazma... intr-un final s-a potolit iar eu am iesit ca o floare din baie...
Problema e urmatoarea, sambata ne vine tati acasa din america
, plecat de 5 luni, imi este groaza sa nu inceapa asta mic sa urle, sa fie nevoit saracu` sot sa stea ascuns prin casa... Stefan este un copil sociabil, il scot afara zilnic, mai vine vecina la mine, fratele cu copii, nu a face urat decat daca te uiti serios la el ... voi ati patit asa ceva?... cam cat dureaza pana se acomodeaza... sper ca nu cateva zile ca intra sotul in depresie, si asa saracu` e nacajit ca sta departe de noi atatea luni. (acasa o sa stea cam 2 luni jumate ).
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96
AnnaBaby spune:
Ramona nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, se mai intampla, cine stie de ce s-o fi speriat el. Ioana de exemplu de multe ori a plans isteric cand m-a vazut cu prosopul pe cap dupa ce ma spalasem pe par. Dar s-a obisnuit si nu mai plange. Sau la fel, cand fac dus, ea e prezenta langa cada, ca nu se poate altfel,
, si o vreme plangea cand ma vedea cu apa curgand direct in cap, cine stie, i se parea ca patesc ceva poate. Acum s-a obisnuit si cu asta...
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Eh, cu prosopul m-a vazut de atatea ori si nu a bocit, doar cu parul lins pe spate nu... oare asa horror aratam ???
O sa-l "instruiesc" pe sotu`
sa nu se uite in ochii lui, am observat cand vine si fratele si se uita fix la el se pune pe urlat
... in orice caz, s-a inarmat saracu` cu jucarii plusate imense poate, poate intra in gratiile lu` ficioru`su... saracutu`, imi este mila de el dar ce naiba sa facem daca aci in romanica noastra nu e de trai bun 

patrisuca spune:
si patricia mea se sperie cand stranutam tusim sau cand vorbim putin mai tare. mai tresare si noaptea in somn. oricum zilele astea m-a mancat. a trebuit sa ma mut la mama pt cateva zile si i-am schimbat locul. a fost ft agitata numai in brate 24 din 24 am stat cu ea, plansete si toate alea. sunt extenuata. nici nu am mai apucat sa deschid comp. va pup
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui patrisuca si patricia mea se sperie cand stranutam tusim sau cand vorbim putin mai tare. mai tresare si noaptea in somn. oricum zilele astea m-a mancat. a trebuit sa ma mut la mama pt cateva zile si i-am schimbat locul. a fost ft agitata numai in brate 24 din 24 am stat cu ea, plansete si toate alea. sunt extenuata. nici nu am mai apucat sa deschid comp. va pup andreea mamicuta patriciei |
Nici lui stefan nu-i plac locurile noi, de cand a dat frigul nu am mai dormit decat acasa... dar sa-l tin in brate 24 din 24 mi se pare criminal, eu nu cred ca l-am tinut mai mult de 30 min.pe zi in brate pe Stafan, nici nu-i prea place, in schimb stam f.mult imbratisati

, mi-a fost teama sa-l invat in brate, cumnata mea si gatea cu copilul in brate pana la 2 ani chiar, si urla daca voia sa stea saraca pe scaun cu el in brate, mi s-a parut criminal ... http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96
Karmen_ spune:
Buna, fetelor! Si eu am aceesi problema cu Roberta acum: mananca bine si mancare si laptic, doarme bine (si mult), dar a inceput de vreo doua saptamani cu "crizele" de alintat si smiorcaiala ca sa o luam in brate...O amanam cat putem, ne jucam cu ea, vorbim, cantam, dar nu se lasa pana nu o luam in brate sa ne plimbam cu ea prin casa, sa puna mana peste tot...inainte doar se maraia, acum urla de-a binelea, de zici ca o doare ceva...dar dupa cateva secunde dupa ce ai luat-o in brate, nu mai are nimic, rade si din cele cateva cuvinte pe care le leaga, doua sunt "bu" (sa plecam) si "pa" (face cu mana parca-i stergator de parbrize)
Oricum, de asta ne-a fost mie si sotului teama din prima saptamana dupa ce-am adus-o acasa si de asta n-am scapat 
Fetelor, voi ati avut problema asta si cum ati scapat de ea?
Aaa, am uitat, nu zice decat "tata" si acum cand e foarte suparata ca n-o luam in brate zice "mma-mma" si dupa ce-o iau in brate zice repede si intr-un cuvant: "tata"
asta e, sunt tare smecheri prichindeii astia mici...de-aia trebuie sa-i inveti la timpul potrivit ce au voie si ce nu, ca dupa aia, degeaba ne mai plangem...oof, da' e cam greu!
karmen
de
Roberta-Ioana
La Roberta acasa
patrisuca spune:
karmen cu aceeasi problema ma confrunt si eu de ceva vreme. pitica mea e ft nervoasa de cate ori o asez pe pat, din brate. practic ma obliga sa stau cu ea asa mereu. plange de rupe cand nu o plimb in brate prin casa. ce pot sa va mai spun..zilele astea am fost cu ea prin mall si nu a vrut sa stea deloc in carucior se incorda mai sa sara.m-am plimbat cu ea in brate prin mall iar cand am vrut sa ma asez la o masa a inceput sa urle.
ramona7575 spune:
M-a ferit Dumnezeu de prbl.asta cu luatu in brate, de fapt, inca de cum l-am adus acasa de la spital am interzis mamei soacre sa-l dragaleasca asa, i-am spus direct "daca il inveti in brate, ti-l dau la pachet acasa " si a inteles saracuta. Toate dragalaseniile se efectueaza in pat sau in brate dar pe canapea... nu plimbat prin casa ca si cum as avea marsupiu.
Caruciorul a fost mana dreapta, acolo se relaxa cel mai bine si f.f.f rar a plans in el, de regula, cum miscam de el cum tacea... si prin somn bataiam din picior, asa faceam si mancare. Mi-a fost greu de la 4-7 luni pana l-am pus in premergator si acum pot spune ca a fost cea mai linistita perioada, de acum a inceput sa faca nasoale si la mancare (vedeti si in filmuletz )dar vrea mereu pe langa mobila si se mai loveste...il mai deranjeaza dintisorii , ii dau pufuleti si biscuiti... se linisteste pe loc.
Un pont: in perioada 5-7 luni, l-am pus in leagan, sunt in piata (sunt in jur de 35ron) si le puteti pune in tocul usii, ii placea teribil iar cu o ata il leganam si faceam mancare... si acum il mai pun din cand in cand. Aveti grija, trebuie sa coaseti ata, sa nu vina in nas.
Karmen, ti-a iesit iaurtul ?