Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Oanka -- LA Multi Ani!!! Multa sanatate si o sarcina la termen ...sa fii fericita alaturi de familia ta

ancasapt.23Deyan si mami deKarla20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Andra si eu stiu ca trebuie sa simtim cel putin 10 miscari pe zi, asa cum zice si oanaiacovita. La prima sarcina la fel am stiut, sunt sigura ca cine a scris articolul a avut o greseala de exprimare. Asa ca stai linistita

ancasapt.23Deyan si mami deKarla20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana stiam ca fierul necesita vitamica c , ca sa se absoarba mai repede
despre anemie la ca mihaela stiu, ca in anumite limite e normala in sarcina
pt mine e o minune fierul asta, nu stiu cum mereu il am peste limita
singurul motiv care.mi vine minte e lintea care o mananc destul de des si citricele...

andra si eu stiu ca tre sa monitorizezi cel putin 10 miscari in mai multe reprize , nu 10 intr.o ora, ci asa intr.o zi normala cand nu stai doar in repaos

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus,fetelor!
V-a fost dor e mine?
Eu v-am citit in mare fuga pe toate, in fiecare zi,la un moment dat imi facusem o listutza cu raspunsuri pentru voi, dar bineinteles ca trebuia mereu sa intervina ceva si sa nu pot scrie...iar listutza mi s-a ratacit,asa ca va rog sa ma iertati daca nu ma pot baza pe neuronul meu si singuratic, si blond si gravid, ca sa va raspund...
Pe scurt,am trecut de o saptamana in care am fost raciti toata familia,slava-Domnului ca acum ne-am mai revenit,am cheltuit cu doctorii si medicamentele de m-am saturat...sper sa fi scapat pentru o vreme,macar...
In rest,toate bune si frumoase,bebe imi da suturi vizibile ca lumea prin peretele burtii,de rad Sam si tati cu gura pana la urechi...
Luni o sa merg la control+eco,sper sa fie totul bine,daca o sa apuc(sper sa apuc), o sa intru sa va spun ce si cum a fost...

Draga Oanka:sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si mult noroc,sa ai parte de o aniversare frumoasa ca tine si ca sufletul tau,mereu inconjurata de iubirea celor dragi!LA MULTI ANI!!!

Oana:multumesc pentru activitatea de contabilizare a voturilor!Imi place numele odiseeii ales de voi,iar iconulmi se pare tare dragut...cand ma gandesc la iepurasii pufosi,saltareti si sfiosi,zic, ca nu se putea denumire mai potrivita
In alta ordine de idei,iti doresc multa,multa sanatate,ingrijeste-te si fii puternica!

Rebiana: pentru o mamicutza dragutza!

Andra-s:, te-am vazut,in poze,te-am placut,ce ramane de facut?

Freedelia:multa sanatate si sa ai grija in continuare de tine si de copiii tai minunati....M-ai facut tare curioasa cu pantalonii sexosi de piele...

Castelana:spor la activitatile caritabile,un pupic mare si o imbratisare din partea mea...

Denisa:,imi esti tare draga!

Dianami: pentru o mamica model,curajoasa si minunata!Multumesc pentru sfaturi,intotdeauna gasesti de spus ceea ce trebuie spus,te admir mult!

Anca:

Alina(ioanact): tie si printesicii tale,sunteti minunate!

Mihaelagrosan:,te admir mult si pe tine!

Delia13:,mi-au placut toate pozele,radiezi!

Dayanara:te pup cu drag ,nu imi pot inchipui odiseea fara tine,mereu ai o vorba buna de zis, esti foarte inimoasa

Dragele mele,regret ca nu nominalizez pe toata lumea,va admir pe toate si va simt atat de aproape de sufletul meu,va imbratisez cu drag pe toate,va doresc sa va umple Mosul de cadouri,fiindca sunteti cele mai bune si dragutze mamici,sotii si prietene din lume!
Dim pacata,o sa mai intru pe net de-abia luni,asa ca pana atunci va doresc numi sanatate,sarbatoare frumoasa de ziua numelui!

Maria 22+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi si fericiti ani, Oanka!
Sa fii sanatoasa si mereu fericita alaturi de sot, Maria si de cei dragi tie!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 20+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Maria ma bucur ca ai intrat sa ne spui despre tine si-mi pare rau ca ati fost raciti cu totii! Bafta luni la control si eco! Sa vii cu vesti minunate!

