Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

plateea, bine ai revenit!!! credeam ca ne-ai parasit din motive ...rele,dar ma bucur ca all in all sunteti inca bine si profitati de "rebeliunea" de parinti tineri:scoli, jocuri, etc nu stiu daca o sa ajungi chiar sa dai examene in sesiune, dar daca da, bafta

andre_lina, am si eu doua idei cu alaptattul, ca deh, la sfaturi... nu e greu.1. in cartea dr. Culcer scrie ca in primele 2 sapt, pana se regleaza "sistemul de cerere si oferta" sa-i dai lu' bebe din ambii sani, abia apoi cate unul la o masa. poate astfel se detensioneaza si celalalt. daca tot ramane lapte mult si simti nevoia sa golesti, nu-l mai arunca. ai bibe/recipiente sterile in care sa-l pui la congelator (poate fi fol peste ceva timp, cand tu nu esti cateva ore acasa). mie mi se pare buna ideea de a lua recipiente d-alea sterile ptr. urina, sunt mici, sterile, practice. sper sa nu te superi, tu faci cum simti mai bine pentru tine si Tudor

alexutzza, esti bine? ai ramas sa inchizi standurile la kidex?? ne cam tii in suspans cu rezultatul la eco...

lylika, ce fain ca dormi si faci rezerve.. stie organismul ceva si eu am decis sa las toate cele la locul lor in dulap si sa le pun in geanta cand o fi cazul, ca doar nu zbor din casa... sper!! deci, AMR 1 saptamana?

larisel, bine ca sunteti 3 in 1 inca. de maine vine dr. ta, nu?? daca nu intri aici, asteptam telefon, cum ai zis. sa ne dai ragaz sa facem galeria aia cum trebuie, da?

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara!

Acum ne-am trezit si noi din somn, ca am fost toata ziua ca beata! Am fost pana in Plaza pentru ceva cadouri intarziate si ma miscam in reluare, ziceai ca sunt robotel La intrare au amenajat un peisaj de iarna de la Polul Nord foarte foarte dragut, fetele cu copii mici eu zic ca merita sa ii duceti sa vada, erau ursi polari care sa miscau, pinguini, pui de pinguni si foci, iglu-uri in care poti intra, foarte frumos! (Sau am intrat eu in spiritul sarbatorilor ).

Vad ca e liniste si pace pe aici, ma asteptam sa gasesc deja capitol nou.

Alexutzzza, cum a fost la targ? Ati apucat sa luati carut si toate cele?

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

multumim andrelina..pt toate. itidai seama captmine esti mana cereasca ( eu nascand tot la polizu si tot cu dr cu care af fi trebuit sa nasca ea si....e f posibil sa am "norocul" ei adik sa nu fie in tara )

trebuie sa mai studiez si eu acele pagini cu lista pt spital....sa vad cam ce mai am de cumparat, in mare zic eu...find luate.

a...azi in real i-am luat pt afara ca un fel de sac de dormit cu gluga..in jur la 30 roncum sunt cosmonautii....dar fara picioare. si am mai luat o patura..un fel de polar..grosutza...1500/2000 bleu....vre 25 ron pe care pot sa o impart in 2 sa o fac paturica pt el.....si garmastan ( tot nu stiu daca am scris bine) 20 g 2-30 ron> asa de scump????

a....andrelina....ai avut scoica de masina sau l-ai luat in brate? carucior ai? sau nu sunt musai din prima sapt?

33+ LUCA

Mergi la inceput

ma intreba cineva cum se numeste statia de tren de la Dragon (scuze nu mai stiu cine, neuronul de gravi ). Cica chiar asa se numeste, este pe ruta catre Pantelimon, insa Pantelimonul este urmatoarea statie. In Gara la bilete chiar asa ceri, bilet de tren pana la Dragonul Rosu.

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Si, bineinteles, din ciclul "intrebari ale mamelor neexperimentate" , Andre_lina tu de cate ori il schimbi pe Tudor de body/salopeta etc? Cam cate consuma pe zi? Ca nu prea reusesc sa aproximez cate sa aiba, mi-e frica sa cumpar in nestire mai ales din astea mici de 0-3 luni, pentru ca sunt convinsa ca intr-o luna doua raman mici...

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Fetele, ma tot uit la carucioare si tot nu reusesc sa ma decid. Mi se par foarte scumpe cele de la Inglesina, MaxiCosi etc. Oare chiar merita? Ca sa nu mai zic ca cele tip OZN mi se par ingrozitor de grele - 18 kg un carut? Pai cum il care eu doua etaje jos si doua sus cu cezariana mea? A, si tot pachetul la livrare are 45 kile!!!. Am gasit pe site la Chicco ceva de genul www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-astral-803.html" target="_blank">asta, vad ca se lasa perfect la orizontala, deci il pot folosi chiar de la inceput... Intrebarea este insa: scoica o pot folosi ca atare sau imi trebuie neapart acel suport de plastic? Ca eu habar nu aveam ca mai trebuie si ala, nu am mai vazut pana acum la alte scoici...

Si, exact cum zicea si Alexutzzza, este incredibil cum pe site-ul oficial produsele costa mai mult!!! Au un carut trei in unul la vreo 15 mil si in Carrefour parca l-am gasit cu 12...

Deci, pana la urma ce fac cu carutul???

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

decenuela super ce ai luat tu akl...niste poze cv..?

cristies se pare ca este franta sau inca nu a ajuns aks de nu a mai intrat

de alexutzzza nu mai zic.....

ratusca mie mi se pare ok ala de la chicco...dar vezi k au si la tako(sper k zic bine)...ala de la giulesti...mi se par mai ok la pret

cris cum a reactionat Ana la primirea cadourilor?dar sotul?dar tu,ce ai primit?

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

decenuela super ce ai luat tu akl...niste poze cv..?

cristies se pare ca este franta sau inca nu a ajuns aks de nu a mai intrat

de alexutzzza nu mai zic.....

ratusca mie mi se pare ok ala de la chicco...dar vezi k au si la tako(sper k zic bine)...ala de la giulesti...mi se par mai ok la pret

cris cum a reactionat Ana la primirea cadourilor?dar sotul?dar tu,ce ai primit?

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

am scris dimineata de ana, ff fericita si... convinsa ca a auzit cand a venit azi-noapte...sotul...nu se astepta la altceva decat "dulce" (asa ne luam de obicei), asa ca a fost ff incantat, cand am zis sa mai caute...si a dat peste tel iar eu am primit ce cer de o sapt:MARTIPAN!!! d-ala buuun, de la mama lui, ciocolateria aia greceasca, cred, Leonidas.
rezultat: toata lumea fericita, doar ana a comentat ca ea a fost cea mai cuminte, ca a primit muuulte, tati pe locul II, iar mami asa si asa

baietii tai?

poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Fetele, ma tot uit la carucioare si tot nu reusesc sa ma decid. Mi se par foarte scumpe cele de la Inglesina, MaxiCosi etc. Oare chiar merita? Ca sa nu mai zic ca cele tip OZN mi se par ingrozitor de grele - 18 kg un carut? Pai cum il care eu doua etaje jos si doua sus cu cezariana mea? A, si tot pachetul la livrare are 45 kile!!!. Am gasit pe site la Chicco ceva de genul www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-astral-803.html" target="_blank">asta, vad ca se lasa perfect la orizontala, deci il pot folosi chiar de la inceput... Intrebarea este insa: scoica o pot folosi ca atare sau imi trebuie neapart acel suport de plastic? Ca eu habar nu aveam ca mai trebuie si ala, nu am mai vazut pana acum la alte scoici...

Si, exact cum zicea si Alexutzzza, este incredibil cum pe site-ul oficial produsele costa mai mult!!! Au un carut trei in unul la vreo 15 mil si in Carrefour parca l-am gasit cu 12...

Deci, pana la urma ce fac cu carutul???

Ratusca 31+

iti zic si eu criteriile mele;noi am luat unul second-hand din austria, la 35 euro, care are ce vroiam: usor, clasic (4 roti), maner reversibil, spatar in 3 pozitii (inclusiv total orizontal), roti fatza pivotante complet. e un ABC austriac, f practic. noi am luat ceva sa semene cu ce am avut la ana si ne-a convenit.din ce marci sunt la noi cel mai apropiat de felul asta e Hauck Speed Sun Plus (era cam 550 in carrefour). scoica poti lua separat de "baza", se prinde cu centura. landou nu ai nevoie daca are carucicorul spatar care se da la 180 grade. sper sa iti foloseasca.

poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Pana acum v-am tot citit, am avut ceva probleme, dar sunt pe cale de rezolvare. Intre timp am luat caruciorul asta: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=220490418249
http://cgi.ebay.de/QUINNY-BUZZ-3ALL-IN-SET-Rebel-Red-2010-NEU-2884_W0QQitemZ220490418249QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item335640c849
din ebay.
Prietena mea il are si e supermultumita de el.
Feliitari Andre_lina, La Multi Ani Niculailor si Nicoletelor.
Sarcini usoare in continuare!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 28+

Mergi la inceput