Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

baietii mei au primit enorm de multe dulciuri(cadou mai de criza asa)...ptr k vrem sa-i multumim de Craciun si akm nu avea rost sa luam cine stie ce ptr k baiatul cel mare nu a fost la noi week asta,a stat cu mamasa...asa k .....eu am primit o cutie de bomboane,iar sotul sper rusinea mea nmk..i-am zs k eu nu am avut knd sa iau,si orikm convenisem ca nu luam nmk(dar a zs k mkr cv dulce merit si eu)....asa k cel putin eu fata de el ma revansez de Craciun ptr k este si ziua lui (Cristi)

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Buna seara fetelor....
Va multumesc pentru urari si doresc si eu tuturor sarbatoritilor zilei de azi, multa sanatate si bucurii.
Noi am avut lumina oprita...deci fara net, painea am bagat-o la cuptor (avem masina de facut paine)...mancare pauza...
Nu stiu daca e o intamplare, dar asa e romanul....face conexiuni.
Si la turul I am avut lumina oprita....atunci dimineata...in fine.
Vroiam sa va spun ca azi am fost in Cora lujerului....au hainute pt bebei la preturi foarte bune...in sfarsit incep sa vad si eu ceea ce cautam...salopete, body-uri cu 6 capse, nu am vazut cosmonaut gros captusit cu bumbac....dar mai trebuie incercat...aveau si produse sanosan....bune la pret...sapunul solid (pe care ieri l-am cumparat cu 7,5 ron) era 6 ron.
cam atat...deocamdata

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

decenuela super ce ai luat tu akl...niste poze cv..?

cristies se pare ca este franta sau inca nu a ajuns aks de nu a mai intrat

de alexutzzza nu mai zic.....

ratusca mie mi se pare ok ala de la chicco...dar vezi k au si la tako(sper k zic bine)...ala de la giulesti...mi se par mai ok la pret

cris cum a reactionat Ana la primirea cadourilor?dar sotul?dar tu,ce ai primit?

Unde e magazinul asta? Ca nu prea stiu zona

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Fetele, ma tot uit la carucioare si tot nu reusesc sa ma decid. Mi se par foarte scumpe cele de la Inglesina, MaxiCosi etc. Oare chiar merita? Ca sa nu mai zic ca cele tip OZN mi se par ingrozitor de grele - 18 kg un carut? Pai cum il care eu doua etaje jos si doua sus cu cezariana mea? A, si tot pachetul la livrare are 45 kile!!!. Am gasit pe site la Chicco ceva de genul www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-astral-803.html" target="_blank">asta, vad ca se lasa perfect la orizontala, deci il pot folosi chiar de la inceput... Intrebarea este insa: scoica o pot folosi ca atare sau imi trebuie neapart acel suport de plastic? Ca eu habar nu aveam ca mai trebuie si ala, nu am mai vazut pana acum la alte scoici...

Si, exact cum zicea si Alexutzzza, este incredibil cum pe site-ul oficial produsele costa mai mult!!! Au un carut trei in unul la vreo 15 mil si in Carrefour parca l-am gasit cu 12...

Deci, pana la urma ce fac cu carutul???

Ratusca 31+

iti zic si eu criteriile mele;noi am luat unul second-hand din austria, la 35 euro, care are ce vroiam: usor, clasic (4 roti), maner reversibil, spatar in 3 pozitii (inclusiv total orizontal), roti fatza pivotante complet. e un ABC austriac, f practic. noi am luat ceva sa semene cu ce am avut la ana si ne-a convenit.din ce marci sunt la noi cel mai apropiat de felul asta e Hauck Speed Sun Plus (era cam 550 in carrefour). scoica poti lua separat de "baza", se prinde cu centura. landou nu ai nevoie daca are carucicorul spatar care se da la 180 grade. sper sa iti foloseasca.

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Multumesc frumos, cam la astea ma cam oprisem si eu: Hauck si Chicco. PE Hauck l-am vazut la promotie la Miniblu cu vreo 10 mil 3 in 1. Sper sa mai fie pana in ianuarie cand am programat eu achizitia (a se citi cashflow-ul )

Ratusca 31+

Mergi la inceput

am schimbat si noi semnatura...incepem saptamana 31....si ultima saptamana la servici ....cel putin asa speram...cred ca voi merge si in 22-23 dec ca e tva-ul si in rest...de acasa...

31

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

am schimbat si noi semnatura...incepem saptamana 31....si ultima saptamana la servici ....cel putin asa speram...cred ca voi merge si in 22-23 dec ca e tva-ul si in rest...de acasa...

31

Felicitari si pentru saptamana 31 si pentru ultima sapt de serviciu

Si eu m-am razgandit intre timp, eu ziceam ca merg pana pe 15 ianuarie (cu DPN pe la final de ianuarie inceput de feb, dar cezariana deci mai devreme). Insa saptamana asta s-au intamplat mai multe: eveniment rutier cu nervi maximi, dureri de mijloc, oboseala, asa ca am deci ca intru in prenatal de pe 01 ianuarie (practic de pe 24 decembrie, ca intre Craciun si Revelion nu planuiesc sa imi calce piciorusele pe acolo...). Sper sa fie OK cu lucratul asta de acasa!

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ratusca nici eu nu stiu,intra pe google pe tako

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am lipsit 2 zile si deja ati scris la greu.
M-a emotionat atat de tare povestea nasterii bebelusului andrelinei incat mi-au dat lacrimile.
Nu mai avem nici noi mult pana acolo.
Am fost asta-seara la real si am cumparat pentru bebe un set de 5 piese cu 25 lei. Setul contine salopeta, body, bluzita, pantalonasi si caciulita.
si am mai luat o salopeta tare dragutza cu o girafa(made in germany si asta se vede dupa material)la 15 lei.
Eu le-am luat un pic mai mari, adica nu le-am mai luat pentru 0-3 luni ci pentru 3-6 luni.
Am vazut la real ser fiziologic 24 sau 26 de fiole de 5ml erau 28 sau 29 lei. Cum vi se pare pretul?

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna seara fetele!
La multi ani tuturor ce poarta numele de Nicolae, Nicoleta sau alte nume derivate tot de la Nicolae
Noi am lenevit azi cam toata ziua. Maine mergem la eco sa vedem daca praslea a mai crescut si daca s-a intors regulamentar.
Intreba cineva de tratament pentru un furuncul...Noi folosim baneocin unguent si face minuni. Sper ca am retinut bine ca era vorba de un tatic si nu vreo graviduta ca nu e indicat in timpul sarcinii.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

31

Felicitari si pentru saptamana 31 si pentru ultima sapt de serviciu

Si eu m-am razgandit intre timp, eu ziceam ca merg pana pe 15 ianuarie (cu DPN pe la final de ianuarie inceput de feb, dar cezariana deci mai devreme). Insa saptamana asta s-au intamplat mai multe: eveniment rutier cu nervi maximi, dureri de mijloc, oboseala, asa ca am deci ca intru in prenatal de pe 01 ianuarie (practic de pe 24 decembrie, ca intre Craciun si Revelion nu planuiesc sa imi calce piciorusele pe acolo...). Sper sa fie OK cu lucratul asta de acasa!

Ratusca 31+

Tu esti si mai tare....auzi pana pe 15 ian...vroiai sa nasti la serviciu??? cred ca ar trebui sa-i lasam...cu siguranta se pot descurca si fara noi....sau doar cu coordonarea noastra...pana acum nu mi-au ridicat statuie...si bronzul s-a scumpit...

31

Mergi la inceput