Pe mine m-a lovit o durere de cap, capatata dupa ce m-am intors de-afara cu printesul asa ca trag o portie de odihna dupa ce pun la cuptor puiul la punga si cartofii.
Tzuc pe toata lumea!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Oanka! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!

Oana, anemiile sunt de cateva zeci de feluri. Cea feripriva (la care scade fierul) e doar una dintre ele. E posibil sa ai de alt tip si s-a activat acum, datorita sarcinii. Urmeaza sfatul Mihaelei si incearca sa ajungi la un hematolog cand poti, pt. investigatii complete ale sangelui. Fier intravenos nu prea se administreaza la gravide decat daca trebuie musai-musai. Sanatate multa!

Maria, multumesc.

Delia, dupa nasterea normala apar contractii, mai ales cand alaptezi. Eu muream de durere, am luat chiar si un algocalmin in prima zi. Oxitocina nu da dureri mai mari decat cele naturale. Administrata in travaliu sau pt. inducere, s-ar putea sa doara insa, nu stiu exact. Asteptam poze cu pantalonii si biciul .

Roxana, cafea cu sorici?

Dupa nasterea Iuliei am urmat vreo 2 saptamani "regimul" indicat de dr. de familie in legatura cu alimentatia (ce-i drept imi spusese doar de alimentele care baloneaza, nu mi-a interzis fructele, legumele). Dupa aia, cand am vazut ca bebe e ok, am mancat orice fara probleme.
La Andrei n-am tinut cont de nimic. Am nascut vara si mancam la greu porumb fiert si inghetata.
Ideea e ca alimentele care noua ne fac rau s-ar putea sa-i faca si lui bebe ceva probleme (anumite substante trec in lapte), dar nu e o regula. testati si voi si, daca e ok, mergeti inainte. Doar nu suntem bolnave sa mancam numai fierturi . Conteaza ca alimentatia sa fie echilibrata, bogata in lichide, vitamine, proteine, fibre, etc, pt. ca si compozitia laptelui sa fie adecvata.

Ma duc sa-mi termin cafeaua.

Diana 30 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Oana multumim pt capitol si pt numele odiseii.
samaria
Roxana (Dayanara) multumim la fel!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 20+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticute,

In ultima vreme, spre rushinea mea , nu mai reusesc nici sa citesc, nici sa raspund. Este un frate al sotului pe la noi si sta doar la calculator zi si noapte. Laptopul nu pot sa-l conectez, ca nu am conexiune dubla si asta e, astept sa plece .
Ocupata nu sunt deloc, doar ma invart prin zona si gata. Am avut cateva zile fara fatuca de servici si a fost mai problematic, dar a venit si e ok. Problema e ca nu prea mai am incredere ca va ramane mereu cu noi, deci sunt in alerta mereu. Asta pentru ca pe aici e foarte greu sa gasesti pe cineva de incredere. Toate sunt niste hoate si lenese. Asta a mea e super, dar, ce sa-i faci.

Cum va spuneam eu continui sa iau in greutate nebuneste, cred ca si din cauza ca nu ma prea misc deloc. De mancat eu am impresia ca mananc normal, chiar foarte multe legume si fructe, mancare gatitta, cu painea am probleme, mananc multa.
Dr. meu zice ca nu am luat mult, el a inceput sa ma cantareasca din luna a patra si de atunci am luat 7 kg. Zicea ca e super pentru inaltimea mea. Dar nu mai pune cele 10 kg luate in primele 3 luni . Deci, probabil, voi fi recordmena la greutate pe aici, voi ajunge la 30kg ? La fiul meu in ultimele 3 luni am luat doar 3 kg, dar acum . Ma rog, sunt cu analizele la zi, daca nu fac ceva complicatii putin imi pasa, voi vedea eu dupa, ce voi face.

OANKA LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI, NASTERE USOARA SI UN BEBITA SANATOS

Fetelor va doresc un weekend linistit, si sa ne auzim saptamana viitoare

P.S. imi palce foarte mult iepurasi pentru bebelushii nostrii .

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 27+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

si la mine hemoglobina a iesit mica 11.5. abia pe 17 decembrie avem o noua programare la medic, pana atunci continui cu elevit.

28+

http://picasaweb.google.ro/silvia.dinica

Mergi la inceput