Fiv in Ungaria 81

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

Am o nedumerire pt balanta_tm sau poate stie si altcineva, e legat de TSH. Eu am la diferite analize TSH facute in ultimele luni asa: 3.15, 1,97, 2.15, 4.04. Edocrinoloaga din CJ mi-a dat sa iau intii Jodide 100 (iodura de potasiu) si acum in loc de asta Euthyrox 25 mg (cite 1/2 tableta). Ce stiti, chiar asa de important e sa fie TSH-ul sub 2? Limita laboratorului e 4.2, dar am citit si eu ca peste 2 afecteaza fertilitatea precum si sansele sa duci sarcina la final.

Ce parere au cei de la Kaali legat de TSH? Doar la Vienna e important?

Si mai ales cum interactioneaza cu un eventual tratament FIV?

Multumesc anticipat pt raspunsurile voastre.

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

tveety desi deocamdata nu incep FIVul: astept sa imi scada TSHul sub 2.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cornelia stiu ca merg multe din fetele de pe fiv, daca de aici merge cineva merg si eu...stiu ca samira si cu goggy vroiau sa mearga, am citit ca intalnire e undeva pe calea victoriei vis a vis de magazinul orange, sper sa nu gresesc....kitta a postat un mesaj legat de asta, maine seara e intalnirea si shery tre sa faca rezervare.

pupi

Mergi la inceput

"Gagici, deci maine este intalneala.
Cine vrea, repet, trattoria Buongiorno de pe Lascar Catargiu langa metrou Victoriei, incepand cu ora 17.00.
Pana acum suntem 11 buc."citat din mesajul lui shery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

Espe se pare ca fetele de la FIV se intalnesc la un restaurant pe Lascar Catargiu maine la ora 17. Se vorbea si pe aici de intalnire dar fetele nu mai spun nimic.
Tamaryllis sorei mele i-a iesit Pap la fel ca la tine si doi medici diferiti care nu se cunosteau intre ei(unul ginecolog) i-a recomandat Micomi. Ea a fost la dr. Elena Popa
Retam poate poate!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

Mirela am postat o data cu tine.
si eu vreau sa merg daca vine cineva de aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Cornelia, ti-am trimis un PM.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

offf, am fost la dr azi si eco e la fel, dar culmea beta in loc sa scada a crescut, a vrut sa mi faca maine chiuretaj dar medicamentul care il prescrie in aspiratie la mine e contraindicat, l as putea lua pe riscul meu dar nu vrea sa dam in altele apoi....iar ca sa mi dilate colul prin metoda clasica parca nu-mi vine, cu o simpla anestezie locala ......mi-e frica, doare. As prefera anestezie ca la punctie, dar nu face ca cica se relaxeaza uterul si nu e bine, caci la final, asa cum a postat o fata, se foloseste si chiureta si e risc de perforare....mai astept, poate poate pleca singura, am luat sa beau extract de muguri de zmeur, cica ca ar fi decat un fel de frectie la picior de lemn, eu incerc. Daca mai stiti si alt remediu natural sunt deschisa la opinii.

pupici fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Retam, De ce sa fie negativ?????????? oricum trebuie sa repeti miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

MIRELA, toate chiuretajele se fac in anestezie generala. Mi se pare barbar ca cineva, in secolul 21,sa mai faca asta cu anestezie locala. Cat despre dilatarea colului medicamentos, ma indoiesc de existenta acestei metode...
Poate ar fi bine sa ceri si parerea altui medic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dia_na, TSHul meu a fost primavara si vara in jur de 1, iar cand vremea a inceput sa se raceasca, a inceput sa creasca aiurea, asa incat in Noiembrie a ajuns la 2,3. La Viena se tine cont de TSH (cel putin in cazul meu), in sensul ca daca este mai mare decat 2, se considera fie ca exista riscul de a raspunde prost la stimulare, fie ca exista riscul de avort spontan in cazul in care FIVul reuseste. La mine FT3, FT4, anti TPO si anti tiroglobulina sunt in limite normale, si cu toate astea mi s-a spus ca nu incep protocolul FIV pana nu scade TSHul sub 2 folosind 25 mcg L-Thyroxin/zi. De asemenea, mi s-a recomandat sa mananc si sa beau chestii calde si sa am grija sa nu imi fie frig in general.
Din cate am observat, dr K, in cazul in care TSH este in limite, nu tine sa il scada sub 2 (zapp a avut in jur de 3 TSHul in luna in care a facut FIVul castigator).

tamy, nu stiu exact cum se procedeaza daca iese HPV pozitiv dar totusi PAP este ok. Ma gandesc ca probabil se da tratament pt HPV chiar daca PAP este ok. Incearca sa fii un pic mai optimista. Stiu ca ai trecut prin multe, dar trebuie sa fii pozitiva. Poate nu ai HPV si iti faci griji degeaba.
Mie mi-a venit rezultatul de la secretia din col unde la PAP imi iesisera niste coci; rezultatul este negativ, asa ca Dumnezeu stie ce a vazut doctora care mi-a facut PAP testul Vineri...

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput