Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(66)
Raspunsuri - Pagina 15
Andre_lina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
ERA VORBA DESPRE SACULETZ CU SAMBURI DE CIRESE , CA MI-AM LUAT NOTITE.. INSA INCA NU AM AFLAT UNDE SE GASESC...BANUIESC CA TOT PE LA MAGAZINELE NATURISTE 27+ ....9 kile ![]() AMR....25 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album |
Da da, si eu am notat si am retinut si de unde: MAGAZINUL DM de langa carfur vitan, sau in cadrul lui carfur vitan... pe acolo. dar mag DM sigur.
Andrelina, MAMI DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 saptDoamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut Andre_lina, paturica roz pe care sta bebe Tudor la maternitate ti-au dat-o de acolo? Se mai dau ceva pachete cu pampers-i, chestii promotionale? Stiu ca intr-un timp asa se dadeau... ![]() 30+ ![]() |
Buna intrebare.
Eu am nascut la Polizu, deci pot spune doar cum e acolo.
Paturica roz e de fapt un finet roz, de la Nivea, e din spital si acolo ramane.
Bebe iti este adus intr-un ...patut sa zicem, de plastic transparent in care este o salteluta imbracata intr-un sac de plastic, si invelita cu un scutec de finet.
El este imbracat cu un pampers de la ei (am vazut ca folosesc happy acolo, si pampers...alternativ) si scutec de finet, infasat. ATAT.
Prima zi il ti asa... ca tot vine una alta de ti-l dezbraca, testeaza, etc.
Eu l-am schimbat a doua zis, i-am dat un body si sosete ca ii erau picioarele vinete si inghetate. si l-am infasat inapoi, si am pus si un fes, fara shiret.
La externare iar il dezbraca de toate si il vaccineaza, testeaza etc.
Legat de ce sa da... materiale promotionale.
Am primit un pachet de la nuk si unul de la procter&gamble, ambele pline cu materiale informative: revista femeia, revista mami, niste fluturasi, si restul: o mostra de crema anti iritatii bebe, o mostra de 2 tampoane de san nuk, UN PAMPERS (o bucata!!), un scutec biodegradabil, un pachet de 10 serv pampers sensitive. si atat.
Iti da de completat un cartonas cu date personale...si daca vrei sa primesti acasa hartii de pe la ei. Eu am zis nu.. nu incap in cutia mea postala.
In spital, ar tb sa vina sa il spele la fundulet si sa il schimbe pe bebe doamna de la copii... asistenta de la neonatologie... dar nu prea se intampla asta. In plus in camera e un lavoar si un cos de gunoi, scrie mare ca se fol doar pt bebe si pt pampersi... dar nu era apa calda. Penibil... se tot scuzau cu o teava defecta.
Ideea e ca tu tb sa ai tot pt bebe si pampersi si servetele.
Ca haine mi-a trebuit doar un body, ciorapei, caciulita si o paturica. Manusile si le-a dat jos imediat... iar in jos l-am tinut infasat, asa dorm ei cel mai bine.
Pt voi, f important.... CAMASI CU NASTURI, NU CU TAIETURI IN LATURI... luati 3 daca puteti. eu am nascut in a mea.. si mai aveam doar una si a facut mama maraton sa mi-o spele si sa mi-o aduca pe prima inapoi, ca era f cald si imediat transpiram.
Torsoanele de vata sunt aur curat!!! nu plecati fara 20-30 la voi, eu am avut 25 si au fost la limita, si ce bine era daca mai aveam facute.... dar cine se astepta...asa repede.
V-am zapacit!
Andrelina, MAMI DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 saptDoamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
danyelana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui plateea ... burta? normal ca mi se veea burta...dar eram intr-un tren de studenti, care nu stiu cum sa stea ei mai bine si mai comod, sa palavrageasca mai cu spor, plus ca... sa imi fie cu iertare, dar locuiesc in moldova! aici inclusiv la dr de fam cand merg, stau la coada si astept, chiar si in picioare, si cate 3 ore, chiar daca trec si dr si asistentele pe langa mine! nu stiu pe ce planeta traiti voi, dar eu una... traiesc acolo unde femeile gravide nu au nici un drept, ba din contra! si, feteleeeeee.... imi da si mie paswordu' la contul comun, au ba? 33+ cu ![]() |
Plateea, bine ai revenit.
Iti intelegem absenta si se motiveaza
Sincer eu nu gasesc nici o scuza oamenilor care se comporta asa
Sa vezi o gravida in picioare si sa nu te simti deloc.
Sunt buni de impuscat.Pupici si ai grija de tine.

Acum
33+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Tanaion spune:
Plateea ce ma bucur ca ne-ai mai scris. Facultate, facultate dar mai ai grija si de tine, ca nu-i de gluma cu drumurile astea.
Adrelina
multumim pt ca la cat esti de ocupata si obosita iti faci timp sa ne scrii si noua sfaturi din experienta ta.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
34+ 
danyelana spune:
Andrelina, te admir atat de mult. Esti ocupata cu bebe si totusi ai timp sa ne scrii si noua, sa ne dai sfaturi, sa ne incurajezi. 
Se simte atata calm in mesajele tale.
Esti o tipa fantastica si de aia ai nascut tu prima, pt ca stii a faci fata. 

Felicitari 
inca o data mamico si multi 
pt bebe Tudor.
Pupici 

Acum
33+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
xela_07 spune:
Andre_lina - cu mulsul si aruncatul nu stiu daca faci prea bine
. Adica in felul asta sanul produce mai mult lapte ptr ca se merge pe sistemul cerere si oferta. Incearca sa reduci tensiunea din sani cu comprese calde inainte de alaptat si in cazul in care simti ca te dor pe mine ma ajuta dusul cald unde ma mulgeam cu mana si presiunea disparea instant. Nu mai folosi pompa o zi doua si vei vedea ca laptele va fi exact cat are nevoie Tudor, scapi de muls, dureri si alte eventuale neplaceri care pot aparea cu un san impietrit. Pana atunci va fi mai greu dar gandeste-te si lasa totul cat mai natural fara sa intervii daca poti
.
Cu camasile de noapte sunt deacord. Eu am avut doar doua pe care le-am facut varza. Daca aveti trei e f bine si ar fi si mai bine cu nasturi intradevar pentru ca cele "de alaptat" sunt niste frectii, risti sa te trezesti cu dansele p-afara cand ti-e lumea mai draga. Aveti si varianta pe care a spus-o larisel sa va puneti un mos si-o baba sau nasturei pe cele de alpatat.
Despre imbracat, poate e un bebe mai friguros. Oricum ei cand sunt f mici le place caldurica. Asta e vazand si facand in functie si de copil. Dar daca el doarme linistit infasat atunci ai gasit solutia
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
31+
xela_07 spune:

penrtu toti cei care au de sarabatorit azi ziua numelui. Multa sanatate si noroc!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
31+
cris_mario spune:
andre_lina...esti atat de draguta.....off multumim ca ne mai impartasesti si noua cate cv...
ca iti mai faci timp si ptr noi...si multa sanatatea mamei tale k sa te poata ajuta in continuare,conteaza mult

Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
ratusca_mica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
Sa nu te temi de alaptat. Nu are leg forma sanului sau a sfarcului cu alaptatul. Corpul se schimba si se adapteaza uimitor de mult. Oricum e bine ca dai cu garmastan. Eu nu sunt profesionista, insa am avut mereu sanii mici, sfarcuri normale, micute insa nu ombilicale (inauntru), si l-am pus la san de a doua zi... din cauza incubatorului, altfel l-as fi pus din prima. Laptele vine si el in 48 ore maxim... nu iti face probleme din acest punct de vedere. O sa poti alapta, tb putina vointa si indrumare. Andrelina, MAMI DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 saptDoamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT |
Multumesc frumos de sfaturi! Imi dai curaj

Ratusca
31+

si
Paul Constantin (28.11.2004) si