Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata ! Ptiu ce matinala sunt. Va invit la o cafea si un shake de ...pere.[D]

Am citit asera si am uitat tot pana azi.
Multumim tuturor de complimente.. De burta mica nu prea mai ma bucur daca si bebeluna e mica.
Vio si eu am pus pe coapse si gambe, pe fund nu prea. Doar nu erau toate cele 3,5 kg pe fundul de manechin al fi mii.

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Fetelor vroiam sa va intreb cum reusiti sa va puneti poze in album , adica cum micsorati dimensiunea pozei , ca aparatul meu fce poze cu rezolutie foarte mare . Exita un program de micsorare a dimensiunii pozei?

20 + mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

buna dimineata.venim cu multumiri pentru urari:castelana,honeybaby,dayanara,oanaiacovita,miruna79,ioanact,ancaiary,bordeancavio,stefimic, happymum,ellanik,erina,oanka80,greenfrog,rebiana27,vladimirescu,lara.
alinafrumusica foc Ioana.Daca aveam baiat veneam in petit
mirunafrumoase hainute..sa le poarte bebe sanatos.

25+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata mai tarziu si de la noi!
Am fost sa ducem recipientul pentru urocultura sa vedem ce iese. De usturat nu ma mai ustura, dar fac des si nu ma pot tine.

Alina frumusica foc burtica de 21 de sapt.Asteptam vesti de la eco.

Vladi eu stiu ca este bine, dar ce te faci daca ai contractii?? Nu mai bine ne protejam o perioada si avem timp apoi o viata.

Adriana nu pot vedea pozele ca e parolat siteul. Te sun mai dupa masa sa vedem cum facem maine, ca eu nu am o ora fixa cand sa merg la policlinica, dar trebuie musai pana in ora 12 si stiu ca voi dormiti mai mult.

Nikole spor la mutat si asteptam poze noi cu graviduta frumusica.

Cami e normal la 20 de sapt sa simti bebele jos, nu te inpacienta. Eu si acum il simt jos si asta pentru ca e cu picioarele acolo. Nu iti fa griji. Pentru miscorat poze eu folosesc Irfanview, dar se paote folosi si Microsoft Office Picture Manager. Dai click dreapta pe poza, open with Microsoft Office Picture Manager, si sus in bara la Picture ai resize.Dai tick pe Predefined width x height si alegi de acolo 640*480 ( e ok sa pui poze pe net la asa dimensiune). Si apoi dai ok si pe urma save. Sper ca am reusit sa explic destul de clar, ca is cam adormita.

Denisa prietena mea a avut toata sarcina bebelina mai micuta la gr si a nascut la 39 de sapt o fetita de 2500 gr sanatoasa. Acum e o scumpete de fata si e o finuta. Nu iti fa griji, important e sa fie sanatoasa.

Niki cum ai petrecut ieri?

Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana - asa e ! important e sa fie sanatoasa. Dar... 2500 nu vreau, mi se pare putinn.

Fetele cu experienta. Conjuctivita doare ?? Cum se manifesta ?

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dragelor va multumesc pentru urari. Si pentru noi a fost o zi super, pe care am incheiat-o cu o masa in oras cu nasii, tare bine m-am simtit. Dar cred ca am obosit fara sa imi dau seama, ca azi dimineata m-am trezit f chiauna, ametita si cu o durere difuza de cap, de nici nu pot sa privesc monitorul. Si culmea, pt prima data de cand sunt burtica, parca simt si palpitatii, asa ca nu imi vien sa imi fac o cafea, desi stiu ca tare bine mi-ar prinde la durerea asta de cap.
Incerc sa imi fac curaj sa ies si sa imi cumpar Elevitul, ca de azi trebuie sa incep sa il iau. Ce nu imi e mie prea clar: dr mi-a zis sa iau 1elevit +2 MagneB6+2 Acid folic de 1mg / pe zi. Eu stiam ca elevitul contine si magneziu si acid folic, dar dr insista ca nu in cantitate suficienta. Voi mai luati si altceva pe langa elevit??

Imi cer scuze sa nu va nominalizez, desi am citit tot ce ati scris, dar efectiv nu mai tin minte nimic din ce am vrut sa va raspund.
Va doresc o saptamana usoara, dragi burtici de iepurari!

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

21+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dimineata!
Mi s-a busit laptopul si ieri a fost in reparatii, nu am avut cum sa va scriu si citesc.
atb LA MULTI ANI pentru scumpul Nicholas!

Nicoletelor, LA MULTI ANI!

Noi l-am asteptat pe Mos Nicolae si nu ne-a dezamagit nici de data asta, a venit acum pentru toti trei Imediat pun poze!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fetelor
Ma bucur ca v-au placut pozele..
Oanaiacovita ce burtica fruoasa ai, esti mai mare decat mine cu 4 zile dar parca ai burta mai mare decat a mea.
Erina stai linistita si eu am incepu sa cumpar lucrusoare de bebe cand am intrat in saptamana 27(eu maine implinesc 28S). asa ca mai ai timp...
Honeybaby conjunctivita depinde de severitatea ei si de etiologie poate sa se manifeste numai prin roseata sau sa apara prurit , usturimi, chemozis, si poate sa se complice sa duca la altele de ex keratoconjunctivita...) dc nu e luat tratament adecvat.., dc ai conjunctivita ar fi bine sa te duci la oftalmolog sa te vada.

Ftelor cine imi triite parola sa intru sa vad si eu pozele voastre?

pupici

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vio si denisa, modele ca de obicei

ioanact frumoasa burtica ai, bafta la eco, abia astept sa vad ce s.a mai schimbat:)

denisa, si eu la inceput ma gandeam ca e bine sa aibe cat mai mult, dar dupa ce.am vazut copii nascuti la 2.200 si care puneau pe luna 1.200 si altii nascuti la 4 care au pus 500 grame pe luna...pe urma nu doar ca s.a echilibrat, dar din cei care.i stiu nascuti cu greutate mica au fost cei mai grasuni pe urma

nikole chiar ma gandeam la tine , de data asta eram sigura ca v.ati mutat pe undeva :)
calatorie placuta in continuare , sa ajungeti cu bine in brazilia

vladi eu la prima sarcina am facut sex pana in saptamana 41 ...dar de data asta zau ca mi.e frica, fiind atat de diferita de prima

atb nu reusesc sa vad pozele :(

oanka de ieri ma tot tin sa.ti spun ca si eu am jurat ca fata cu jersey verde si rochie neagra e sora ta :))
am vazut si catelusul ce dragut, sa va traiasca si ma bucur ca l.ai mutat din garaj!
tu si burtica suntei tare frumusele :)

rebiana sa poarte bebelusha sanatoasa primele hainute!
eu ti.am zis ca raman ultima, chiar insist :)))

selina tu ce faci? stefanna voi, doctorasul? cenia? cristina?

roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Sper ca Mos Niculae v-a adus in primul rand liniste in suflet si speranta ca bebei sunt bine si ca la anul cu siguranta toate o sa va tineti bebei in brate cu bine ! Si sper ca v-a umplut si de cadouri !

La multi ani Nicoleta si Niculae !

e in burtica +27
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput