Fiv in Ungaria 81
Raspunsuri - Pagina 13
mirela2 spune:
ala77 si eu sunt confuza, am sa cer parera si altor medici, pe viu nu fac nici sa mi dea bani.
violeta70 eu vin, stai linistita si vin si celelalte fete
RETAM spune:
Alla sunt a 9-a zi de la ET si de vineri am avut scurgeri maronii si ieri au fost mai rosiatice si astazi .....acum aproape nu mai am deloc deci maine voi putea zice ca mi-a trecut CM
PATRICIA ,,FELICITARI''
felicia_ spune:
Patricia, felicitari! Fug sa te trec pe listuta!
Alrak, de obicei fetele se intind la vorba, asa ca o sa ne mai prinzi, si daca ajungi mai tarziu
Mirela, Cornelia, vin si eu (am zis "da" de cand a anuntat Sheritra ca e gravi, asa ca sunt trecuta deja pe la numaratoare)
Retam, nu stiu ce sa mai zic... spera in continuare, banuiesc ca doctorii n-ar izce sa repetam daca nu ar mai fi sperante. Probabil exista cazuri cu implantare f tarzie.
Zapp, stiu sigur ca ma citit pe undeva cu ce poate fi inlocuit gravibinonul... dar nu mai stiu unde... Posibil ca fetele de la fiv sau "reusite prin fiv" sa stie. Sper ca esti bine!
dia_na spune:
multumesc mult pt raspunsuri tveety si balanta_tm; m-ati lamurit
o sa incep si eu de miine tratamentul atunci cu Euthyrox (mie mi-a dat 1/2 pastila de 25), in 6 saptamini sa merg la un control cu analize noi la endo la noi in Cluj si imediat dupa aceea la consultatia programata cu dr K; si mi-e mi-a dat de inteles ca nu e asa de important TSH-ul, a fost mai preocupat de AMH si estradiolul mare care poate masca FSH mare (si asa a si fost ca luna asta am estradiol normal si FSH 9,2 nu peste limite dar mult mai mare decit lunile trecute cind era pe la 6)
sper sa fie bine pentru noi toate si sa ne putem implini visul
ala77 spune:
RETAM,
Eu nu stiu ce sa zic, dar ai sangerat ca la cm, sau a fost mai mult un spotting? Am sa-ti spun ce-am patit eu: prin ziua a 9-a de la et am inceput sa am pete maro, in ziua 12 am facut 3 pipi-teste care au iesit negative. In ziua 13 m-am dus, totusi sa fac si HCG- ul, si, surpriza, a iesit 28. Convinsa ca e sarcina biochimica, am sunat la Szeged, m-au chemat acolo a doua zi, am repetat acolo analiza si a iesit 65. Am continuat tratamentul, urmatoarea zi beta a fost 131, dar petele maro s-au transformat in rosii, si a inceput sangerarea. Am stat la pat, cu sangerare, repetand bete la 48 ore, care se dubla negresit. Din pacate am avortat spontan doua saptamani mai tarziu. Stau acum si ma gandesc, daca mie mi-a iesit beta 28 in ziua 13, cat o fi fost in ziua 9? Probabil 0.
Eu zica ca daca nu ai sangerat ca la cm, sa repeti beta atunci cand ti-a zis Zadori. Ca nu degeaba ei zic sa facem analiza asta la 12-14 zile de la et. Si mai e ceva: ai facut et cu blasto?
RETAM spune:
Alla am facut cu embrioni de ziua 4-a iar ceea ce zic eu ca e cm a fost si sange ieri si am avut dureri de cm destul de puternice ...ca si abundenta nu a fost normal dar eu zic ca e de la medicamente acum eu zic ca doar o minune de la dumnezeu mai poate sa fie si sa imi fi ramas bebe ....voi afla joi ....am mai facut un test de urina si era negativ
samira33 spune:
hello
intalnireeeeeeeeeeeeeeeeeeee???!!!!
mirela...si eu vin...trece-ma pe lista.
nah....sa vaz' cum ma misc cu talent maine...sa-mi rezolv toate treburile pana la 4.
ne intalnim inainte???sa mergem de manuta la restaurant???
ce misto s-a nimerit sa fie si alrak in Bucuresti.
ooooffff....revin imediat...ca ma striga barbatu din mansarda ca nu gaseste impodobelile...ca ne apucam de ornat curtea si casa.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 hello intalnireeeeeeeeeeeeeeeeeeee???!!!! mirela...si eu vin...trece-ma pe lista. nah....sa vaz' cum ma misc cu talent maine...sa-mi rezolv toate treburile pana la 4. ne intalnim inainte???sa mergem de manuta la restaurant??? ce misto s-a nimerit sa fie si alrak in Bucuresti. ooooffff....revin imediat...ca ma striga barbatu din mansarda ca nu gaseste impodobelile...ca ne apucam de ornat curtea si casa. |
i am spus lui shery ca s ar putea sa vi si tu, te am sunat......evident ca ne putem vedea inainte si sa mergem de manutza