Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
oanaiacovita spune:
Rebiana, cred ca ai vazut linkul pus de Bea la pufuleti:
http://www.radiourionline.ro/asculta-radio-fly-colinde-14-453.html
Sunt foarte faine colindele, si pentru fetele din afara vi-l recomand cu drag. Apasati unde scrie asculta in Winamp.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
blue noi, eu si sotul din dotare, am convenit sa ne achizitionam ceva util si scumpisor pt casa, de sarbatori.. dar eu n-am putut sa ma abtin si i-am cumparat astazi un fular-sal ff dragut pt ca am vrut sa-i readuc bucuria din copilarie pe chip si-n inima. E un gest simbolic, duce cu gandul la iarna si ii va folosi!
Imi amintesc, cu deosebita placere, cand am primit, acum multi ani, de la el, o cutie de bomboane, in forma hexagonala si care avea desenate, pe fiecare fateta, scene legate de sarbatorile de iarna. Mi-a placut enorm!! Daca gasesti ceva asemanator, ii poti lua sotului tau, mai ales ca-i plac dulciurile.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Rebiana, cred ca ai vazut linkul pus de Bea la pufuleti: http://www.radiourionline.ro/asculta-radio-fly-colinde-14-453.html Sunt foarte faine colindele, si pentru fetele din afara vi-l recomand cu drag. Apasati unde scrie asculta in Winamp. ![]() Oana 28+ Eric Nicholas AMR 11+![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Ce fain!!
Multam' frumos!!Pentru Luca, Mosul a pregatit o masina maaaare, neagra (pe care o ochise el la un magazin acum cateva saptamani si era mirat dupa aceea ca nu mai e pe stoc
si pe care era cat pe ce sa le vada astazi cand le ascundeam..phew!!).Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Rebiana, sa ne spui maine cum a reactionat puiul cochet.
Oana
28+
Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
tina_80 spune:
Buna seara dragi mamici!
Multumesc mamicilor care mi-au raspuns.
Va doresc tuturor ca Mos Neculai sa va aduca noroc, sanatate, sarcina osoara si la termen!
Sarbatori fericite!!!
tina
+6
nibi_niki spune:
eu i-am luat iubitului o sticla de whisky.Astept sa vad ce imi pune el in ghete-daca nu a uitat deja
.Nu prea pricepe el care e faza cu Mos Nicolae..
25+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Rebiana, sa ne spui maine cum a reactionat puiul cochet. ![]() Oana 28+ Eric Nicholas AMR 11+![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Abia astept!! Sigur c-o sa va spun; va fi greu sa redau onomatopeele

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
bluekidoo spune:
i-am luat pana la urma cateva ciocolate.. ca nu aveam de unde alege altceva si nici timp sa ajung mai departe de casa.. oricum stiu ca-l va incanta,, adica ar aprecia si daca i-as pune o guma in ghete
... pana sa plece ma intreba ce vreau sa-mi aduca mosu.. si i-am zis " un masaj si o poinsentia"
.. asta asa ca stiu ca nu voi primi nici una din ele
.. masaj nu o sa fie in stare sa faca dupa 12 ore de munca iar in kaufland nu are cum sa ajunga sa-mi ia mie floarea
.. am asa senzatia ca tot cu ciocolata o sa vina si el.. daia am luat sortimentele care stiu ca nu mi le-ar lua el mie
.. mama ce de ciocolata o sa mai mancam ![]()
maine daca o sa fie odihnit impodobim si noi bradu.. daca nu luni 
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
25+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
asteropipan spune:
si noi am facut BRADUTUL
acum 2 zile..si a iesit superb.am pus si colinde de pe youtube.si ne gandeam si ne hlizeam ca la anul pe vremea asta o sa o avem pe bebelina noastra aici de-a busilea printre picioarele noastre tragand de toate globurile
. anul acesta am pus si zapada artificiala si arata asa frumos dar i-am zis sotului ca la anul nu mai putem pune sa nu cumva sa pape asta mica![]()
alina
26+
bluekidoo spune:
mi-am adus aminte ce vroiam sa spun mai devreme... cand ma nascut pe mine, mama a stat o luna in spital din cauza anemiei... bine si la fratimiu a stat o luna dar la el era alta poveste.. s-a nascut prematur... ceva mai tarziu a aflat ca anemia pe care se chinuiau sa i-o trateze la nasterea mea este defapt genetica.. anemie pe care am mostenito si eu si fratimiu si o vor avea si copii nostri.. nu mai stiu exact cum se numeste stiu doar ca doctora m-a informa acum cativa ani ca innainte de a face un copil trebuie sa se testeze si sotul.. daca am doar eu, va mostenii si copilul dar nu va avea probleme.. daca are si sotul, putem sa ne luam gandul de la copil ca nu are sanse sa traiasca sau printr-o minune se alege doar cu ceva malformatii.. din fericire am doar eu dar acum ma intreb, si eu voi avea soarta mamei mele? sa zac vreo luna in spital pt recuperare? sau poate ma ajuta vitaminele luate in timpul sarcinii??? sper sa isi faca vitaminele astea efectu ca nu vreau sa stau mai mult de 2-3 zile in spital... luna asta sau la inceputul lui ianuarie tre sa repet analizele si vedem cum mai stam cu anemia.. daca reusim sa o tinem sub control.. pana una alta in cazul meu doar gandirea optimista ajuta ![]()
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
25+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica