Fiv in Ungaria 81
Raspunsuri - Pagina 14
luck spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK Ne putem gandi la o intalnire in vestul tarii????? Timisoara- Arad - Oradea ?????? Ce ziceti? tuturor Doamne Ajuta! |
sau mai bine la Sibiu , ca este la mijloc ????????
kitta
tratamentul cu aprednisolon din prima zi de stimulare ti-a fost dat de drK sau ai urmat pasii din Austria?
Da , cred ca ai dreptate , am sa-i trimit un mail sa vad ce zice.
Te rog din suflet daca poti ne scrii si noua schema ta de tratament?
cristal
naspa , eu eram mai mult ca sigura ca prednisonul pe care l-am luat o perioada mai mare mi-a influentat stimularea.
Imi aduc aminte ca drZ mi-a spus cand am inceput stimularea sa iau medrol (el nu stia ca eu luam deja de 1 luna prednison) nu mai mult de o pastila de 5 mg pt ca imi influenteaza rezultatul la stimulare.
O sa-l intreb si pe dr K , sper sa nu uit.
patricia
FELICITARI !!!
retam
ALRAK spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luck
sau mai bine la Sibiu , ca este la mijloc ???????? |
Sibiul este orasul meu natal ... am si unde sa stau ... asa ca, why not.
tuturor
Doamne Ajuta!
miki-miki spune:
citat din mesajul lui mirela2 ....mai astept, poate poate pleca singura, am luat sa beau extract de muguri de zmeur, cica ca ar fi decat un fel de frectie la picior de lemn, eu incerc. Daca mai stiti si alt remediu natural sunt deschisa la opinii. pupici fetelor |
Mirela extractul de zmeur e progesteronic, nu e bun pt ca sustii sarcina in continuare. Cel mai bine apuca-te de sport, bea vin fiert, baie fierbinte... mai era buna aspirina dar ai zis ca ai alergie la ea.
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
miki-miki spune:
citat din mesajul lui balanta_tm ................Mie mi-a venit rezultatul de la secretia din col unde la PAP imi iesisera niste coci; rezultatul este negativ, asa ca Dumnezeu stie ce a vazut doctora care mi-a facut PAP testul Vineri... |
Si eu am avut coci acum 3 ani, la cultura nimic iar sotului i-au iesit la cultura uretra stafilococul auriu. Banuiesc ca anal mea nu a fost facuta corect pt ca dc el avea tb sa-l am si eu. Coci cred ca vine de la stafilococ, fa-ti o cultura de col la alt laborator, spune-le sa caute stafilococul auriu.
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
miki-miki spune:
citat din mesajul lui mirela2 "MIFEPRISTONE – PILULA ABORTIVA |
Dc alegi calea asta nu poti face ET decat dupa 6 luni.
KITTA spune:
Oaaaaau ce de unguroaice la intalneala! Sa stiti ca noi fetele mai vechi ne vedem de fo 2-3 ani regulat(e) cam o data pe luna sau daca nu maxim o data la 3 luni si MUSAI de fiecare data cand reuseste vreo fata.
Deci, o sa vina si subsemnata sa dea cu ghiocul la fetele noi venite.
O mica precizare fetelor care au avut nereusite de curand si care eu una care nu am inca o reusita stiu in ce stare sunt: vor veni vechi aspirante care au reusit mai devreme sau mai tarziu cu copii, desi nu este o intalnire de odisee de mamici, cred ca s-a inteles putin gresit si au uitat cam repede durerea.....Sa ma scuze cineva daca se simte ofruscata!
Da, vom sta destul de tarziu daca putem din vaii motive. Si eu una voi veni mai tarziu de 5!
miki-miki spune:
Patricia felicitari!!! Super-super beta
Te rog frumos mai spune-mi inca odata cum ai luat ovitrelle, ai luat o fiola intreaga cu 36 ore inainte de punctie sau 2? Si apoi la cate zile de la injectie ai inceput sa iei 1/4 ??
Mirela si eu am facut chiuretaj cu anestezie totala dar a fost una f usoara, am fost semiconstienta, nu m-a durut deloc dar am simtit ca se umbla acolo. Cred ca nu a durat tot 5 minute, apoi m-au trezit si m-au dus in salon. Dupa 30 min eram in picioare. Tb sa nu mananci nimic si nici sa nu bei apa imediat dupa ce te trezesti ca eu am baut si am dar la ratze tot ce am baut. Am facut o balta maaaare langa patul meu
buluna spune:
Buna fetelor! Am intrat sa va urez, acum de sarbatori, sa vina Mosul cu un bb in burtica. Lupta este grea dar merita...sa aveti rabdare ca veti fii rasplatite din plin. Observ ca sunt in continuare reusite si ma bucur din suflet.
Gyongyi, Mihaele, Ali, Liana, Cornelia, Micky2007...sa stiti ca ma gandesc la voi si va transmit multi...multi pupici. Adica va transmitem .
cornelia1172 spune:
Buluna multumesc. Am vazut filmuletul pe care l-ai trimis. Superb.!!!
Chiar vorbeam zilele astea cu Mihaele despre tine si voinicul tau .Multa sanatate si fericire va doresc la toti trei