Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

OANKA sa fi sanatoasa si fericita alaturi de bebe mic si de familie. Sa ai parte doar de impliniri

In seara asta vine mosu.. sa dea Domnu sa ne umple ghetele cu sanatate, fericire, liniste sufleteasca si impliniri alaturi de toti cei dragi

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 25+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare burticute!!!

Dupa indelungi incercari reusesc si eu sa mai scriu cate ceva.
Doar ce am venit de la cumparaturi ca maine e ziua de sfant a sotului...si vreau sa fac ceva pregatiri in seara asta pt ca vin nasii maine la noi.

In rest suntem bine...ne rotunjim...ne mai si ingrasam dar na, slabim noi dupa.
Oana imi place numele odiseei!!! Eu n-am apucat sa votez dar am citit in urma dezbaterile pe tema asta.
Fetelor ce cadouri bagati diseara in ghete?? Eu deja am intrat in atmosfera asta de sarbatoare...ma bate gandul maine sa impodobesc bradutul....dar cred ca totusi mai astept pana saptamana viitoare ca sa termin si curatenia pe care ma tot chinui sa o fac.
briza_marii m-ai dat gata cu jumarile!!! Salivezzz!!!!!!
oanka80 LA MULTI ANI!!!!!!! Sa fii sanatoasa si iubita si sa ai o sarcina usoara pana la final!! Petrecere frumoasa si sa-ti aduca mos Nicolae muuulte impliniri si voie buna!!
asteptam un 25+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

LA MULTI ANI OANCA !!! SA FII MEREU FERICITA, SANATOASA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA !!!

Ioana, 25+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

OANAIACOVITA si eu m-am confruntat cu o mare anemie de vroiau sa ma bage pe perfuzii dar am un dr f bun care mi-a recomandat FERO-FOLIC(adica fier+acid folic), poate la noi are alta denumire.mi-a dat sa iau cate 2/zi cu o ora inainte de mancare deci pe stomacul gol ca sa se poata asimila mai bine si cel mai IMPORTANT e sa-i iei cu SUC DE PORTOCALE PROASPAT,pt ca vitamine C ajuta sa asimilezi fierul mai repede. + papa salate,seminte,alune... care contin fier.
sper sa te pui repede pe picioare. pupici
alina26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

fetelor eu am avut hemoglobina 2,1 de s-a mirat dr ca mai stateam pe picioare.si in 3 luni a urcat la 10 ceea ce era de bine si dupa alte 4 luni la 27.asta se intampla anul trecut.acum avem 14-15 nu mai stiu sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Noi am facut bradutul si sutem tare mandri ca acestea vor fi primele sarbatori in 3(2 si jumatate ). Maine o sa fac niste poze langa bradut ca azi eram in pijama si desi mi-a facut sotul cateva in timp ce impodobeam, nu e o tinuta prea buna de aratat lumii.

Mihaela multumesc de sfaturi si sper sa nu ajung in Spital ca mi-e groaza.

Niki speram amandoua sa nu ajungem la perfuzii.Eu iau doar un tardyferon de 80mg.

Samaria chiar ma gandeam la voi ca nu ai mai intrat ca citeam aseara subiectul cu infectiile urinare si am vazut ca scriai des acolo.Sanatate multa.

Alina tie si Ioanei.

Rebiana cum esti? Te mai doare capul?

Diana eu sper sa nu ajung la perfuzii, dar sper ca dra mea sa stie ce face.

Carmen tu te plangi ca iei prea multe kg, eu ma plang ca le cam pierd. De vinerea trecuta in loc sa pun, am dat jos vreo 700 de gr. Poate si unde nu mai iau vitamine ca a zis dra sa ne axam doar pe fier.

Ate sa ai grija cu efortul la curatenie.

Alina2 si eu fierul il iau tot impreuna cu acid folic si incerc ca dupa ce il iau sa mananc citrice. Nu am rabdare sa mai fac si suc si iau cu citrice.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

fetelor ce ati luat sotiilor de mos nicolae?? al meu a plecat acum la munca si vreau sa dau fuga sa ii iau ceva dar nu prea stiu ce.. ma gandeam la ceva simbolic.. adica imi amintesc ca mie imi aducea mosu dulciuri si fructe.. cadourile mari le primeam de mos craciun... cred ca dau fuga a magazin si ma infig in raftu de dulciuri.. noroc ca e un mare mancator de dulciuri
mai am o problema si cu pusul lor ca nu stiu unde.. daca i le pun la usa la intrare sigur nu le gaseste ca or sa se joace pisicile cu el si in cel mai fericit caz vor fi imprastiate pe hol daca nu sub canapea in sufragerie.. daca le pun in camera mie teama ca nu o sa aprinda lumina sa nu ma trezeasca si iar nu le vede .. sa inchid pisicile in camera si sa stea dulciurile linistite pe hol??.. uff.. grea decizie ..
aaa si mai am o problema.. fetelor care aveti Poisentia sau craciunita parca i se mai spune, cum se ingrijeste??? eu imi cumpar in fiecare an si nu imi rezista niciodata poate nu stiu eu s-o ingrijesc... acum mi s-a pus pata pe una mica in kaufland dar imi e asa teama sa iau.. eu sunt si bleaga si pun suflet si sunt trista de cate ori imi moare o floare sotul mi-a cam dat interzis la flori ca s-a saturat sa ma vada trista de cate ori se ofileste sau usuca o planta.. da daca eu am incredere in mine ca de data asta merge o sa imi ia
a si inca ceva.. ma uitam pe listuta de la inceput cu aniversari si am vazut ca eu nu am dat data nasterii asa ca o spun acum: 17.05.1984
parca mai vroiam sa va spun ceva.. dar am uitat

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 25+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana mi-a trecut durerea de la sine, slava Domnului!
In seara asta sau, cel tarziu maine, facem si noi bradutul, acompaniati de colinde!
Tu reusesti sa mai dai jos din kg..eu le adaug cu viteza luminii (si nici eu nu iau vitamine.. doar aspenterul si actoveginul pt arterele uterine).. ufff ce fel de lege a compensatiei mai e si asta . Nu te ingrijora pt ca ai pierdut 700 de g, le vei pune inapoi in ultimele doua luni de sarcina si inca altele in plus! Tu si bebe sa fiti sanatosi!

Abia astept sa vad/pozez reactia lui Luca la vederea cadourilor pe care le va gasi maine de dimineata in ghetute! L-am tot intrebat astazi ce-i va aduce Mosul si in parte.. a nimerit!! Am pregatit si pt sot o mica surpriza!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Rebiana ce ii aduce Mosul lui Luca?
Eu sper ca totul sa fie bine cu bebe. Sper ca marti sa o gasesc pe dra sa imi faca un eco sa ma linistesc. E posibil si de la infectia asta, ca tot merg la baie des si elimin toate lichidele ce le beau.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+

Bebe mic

Mergi la inceput

Bluekidoo, eu i-am luat sotului un set Str8 cu afetrshave, deodoramt si ge de dus, pentru ca m-am simtit prost cate lucruri trebuie sa iau pentru mine pentru nastere.
Iar el azi a venit cu 2 amandine din Auchan.
Noi nu prea suntem cu cadourile. Cand avem nevoie de ceva de luam, nu asteptam o sarbatoare.

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+

Bebe mic

Mergi la inceput