Fiv in Ungaria 81
Raspunsuri - Pagina 8
cornelia1172 spune:
buna fetelor
stiu ca intru foarte rar din lipsa de timp dar am intrat un pic sa va salut. Eu m fost in Ungaria si m-am intors foarte repede din cauza ca analizale facute acolo erau foarte proaste, a ramas sa merg poate in ianuarie.
Violeta, Espe imi pare foarte rau ca nu ati reusit.
Rubia felicitari
in alta ordine de idei, vine cineva de aici la intalnire maine seara Mi-ar placea sa cunosc fete de aici in persoana.
Daca nu vine nimeni nu merg nici eu.
o zi buna
va pup
Cornelia
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitta Mami vreau ne destainuiesti si noua schema ta de la K? |
Bineinteles, kitta!
In prima zi de ciclu (la CM-ul de dinaintea celui in care voi face stimularea) incep anticonceptionalele Marvelon si trimit mail la clinica... In ziua 8 voi face un eco in tara ca sa vad daca am chisturi... Ei imi spun cate zile sa continui sa iau AC si cand sa incep inhibarea... din ziua in care imi vor spune ei sa incep, voi avea urmatoarea schema:
Medicament_Suprefact_Gonal FMerional
Ziua 10,50 ml
Ziua 20,50 ml_75 UI2 fiole
Ziua 30,25 ml_75 UI2 fiole
Ziua 40,25 ml_75 UI2 fiole
Ziua 50,25 ml_75 UI1 fiola
Ziua 60,25 ml_75 UI1 fiola
In ziua 7 de tratament (respectiv ziua 6 de stimulare) ma prezint la ei la eco... atunci vom stabili urmatorii pasi ai tratamentului...
Vreau sa mai specific ca la primul FIV (cel cu 5 foliculi si un ovocit) am facut stimularea cu puregon 150 si inhibarea cu cetrotide...
Laura
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristm Laura, tu cum ai dat de persoanele cu care te conversezi pe net? |
pe site-urile de anunturi... ele au dat anunt de donare! dar din trei nu mi-a raspuns momentan decat o persoana!
Laura
samira33 spune:
buna dimi
am treaba multa azi...n-am apucat sa citesc din urma...asa ca nu stiu ce sa va spun...decat ca va pup dulce si va doresc o saptamana faina.
mami_vreau spune:
retam chiar daca iti pare ca a venit cm eu sper sa nu renunti la b-hcg de azi! Doamne ajuta, iti tin pumnii!
espe Doamne ajuta sa creasca b-hcg azi! Bafta multa!
patricia abia astept sa-mi spui rezultatul tau care arata gemenashii!
tamaryllis nu pleca de la premiza ca testul HPV nu va iesi bine! incerca sa te linistesti si sa nu iti faci atatea ganduri negre. Mai bine faci testul (care eu zic ca va iesi ok)i ii trimiti mail lui K si poate incepi FIV-ul mai devreme decat crezi! Bafta!
dia_na mersi de info legate de AMH...
luck deci si tu esti cu E2 mare... offfff... las ca reusim noi si asa!
mirela2 nu mai suparici si stai linistita ca imediat trece timpul si pui la adapost fulgisorii de nea! 2-3 luni trec cat ai zice peste... mai ales ca sunt si sarbatorile de iarna e un moment numai bun sa-ti umpli timpul cu altceva!
kitta acum am vazut ca tu ai raspuns mai rau cand ai luat AC inainte! mhmmmm... m-ai pus pe ganduri... dar tot trebuie sa iau ca am si predispozitie spre chisturi...
Laura
bytzi spune:
mami_vreau si eu sint de aceeasi parere cu kitta
uite in cazul meu si eu am avut o laparo pt chisturi endometriozice si mi s-a umblat la ambele ovare
fsh meu era ok ,in 2 ani de la laparo era 10 si dupa inca un an 20(am 33ani)E2 era de 32pg/ml cind FSH era de 10
si 16,04pg/ml cind FSH era de 20
in oct am inceput o inhibare cu marvelon si apoi stimulare cu 200ui puregon(doza asta mica mi-a dat-o pt a obtine un folicul si un endometru de calitate,FIV-ul era mai mult pe 'CM natural')dupa 5 zile de stimulare nu am avut nici un folicul si endo era de 1mm si eu am ajuns la aceeasi concluzie ca ovarele deja sint 'inhibate' si nu mai au nevoie de inhibare
eu am mai facut niste stimulari cu 75ui/zi si alta cu 150 ui gonal/zi(pt IA ) fara AC si atunci am obtinut un folicul
te urmaream ca avem cam aceeasi problema
bafta multa
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
zapp spune:
Buna, fetelor!
Miki, eu am luat metypred de 16 mg cate 1/zi, 4 zile dupa punctie. Se pare ca asa prescrie la toata lumea Kovacs.
Fetelor, va rog sa-mi spuneti ce stiti de GRAVIBINON. Stiu ca nu se mai importa in Romania, dar ce stiti, se mai produce? Exista vreun inlocuitor? multumesc mult
zapp 7+
tamaryllis spune:
Fetelor, va multumesc pt sustinere!
Mami_vreau, nu stiu exact ce sa fac referitor la testul HPV. Eu nu mai suport inca un diagnostic naspa; sau cel putin asa cred eu, ca nu mai suport, caci vad ca omul pana la urma se obisnuieste cu orice. Daca imi zicea cineva acum cateva luni ca m-as fi comportat normal intr-un asemenea context, nu as fi crezut!
Voi merge vineri iar la ginecolog, sa imi dea acel tratemt despre care imi vorbise data trecuta (cred ca cervugid). Parca as astepta o luna, doua, sa am un test PAP normal (in speranta ca tratamentul da rezultat) si i-as scrie din nou lui K pt programare. Eu deja l-am intrebat pe K: daca sunt pozitiva la testul HPV mai pot face FIV? Mi-a raspuns ca DA, dar trebuie sa am un test PAP normal, bun. De aceea parca nu mi-as face testul HPV si as merge intai pe tratament si pe repetarea PAP-ului.
Voi ce stiti? Daca se descopera hpv-ul se face oricum tratament? Sau doar daca ai modificari la nivelul colului?
Va pup pe toate!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
Espe spune:
bHCG: 24.11; 23.34; 18.1; In concluzie, FIV nereusit!
Cornelia, cine cu cine se intalneste unde? Vreau si eu, daca se poate!
Tamaryllis, vezi CMMB (centru medical matei basarab) din Bucuresti: http://www.labstar.ro/index.php/Servicii-Biologie-Moleculara-PCR.html . Cica ar folosi o tehnica mai buna pt HPV...