Fiv in Ungaria 81

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui patricia

Hello fetelor in la raport valolarea mea e fffffffffffffffoarte mare 1500. Dr. a spus ca poate sunt 2 sau 3. In ziua a 5 aveam 25, iar acum 1500.. NU MAPOT CONTROLA DE BUCURIE.
BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA SFINTA SA MA AJUTE SA-MI TIN IN BRATE BEBELASII.

FELICITARI !!! Si noi ne bucuram pe langa tine de reusita ta.
Sa ai parte de o sarcina usoara si BB-ii sa creasca la mami in burtica.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamolnar

Hei, fetele cu intalnirea de maine, beti o bere si pt. noi cele care suntem la prea mare distanta ca sa ajungem.

Ne putem gandi la o intalnire in vestul tarii?????
Timisoara- Arad - Oradea ??????
Ce ziceti?

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

patricia super valoare......
pupi si floricele si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Well done, Patricia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dia_na, mie mi s-a spus ca doza de 25 mcg nu da dependenta. Mi s-a dat de inteles ca voi continua cu L-thyroxin de 25 mcg si pe perioada FIVului si mi s-a spus clar ca L-thyroxin este comaptibil cu medicamentele FIV; mi-au zis ca la CM de luna asta sa masor TSHul in Z3 si sa le comunic valoarea, ca sa decida daca incepem FIVul pe CM asta. Daca se continua cu L-thyroxin si pe perioada sarcinii, nu stiu; inca nu indraznesc sa visez atat de departe.

cornelia, nu stiu exact ce fel de medicamente exista pt HPV, auzisem ceva de niste vaccine ce trebuie date pt anumite tulpini de HPV (probabil ca este vorba de intarirea imunitatii mentionate de tine).

patricia, felicitari!!! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si bebe(-i) la termen.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

Hei, fetele cu intalnirea de maine, beti o bere si pt. noi cele care suntem la prea mare distanta ca sa ajungem.

cum sa nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Citat:

Ne putem gandi la o intalnire in vestul tarii?????
Timisoara- Arad - Oradea ??????
Ce ziceti? tuturorDoamne Ajuta!
De ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

RETAM In ce zi dupa et esti?e
MIRELA, iarta-ma ca insist, eu am trecut printr-un chiuretaj dupa un avort spontan in care nu s-a eliminat toata sarcina. Nici macar nu mi-a facut prin aspiratie, ci cu chiureta, in anestezie generala, si a fost ok.In plus de asta am prieteni foarte buni care sunt ginecologi. Crede-ma, cu relaxatul uterului de la anestezia generala e o prostie. Exista,intr-adevar, anestezice care relaxeaza uterul, dar din fericire s-au inventat si altele, mai noi, fara prea multe efecte secundare. Riscul de perforatie uterina exista, indiferent de anestezie generala sau locala.Cred ca asta tine mai mult de experienta ginecologului. Deci eu insist: mai cere si parerea altor doctori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Patricia super....
Retam imi pare rau....
Fetelor deci maine ne intalnim la ora 17.00, da?

Pupici, ca vreau sa plec acasa

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Va multumesc fetelor, Sa dea Domnul sa fie bine. Luni ne intilnim ptr. eco(sa-i si vedem) nu? sa vedem daca stau cuminti unde trebuie

Mergi la inceput